Bitcoin Fondacija Fondacija radi bitkoin novčanik Coinpunk | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin Fondacija Fondacija radi bitkoin novčanik Coinpunk

Bitcoin Fondacija Fondacija radi bitkoin novčanik Coinpunk

Bitcoin Fondacija ima avardedits drugi 2013 donaciju Bitcoin novčanika projekta Coinpunk. Coinpunk, razvijen od strane Kile Drake, opisan je kao DII Bitcoin novčanika servisa koji je namenjen korisnicima da instaliraju na svojoj veb server.

Coinpunkis trenutno pod jakim razvoja, ali već ima "osobine za individualne korisnike, programere, hardvera proizvođača novčanik i velikim organizacijama", rekao je Bitcoin Fondacija. Fondacija je takođe naveo da je izabrao ovaj projekat iznad ostalih učesnika za kandidate ovom kvartalu, jer "doprinos upotrebljivosti Bitcoin ukupna, i njene sposobnosti da služi kao osnova za širok spektar inovacija u skladu sa open source idealima."

The Bitcoin Fondacija Nagrade se dodeljuju na kvartalno i fokusira se na projekte koji inače ne bi bili finansirani. Ovo je treći krug grantova. Fondacija je nagrađena sa tri donacije za razvoj fokusiran tokom prethodna dva kvartala, sa TestNet slavinu i DNS semena za TestNet pobede u K1 ove godine.

Drejk nam je rekao: "Veoma sam srećan da je Bitcoin Fondacija je omogućila da nastavi rad na projektu Coinpunk To je moja nada da će ovaj projekat pomoći da se poboljša Bitcoin ekosistem, i poboljšati dostupnost za Bitcoin Naš plan je da se.. Coinpunk u potpuno opremljenog otvoren novčanika servis izvora da svako može da koristi, da li su korisnici moći, programeri izgradnja regionalne novčanika uslugu sa posebnim karakteristikama, ili organizacije žele da sami upravljaju Bitcoin "banku". Mislim da to pokazuje koliko je jaka Bitcoin zajednica, i da će nastaviti da unapređuje ekosistem kako bi se omogućilo Bitcoin da se koriste svi. "

Drejk nam je rekao da postoji verzija Coinpunk već na raspolaganju, ali da je trenutno u procesu izgradnje značajnu novu verziju. "Ja sam pružanje opciju da pomerite bezbednosti sa servera na pretraživača strane, što čini server manje kao banka koja drži svoj novac, a više kao Sef može da se otvore, što povećava trustabiliti. I 'm se fokusira na izgradnju alate programeri treba da običaj novčanika usluge za rešavanje konkretnih problema, ili radi razmjene u ne-američkim zemljama sa ovom tehnologijom. "

Drejk nije siguran kada će projekat biti završen, ali je naglasio da želi da projekat bude stabilna pre puštanja novu verziju. On, međutim, nadaju da će imati otpust na raspolaganju do kraja kasnog leta. "To je veoma ambiciozan projekat koji će uticati puno ljudi, i ja želim da budem siguran da se stvari u pravu. Mi želimo da obezbedimo bogat set opcija i alati za razvoj, tako da možemo omogućiti internet novčanika ekosistem za rad sa Bitcoin da nadamo postane jaka zajednica resurs. "

Bitcoin FoundationCoinpunk

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitkoin u naslovima: Media Ga-Ga za Goldman Sachs

Post Bitcoin

Bitcoin Foundation obećava da se fokusira isključivo na razvoj jezgre

Post Bitcoin

Bitcoin Alliance pokreće u Kanadi

Post Bitcoin

Bitcoin je već veći od nekih valuta, kaže Gavin Andresen

Post Bitcoin

Bitkain crni petak pronalazi svoju nišu van glavne tokove

Post Bitcoin

Samo Lightning? Skaliranje Bitkoina može zahtevati čitav novi sloj

Post Bitcoin

Bitcoin mreža se oporavlja od DDoS napada

Post Bitcoin

Ispod $ 15K: Bitcoin igra odbranu usred pokreta Beara

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines-u: Press Eies Skirocketing Price

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines: Kueen of the Blockchain

Post Bitcoin

Miami 2018: poslednji dani bitkoinog divljeg zapada

Post Bitcoin

Konkurencija se zagreje na sajmu zaposlenja u Bitcoinu