Bitcoin Ekchange OKCoin pokreće USD depozite i povlačenja | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin Ekchange OKCoin pokreće USD depozite i povlačenja

Bitcoin Ekchange OKCoin pokreće USD depozite i povlačenja

Peking-based Bitcoin razmena provajdera OKCoin je najavio svoj najnoviji strateški ponudu za kretanje izvan tržišta u Aziji i služi globalnu Bitcoin zajednicu najavio planiranu lansiranje svog novog sajta međunarodnoj razmeni.

Ovaj potez će naći kompaniju Kina zasnovan na prihvatanje USD depozita i obrada USD povlačenja preko OKCoin.com. OKCoin će biti domaćin servera za novi ponudi izvan Kine i obezbedi engleskom jeziku korisnički servis.

Obraćajući se CoinDesk, OKCoin tehnički direktor Changpeng Džao said:

"Međunarodna sajt će biti iskrivljen veoma teško međunarodnim korisnicima u korisničkom iskustvu kupac kredibilitet -. Moramo da se utvrdi da tokom vremena, ali mislim da će doći u superiornom proizvodu."

Džao je rekao da je međunarodna sajt će biti odvojena od kineskog sajta, sa posebnom odlukom knjigama. Kompanija ne planira da se registrujete za izdavanje dozvole za prenos novca u SAD-u odmah, što znači da je taj potez nalaza OKCoin traži međunarodno, ali ne i formalno udvara američke kupce.

Zvanična Otkrivanje su se dogodili tokom govora Changpeng Zhao na Bitcoin konferenciji North American u Chicagotodai i prati 20. Junelaunch od algoritama trgovanje alata kompanije, proizvod koji ima za cilj da kompanija bolje ciljati Vall Street investitore.

Međunarodni razlike

Džao je rekao da su dve lokacije - OKCoin.cn i OKCoin.com - imaju za cilj da zadovolji različite regionalne preference obe grupe razmene korisnika.

Na primer, Džao je primetio da zapadne korisnici više vole čiste interfejse, one više porediti sa Google-a, dok su korisnici Kina-based, rekao je on, favorizuju više linkove na jednoj stranici.

Bivši Blockchain šef razvoja je rekao:

"To su one male stvari koje zaista bitni, a mi i dalje pokušavamo da shvatimo kako da najbolje zadovoljiti oba sveta. U ovom trenutku, ne želimo da imamo dva odvojena proizvoda, ali kasnije mogu imati različite verzije za različite regione. "

On je dodao da budući proizvodi mogu objasniti regionalne preference trgovanja, uz napomenu da budućnost ostane popularan proizvod u Kini, dok opcije nisu kao u širokoj upotrebi.

Kina izgleda zapad

U Čikagu Konferencija je bila domaćin tri velike kompanije Azija-zasnovanih na subotu, uključujući OKCoin i Huobi, od kojih oba su predstavnici govore u sklopu manifestacije.

Direktor OKCoin Zvezda Ksu direktor Huobi Leone, Li su oboje trebalo da dovede ove diskusije, međutim, Li je zamenjen Vendi Vang, dok Ksu je zamenjen Zhao.

BitOcean, A Kina zasnovan Bitcoin ATM proizvođača koji je nedavno pokrenuo inicijativu da će shvatiti da je otvaranje Bitcoin ekchange Japanu zasnovan na, takođe je prisustvovao događaju.

Slične vesti


Post Bitcoin

Kako BlockScore pravi saglasnost za regulaciju bitkoina apsurdno jednostavno

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines: Kueen of the Blockchain

Post Bitcoin

Britanski otok želi da napravi fizičke bitkoine sa UK Roial Mint Deal-om

Post Bitcoin

Bitkainska fondacija objavljuje odgovor da prestaje i odustane od upozorenja

Post Bitcoin

Bitcoin ETF-ovi predlogi povučeni nakon SEC Pushback-a

Post Bitcoin

Bitcoinference California: Žene u Bitcoinu, VC i 500 startupa

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines-u: 21 šokovi sa Bitcoin računarskim debitom

Post Bitcoin

Zašto je bitkoinsko upravljanje konkurencija (i to je dobra stvar)

Post Bitcoin

Održivi razvoj kroz Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Core Developers se pridružuju MIT Digitalnoj inicijativi za digitalne valute

Post Bitcoin

Samo Lightning? Skaliranje Bitkoina može zahtevati čitav novi sloj

Post Bitcoin

Enthusiasts i investitori braniti Bitcoin na Inside Bitcoins Berlin