Bitcoin investicija Trust Sindicate osvaja 48.000 BTC na aukciji | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin investicija Trust Sindicate osvaja 48.000 BTC na aukciji

Bitcoin investicija Trust Sindicate osvaja 48.000 BTC na aukciji

Za licitiranje sindikat organizovao Bitcoin Investment Trust i podeli trgovanja na SecondMarket je otkrivena kao pobednik skoro sav 50.000 BTC aukcione američka maršala službe (USMS) prošlog četvrtka.

Sindikat je osvojila 19 od 20 blokova stavili na aukciji od USMS, ili ukupno 48.000 BTC (u vrednosti od oko $ 16.6m na vreme za štampu). Od 50.000 BTC-oduzeta navodno lider Put svile Ross Ulbricht i prodaje su podeljeni u 10 blokova 2.000 BTC i 10 blokova 3.000 BTC.

Bitcoin Investicioni Poverenje objavio vest na Tvitter-u, dok su USMS posebno je potvrdio najavu u imejlu.

"US Marshals služba potvrđuje da je nedavna Bitcoin aukcija rezultirao je sa dva pobednička ponuđača. Jedan ponuđač osvojila 19 blokova, u ukupnom iznosu od 48.000 bitcoins, a drugi je osvojio jedan blok od 2.000 bitcoins. Zbog SecondMarket je dobrovoljno došao napred, možemo potvrditi da je bio je dobitnik 48.000 bitcoins, i prenos tih bitcoins je završen u ponedeljak. "

Brendon O'Konor, generalni direktor u SecondMarket, rekao CoinDesk da je zadovoljan rezultatima sindikat bio u stanju da obezbede svoje učesnike.

"Mi smo veoma uzbuđeni da je posao koji smo stavili u u smislu organizovanja sindikat bio u stanju da nosi neko voće ovaj put", rekao je on.

Draper Fisher Jurvetson da generalni direktor i strastveni Bitcoin entuzijasta Tim draper je otkrivena kao vinnerof manji blok od 2.000 BTC (ukupne vrednosti oko $ 750.000 u trenutku novinare) prošlog petka. Draper kupio 29,656 BTC-oduzeta od sada zabranjene onlajn crno Silk Road u junu, najavljujući u vreme kada će bitcoins se koristi da pomogne Bitcoin ekchange Mirror (ranije Vaurum) služi više globalnih potrošača.

Event partication

Aukcija je održana u periodu od šest sati sa početkom u 8:00 EST i završava u 2:00 pm EST. U USMS saopštio je prošle nedelje da samo 11 registrovanih biddersparticipated na aukciji, dole sa 45 posmatrane tokom prve Bitcoin aukciji u junu.

Iako ukupna registracija ponuđač bio dole, pojavljuje učešće u tenderskoj sindikatima da su povećani. SecondMarket predsednik Beri Silbert je da Tvitter otkriva da 104 ponuđači učestvovali u aukcijskoj grupi koju predvodi Bitcoin Investment Trust i SecondMarket, cifra koja je gore od 42 juna.

Kao rezultat toga, 48,000 BTC-će biti podeljen među 104 učesnika u sindikatu.

"Bitcoin osvojili su ljudi koji su učestvovali u sindikatu, tako da ne znam šta su planovi za Bitcoin", dodao je O'Konor.

Bitcoin Investicioni Poverenje je privatno, otvoreni poverenje uloženo isključivo u Bitcoin i režirali su investitor i Bitcoin entuzijasta Barri Silbert, dok SecondMarket daje nelikvidna razmenu imovine tržište.

Potvrđeni učesnici manifestacije uključeni Binarni Financial, Bitcoin Investment Trust, Bitcoins Reserve, Mirror (ranije Vaurum) i Pantera Kapital.

Slične vesti


Post Bitcoin

Kako se Bitcoinova slajdova nastavlja, cijene se približavaju $ 8K

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija zapošljava Firmu da lobira Kongres o kriptokutancijama

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija zapošljava regulatornog eksperta za političku politiku EU

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines-u: Press Eies Skirocketing Price

Post Bitcoin

Bitek.la Ekchange kupuje korisničku uslugu za kupovinu bitkoina

Post Bitcoin

Bitcoin jezička verzija 0.9.1 ispravlja ranjivost srca

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines-u: Kingpins i Dark Veb Markets

Post Bitcoin

Bitcoin.de registruje sa nemačkim finansijskim regulatorom BaFin

Post Bitcoin

Bitcoin ATM biće prikazan na Bitcoin Londonu

Post Bitcoin

Bitkoin u naslovima: SAD Teen izaziva ISIL Media Frenzi

Post Bitcoin

Bitcoin Tveets of the Veek: Forking Drama i Black Mondai

Post Bitcoin

Traženje problema? James Altucher za kritike Bitkeina: Mrtav si pogrešio