Bitcoin Fondacija pritisne za doprinose kampanje bitkoina | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin Fondacija pritisne za doprinose kampanje bitkoina

Bitcoin Fondacija pritisne za doprinose kampanje bitkoina

Bitcoin Fondacija je poslao pismo američke Federalne izborne komisije, koji podržava pozive za Bitcoin doprinosi kampanja da se zvanično dozvoljeno.

U pismu se široko podržava pismo issuedbi Konzervativne Akcionog fonda PAC (CAF) ranije ovog meseca. Temelj poziva za doprinose Bitcoin na bazi da im se dozvoli, i ukazuje na 18. Vođstvom FinCEN je marta na virtuelnim valutama kao dokaz da je vlada već prepoznaje valutu kao imaju istovetno vrednost u "stvarnom" valuti.

Pismo fondacije tvrdi da isplate zasnovane na Internetu su već prihvaćeni izvor doprinosa za kampanju. Čak SMS plaćanja je trenutno dozvoljeno nakon odluke komisije pre godinu dana, u pismu ističe, tvrdeći da su metode su osmišljeni kako bi se osiguralo da se isplate ne uzimaju od neovlašćenih izvora.

Skrining tehnika predložila CAF će zahtevati saradnike plaćanje preko kreditne kartice da daju svoj puni naziv i adresu. U pismu je pisalo:

"Prikupljanje Bitcoin doprinosa se ne razlikuje u tom pogledu od naplate doprinosa na mreži ili tekstualne poruke."

Bitcoin ne treba automatski klasifikuju kao u naturi ili obaveznog plaćanja, tvrdi pismo, sugerišući da ima karakteristike oba. Savezni zakon Izborna kampanja potreban novac da se deponuje na bankovni račun politička akcija kampanje u roku od deset dana, dok u naturi plaćanja može se održati u njihovom sadašnjem obliku duže.

Ali postoji još značajan razlog osnovi želju Fondacija je da Bitcoin donacije da se dozvoli kao u naturi plaćanja, a koji se odnosi na tehnološkim karakteristikama protokola. Može se koristiti i kao valutu, a kao zapis vlasništva, rekao je Marko Santori, na Bitcoin Fondacije regulatorne poslove komitet stolica.

"Obojeni coinsare dobar primer za ovo. Ako Afrička dobio donaciju u vidu Bitcoin, koji bi mogao biti vredan $ 120 na planini Gok, ili to može da bude u boji kovanica koja označava vlasništvo nad hiljadu akcija u kompaniji, da bi mogla da vredi hiljade ili milione ", rekao je on. "Mi ne vidimo mnogo obojenog novčića aktivnosti -.. Nema puno pametnih imovine ali postoje članovi fondacije rade sada omogućava da tehnologija"

Neki političari su već prihvataju Bitcoin doprinose za svoje kampanje u onome što se čini da je "igrati prvi, a kasnije tražim oproštaj" stav. Mark upravnik, zastupnik država za Nev Hampshire, nije odgovorio na CoinDesk je pitanja o iznosu koji je on pokrenuo u bitcoins pošto je počeo da ih prihvati. A nije ni SAD Libertarijanska partiju, koja je takođe sada prihvata doprinosa na ovaj način.

Jedna prepreka političkim doprinosa u Bitcoin može biti nedostatak ponavlja paimentmechanism u protokolu. Libertarijanac stranka postavlja se pitanje na svojoj internet stranici, i usmerava ljudi jednostavno ručna plaćanja onoliko često koliko žele.

Drugo pitanje će biti potencijal za anonimne korišćenje Bitcoin. Fondacija naglašava transparentnost u mreže, rekavši:

"Činjenica, vreme i iznos svakog i svaku transakciju sa jednim javnim ključem na drugi javljaju u Bitcoin mreži se automatski snima u blok lancu javne, i to zapis održava na neodređeno vreme."

Santori dodao da bi IP adrese se koriste da bi Bitcoin plaćanja se prati.

U stvari, te stvari mogu lako biti lazne. Punomoćnici mogu da se koriste, i plaćanja mogu biti anonimni koristite onlajn Bitcoin mešanje usluga. To znači da, u teoriji, da je organizacija može da pređe postojeće granice contributionssimpli od plaćanja iz raznih prikladno modifikovan adrese.

"Činjenica da se Bitcoin adrese može manipulisati nije stvarno relevantno", protestovao je portparol temelja. "FEC je dozvoljeno primalaca donacija da se osloni na istinitost informacija koje drugi donatori, i nema razloga da se to ne učini za donatore koji žele da daju svoj doprinos u Bitcoin."

Možemo očekivati da savetodavno mišljenje od strane Savezne izborne komisije po tom pitanju do 28. Oktobra.

PoliticsBitcoin Fondacija

Slične vesti


Post Bitcoin

Brock Pierce izabran za predsednika Odbora za Bitcoin Foundation

Post Bitcoin

Bitcoin.org upozorava na napade u susret budućem izdanju Bitcoin softvera

Post Bitcoin

Bitkoin Talk Opet je opet opet, članovi su pozvani da promene lozinke

Post Bitcoin

Pump ili napredak? Bitcoin Cash blizu $ 400 na korejskom tržištu

Post Bitcoin

Bitcoin Core pokušava da remontuje kako nadograđuje svoj kod

Post Bitcoin

Bitcoin Undervalued za više od $ 200, Investiciona banka izveštaj Finds

Post Bitcoin

SEC očekuje odlučivanje o sudbini Bitcoina ETF-a do petka

Post Bitcoin

Bitkainska fondacija traži od suda da odbaci lokalni punkt bita za Florida

Post Bitcoin

Severnoamerička bitkoinska konferencija za hit Majami 25. januara

Post Bitcoin

Priprema za povlačenje? Bitkainska cena kaplja ispod 6.000 dolara

Post Bitcoin

Aktivisti žele da prebace bitkoin, da ga drže anonimni i bez regulacije

Post Bitcoin

BitAngels zatvara 10.000 BTC fondova za decentralizovane aplikacije