Bitcoin Gold Vebsajt dolazi posle DDoS napada | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin Gold Vebsajt dolazi posle DDoS napada

Bitcoin Gold Vebsajt dolazi posle DDoS napada

Novi criptocurrenci pod nazivom Bitcoin zlata (BTG) zvanično odvojena od Bitcoin blockchain jutros - i autora ovog projekta je od tada pod denial-of-service napada.

Sa ciljem da bude više egalitarnog derivat popularnog criptocurrenci, jedan može da bude minirano sa manje specijalizovanog hardvera, prvi korak na Bitcoin zlata putokaz je da se kao "snap shot" na blockchain kao sredstvo za stvaranje replika sa nova pravila. Kao što je navedeno u CoinDesk je Ekplainer, BTG sada planira da distribuira slobodno criptocurrenci na takav način da je dostupan svakome ko drži Bitcoin u vreme trpeze.

Nedugo nakon toga proces pokrenut, međutim, developer počeli da prijavljuju probleme:

"Massive DDoS napad na našem oblaku sajtu. 10M zahteva po minuti. Radimo sa provajderima da zabrani sve IP adrese. Mi ćemo se ubrzo!"

Ali sata kasnije, čini se kao da je sajt još uvek se bombarduje, sprečavajući one koji žele da prate napredak u criptocurrenci je. Komplikuje stvari je da je novi blockchain još nije javno, i blok istraživači ili druga sredstva uobičajena za praćenje tek treba da bude oslobođen.

Ipak, uskraćivanja usluga napadi su česta pojava u pokretanju criptocurrenci projekata, posebno onih koji dokazuju kontroverzna ili podela, i Bitcoin zlata zadovoljava ovu definiciju. Iza ovog projekta je Hong Kong-based LightningAsic direktor Džek Liao, koji je otvoreno kritikuje o Bitcoin rudarstva u svom sadašnjem obliku, kao i kompanije koje profitiraju od aktivnosti.

To je verovatno da bi njegovo mišljenje da Bitcoin zlata cilj za napade, ali kao ove tačke sporenja, projekat je bio uzrok neki drugi kritike.

Naime, BTG koristi proces koji criptocurrenci će biti privatno kreiran pre nego što je otvorenog koda za javnost. Ovaj proces je bio uzrok nestabilne rasprave o programera kanalima, i izazvala someto veruju u criptocurrenci.

Postoji nekoliko drugih izvora besa - uključujući i one koje Bitcoin zlato nema dosta solvedthe rizik od "reprize napada" - koji se odnosi na transakcione komplikacija koje mogu nastati kada su u stanju da razlikuju međusobno dve nekompatibilne verzije Bitcoin blockchain.

To je rekao, criptocurrenci je još uvek u fazi razvoja, a ne tek treba da se službeno iz projekta o uzroku prekida.

DDoSBitcoin zlato

Slične vesti


Post Bitcoin

Kanadska rudarska kompanija plaća platu u bitkoinu i planira novu BTC razmenu

Post Bitcoin

Razumevanje Bitkoinove skalirne debate: Politika Prvo dolazi

Post Bitcoin

Čekajte i gledajte? Cijene bitkoina na levoj ravni

Post Bitcoin

Bitcoin mreža se oporavlja od DDoS napada

Post Bitcoin

Rasprave o zajednici Šta sledi nakon rasprave u Njujorku?

Post Bitcoin

Bitkain debata o veličini bloka nije samo tehnologija

Post Bitcoin

Dovedite Forks: Bitcoin trgovci Pogledajte Poboljšanje Outlook cene za 2017

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija razmišlja o najnovijoj NIDFS pismu

Post Bitcoin

Australijska vlada: kandidati za socijalno osiguranje moraju proglasiti bitkoinsku imovinu

Post Bitcoin

Bitkoin u naslovima: Politički spin i kidnapovani podaci

Post Bitcoin

Bitcoin ATM biće prikazan na Bitcoin Londonu

Post Bitcoin

10 Fizički Bitkoini: Dobar, Loš i Ružan