Bitcoin in the Headlines: Pundits Ignite bitku seksa | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin in the Headlines: Pundits Ignite bitku seksa

Bitcoin in the Headlines: Pundits Ignite bitku seksa

Bitcoin u naslovima je nedeljni pogled na Bitcoin vesti, analiziranje medija i njegov uticaj.

U odsustvu uzbudljivih lansiranja proizvoda ili ogromnim finansijskim rundi, valuta zajednica digitalni godine ponovo nadzor u medijima ove nedelje.

Mainstream utičnice i dalje uživa u dugim funkcija na temu, međutim, najviše je nastavio da se bavi uočenih nedostataka ove tehnologije je.

Opšti konsenzus izgleda da Bitcoin je i dalje osuđeni za neuspeh, iako su svi izgleda da ima drugačiji - i jednako kreativno - mišljenje o tome zašto.

'Male domination'

Možda pre svega, ove sedmice je doprinos Fusion Felik Salmon je u raspravi, navodeći da će digitalni valuta ne zato što je ekosistem dominiraju muškarci.

U svom komadu, pod nazivom "Zašto će Bitcoin je muška dominacija biti njegov pad", Losos razgovarali Nathaniel Popper novu knjigu, Digital Gold, uz napomenu da je "što bliže možete dobiti što je bila definitivna račun istorije Bitcoin". Na taj način, autor govori o "Misfits" i "milionera", koje su odgovorne za izgradnju, rudarstva i hiping digitalnog valute.

Post govori o Poperovoj neuspele potrage za Bitcoin tvorca Satoshi Nakamoto, ali više bazira na njegovoj nesposobnosti da pronađu nešto drugo - istaknute žene u zajednici koje bi mogao da interveniše za njegov rad.

Losos je koristio posmatranje kao odskočna daska da visi uspeh ili propast na criptocurrenci o rodno zasnovanog premise.

Uprkos labave veze, Losos nije bio sam u zauzimanja priču. Šejn Fero ponovio liniju losos je misli na Biznis Insiderpiece, pisanja:

"Fusion Felik Losos zadire u ofucanom stomaku na Bitcoin sveta dolazi sa pravog problema sa criptocurrenci:. Zajednica je 96% muškaraca"

Obratite pažnju na upotrebu reči "otrcane".

Ferro zaključna izjava, "teško je imati valutu koja ostavlja od 50% populacije", takođe postavlja neke obrve jer implicira ni žene koriste digitalne valute.

"Novac je tu da ostane"

Nakon rasprave, Forbes saradnik, Arjan Schutte arguedthat novcu je ovde da ostane, bez obzira na alternativni sistemi elektronskih plaćanja koji traže da prekinu svoje tržište.

Schutte započeo govoreći kako su "svi u industriji finansijskih usluga je uzbuđen zbog digitalizacije novca", dodajući: "na ruke Bitcoin, ili Apple plati ili šta-ne - naš novac će biti sigurniji, više tečnosti, fleksibilniji i držati kontrolu ".

Uprkos svom priznanju da je kao tehnologija potencijalno bi mogao da poremeti svet tradicionalnog finansija, Schutte nastavio je napomenuti da je digitalna valuta nikada ne bi dostići mainstream usvajanje.

Rekao je:

"Prošle godine je svakako veoma uzbudljivo za Bitcoin svetu, a ja verujem da criptocurrenci tehnologija i dalje izuzetno važno za tekući finansijske usluge revolucije. Bitcoin nudi većina prednosti gotovinskih, to je besplatno, nudi kontrolu i anonimnost. Nije univerzalno prihvaćena - i nikada neće biti, po mom mišljenju, i zbog toga, to nije efikasno tečnost Dakle, nema šanse "...

Izjave Schutte odražavaju one bankara, koji su mnogo više spremni da govore o blockchain tehnologije i potencijalne primene otvorenih knjigama nego komentar o budućnosti Bitcoin.

