Bitcoin čini značajan nastup na CES-u uprkos skandalu | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin čini značajan nastup na CES-u uprkos skandalu

Bitcoin čini značajan nastup na CES-u uprkos skandalu

Bitcoin je njegovo prisustvo ove sedmice poznat na Međunarodnom Consumer Electronics Shov (CES) u Las Vegasu u lice povećane spekulacije o nedavnim kontroverzi u industriji.

U dane koji su doveli do jednog od konvencija najviše visokog profila u IT industriju, cena Bitcoin je pala ispod $ 300 i jedan od najvećih centrala digitalnog valute, Bitstamp, pretrpeo sigurnost breachthat rezultiralo u krađi oko 19.000 BTC.

Ipak, veliki broj naizgled Neustrašiva kripto kompanija došla zajedno na CES-u, i Bitcoin komandovao pažnju prisutnih konstantno tokom četiri dana raspona događaja.

Je "Svet Bitcoin '

Bitcoin je bio samo jedan od velikog broja tehnologija koje su zastupljene na CES-u, ali zahvaljujući inicijativi koju je organizovao BitPai, nekoliko kompanija u industriji došao zajedno - doslovno - kako bi se osiguralo da digitalni valuta ne može biti propustili.

Je "Svet Bitcoin 'izložbe je izgrađen kao centra za broj Bitcoin počeci da prikažu svoje proizvode i usluge, a od izgledu, Bitcoin je baza na CES-u privukla značajnu pažnju:

- BitPai (@BitPai) Januar 6, 2015

BitPai se pridružio u svetu Bitcoin preduzeća kao Blockchain, Kraken, Circleand iBitcoin, između ostalih.

Iako Svet Bitcoin služio kao centralnu tačku za kompanije u prostoru, drugi digitalni valuta startup kao HiprKei i Gliph prikazao svoju ponudu na drugom mestu na izložbeni podu.

Jato od lansiranja

Kao startup vole da rade na visokog profila konferencije, veliki broj Bitcoin kompanija lansirala nove proizvode i napravio veliki najavama ove nedelje na CES-u.

Među tim lansiranja su Copai novi multisig novčanik appfor telefona platforme Vindovs, Gliph je novi Canari poput kolega-to-peer marketplaceand HiprKei je unapred naručiti i demo njegove otiske prstiju skeniranja Bitcoin novčaniku.

Pored "purebred 'Bitcoin startup, veliki ime tech kompanije je takođe pomogao boost Bitcoin i vidljivost blockchain tehnologija je na CES ove nedelje - naročito u obliku IBM oslobađa nacrt svog belog paperon blockchain tehnologije i njegovu potencijalnu upotrebu u internetu stvari.

IBM takođe zadržao svoju pupi romansu sa criptocurrenci industriji postavljanjem na sliku sa Ethereum osnivača Vitalik Buterin:

IBM-LG tim dobije sliku sa Vitalik iz @ ethereumprojectpic.tvitter.com / KHdDFUidkM

- Pol Brodi (@pbrodi) Januar 9, 2015

Slon u sobi

Uprkos drugarstva među Bitcoin preduzeća i niza novih lansiranja proizvoda, činilo se da je senka nedavnih dešavanja u Bitcoin industriji je baci na prisutne u emisiji.

Samo nekoliko dana pre CES-počela u Vegasu ove nedelje, jedan od najvećih Bitcoin izlagača trebalo da učestvuju Konvencije - Bitstamp - pretrpeo hak svog toplog novčanik koji je doveo do krađe od skoro 5 miliona dolara vredne Bitcoin, privremena zatvaranja njenog poslovnih i žamor i unutar i izvan industrije mogućeg ponavljanja Mt gOX katastrofe.

Kao rezultat krađe, Bitstamp izvukao iz svog predviđenog nastup na CES, ostavljajući svoj štand prazna tokom četiri dana manifestacije.

Bilo žao da propustite interakciju na CES ove nedelje. Naš tim je sve na palubu fokusirani na neposredne potrebe razmještajem naš sajt.

- Nejc Kodric (@nejc_kodric) Januar 8, 2015

Takođe, dodajući gorivo za ispaljivanje Bitcoin skeptici "je Bitcoin je padala cenu. Nakon što je video njegova vrednost pasti više od 54% u 2014. Godini, cena Bitcoin je pala ispod $ 300 u danima koji su doveli do Consumer Electronics Shov.

Bitcoin industrija, mada, čini odlučna da vremenske kroz oluju spekulacija, nesreće i neizvesnosti.

Bitstamp je već vratio gore i trčanje, novac drži teče u naporima da pojača infrastrukturu u industriji, kao i Bitcoin kompanija na vitrini na CES-u ove sedmice dali sve od sebe da pokažu da Bitcoin je nešto veća od njene tržišne nestabilnosti ili skandala ili dva u prostor.

CESVorld od Bitcoin

Slične vesti


Post Bitcoin

4 Sudski slučajevi koji pomažu u oblikovanju američkog stava o bitkoinu

Post Bitcoin

Anatomija bitkeinove velike rasprave o skaliranju

Post Bitcoin

Bitcoin je proglašen za neuspeh kada se mediji izbacuju preko Mike Hearn Ekita

Post Bitcoin

Kako se Bitcoinova slajdova nastavlja, cijene se približavaju $ 8K

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines-u: Kingpins i Dark Veb Markets

Post Bitcoin

Purse Proposal Tout Ektensions Blocks kao Bitcoin Scaling Solution

Post Bitcoin

Bitcoin industrija optimistička u bitnoj bitci za rešenje za skaliranje

Post Bitcoin

Članovi Fondacije bitkoina izlaze iza izbornih kontroverzi

Post Bitcoin

Zašto Bitcoin treba pravnike da prevaziđu tehnološki jaz

Post Bitcoin

Patrick Murck opisuje novu smernicu za Bitcoin fondaciju

Post Bitcoin

Zašto Bitcoin treba ISO-sertifikovani valutni kod

Post Bitcoin

Top 5 SAD-a za Bitcoin bankomate