Ovo toku jezičkog borac je možda najbolje ilustruje ove nedelje FutureofMonei konferencije i SVIFT forumu.

"Smicalica i niša"

Kredit mora da ide na BBC Nevs je Zoe Kleinmane zbog pokušaja da baci neku pozitivnu u miksu od izveštavanja o nedavnim događajima Bitcoin u vezi na Isle of Man, a samoupravnom entitet u Irskom moru. 

Ostrvo postaje sve izraženiji u Bitcoin i tehnologije ekosistema. Od početka aprila, digitalna valuta poslovanje u Isle of Man sada morati da complivith za borbu protiv pranja novca (AML) zakone.

Poznat po svom obimnom E-gaming industrije, Kleinmane je komad izložene kako je ostrvo "sada nadaju da daju zdrav podsticaj The Bad Boi digitalnih valuta, Bitcoin".

Ona je objasnila njen izbor reči, komentarišući kako Bitcoin često je na naslovnim stranama "za potpuno pogrešnih razloga", pozivajući se na nekadašnji japanski razmenu mt Gok - koji coincidentli se nalazili nevsthis nedelje - kao primer u asocijaciji sa ilegalnim aktivnostima, dodajući :

"[Bitcoin] je takođe postao poznat kao valutu za izbor za nezakonite aktivnosti, jer Bitcoin transakcija može izvršiti anonimno."

U ovom trenutku je važno da se obrati da Bitcoin nije u potpunosti anonimna, kao što je često misreportedbi neke medije. To na stranu, Klejman navodi različite izvore koji diskusije o pitanjima koja se tiču Bitcoin privredu u celini, uključujući i regulaciju.

Adrijan Forbs, preduzetnik čije pokretanje TGBek prodaje fizičke Bitcoin novčiće, rekao Kleinmane da on nije bio veliki fan zakona. Je nastavio:

"Vidim Bitcoin kao nešto veoma niša. Ja ne mislim da je potrebno ista dozvola kao banaka i berzanskih posrednika i hedž ljubitelje koji imaju hiljadu puta više novca na kocki. Bitcoin će se prvo raditi najbolje u trećem svetu. Na zapadu, to je novost, niša tehnologija, malo zabave. To može biti korisno u smislu brzine, ali nema prave potrebe za tim. "

Kleinmane zatim naveo nula Perriin, ženski osnivača ženskoj livenog taksi udruženja, koji je rekao:

"Mi radimo sa dva ili tri [Bitcoin plaćanja] nedelju dana. Mislim da je to malo trik. Kao nova firma je nešto da nas primetio."

Da li Bitcoin će ikada biti integrisan u postojeći tradicionalni finansijski sistem i dalje ostaje da se vidi, Perriin dokazuje da, hir ili ne, žene ne da se uključe u i koriste digitalne valutu.

Bitcoin u naslovima

Slične vesti


Post Bitcoin

Sortiranje hat vremena? MimbleVimble odmerava sopstveni pokret blokova

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines-u: Press Eies Skirocketing Price

Post Bitcoin

Bitkoin u naslovima: Ekonomija

Post Bitcoin

Bitcoin2014 Prvi dan: Industrija traži mogućnost u Amsterdamu

Post Bitcoin

Je Bitcoin volatilnost Sve u svrsi?

Post Bitcoin

Bitkain100ova dilema: Previše bitkoina, nije dovoljno dobrotvornih

Post Bitcoin

Bitcoin cena Skirockets kao zaključak senat za saslušanje

Post Bitcoin

CEO kompanije Bitcoin Shop: planiramo da postanemo Universal Bitcoin rješenje

Post Bitcoin

Kako se Bitcoinova slajdova nastavlja, cijene se približavaju $ 8K

Post Bitcoin

100 Bitcoin bankomata u Zemlju u Australiji Uskoro

Post Bitcoin

Bitcoin Tveets of the Veek: Forking Drama i Black Mondai

Post Bitcoin

Bitcoin cena pronalazi čvrsta poda Sledeći 26,000 BTC prodaja