Bitcoin Australia pokreće preemptivni napad protiv restriktivnih taksi | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin Australia pokreće preemptivni napad protiv restriktivnih taksi

Bitcoin Australia pokreće preemptivni napad protiv restriktivnih taksi

Australijski udruženje Bitcoin zagovaranje Bitcoin Australija (RS) objavila je dokument sa detaljima svoje preporuke o tome kako Bitcoin oporezivanje trebalo bi da upravljaju domaće vlasti.

Proizvodnjom papira, BA je umanjuju Poreskoj upravi Australian (ATO), za koji se očekuje da oslobodi svoju zvaničnu guidelinessometime u narednih nekoliko nedelja.

Preporuke BA su dizajnirani da se uklope u okviru postojećeg australijske federalne poreskim propisima, faktoring za prihode, kapitalne dobitke i poreza na robu-i-usluge (GST). U srcu predlog je, međutim, je pravni definitionof digitalni novac kao 'novac', koji se opisuje kao "bilo opšte prihvaćena sredstvo razmene roba i usluga i za plaćanje dugova".

12 strana papira, Kraudsorsovani domaći stručnjaci uz pomoć australijskih pravnih firmi Adroitand McCullough Robertson, svi kojima je radio pro bono preporučuje Poreska uprava preuzeti "praktičan pristup" u definisanju Bitcoin, navodeći:

"Ako je pristup koji ATO su da se suprotstavi efikasnost i jednostavnost procesa Bitcoin, te inovativne kompanije ne bi bio moguć. To će gurnuti oba inovatore i investitore u blizini obale i da će videti alternativne nadležnosti korist od australijske inovacije i kapitala. "

Bitcoin je novac

Bitcoin je nedostatak centralne vlasti, i sposobnost da se koristi i prihvatio univerzalno svako, se razlikuje od drugih bezgotovinski paimentssuch poeni za lojalnost i Frekuent Flier kilometara.

Diplomirani veruje Bitcoin može postojati u širokoj definiciji Australian Tak Lav je za "novca" kao-je, bez promene osnovno funkcionisanje sistema kao što su GST. Zaista, van njegove funkcije kao novac, Bitcoin ima malo razloga da postoji, bez obzira na to koliko je zakonski definisan.

U radu se ističe da se Bitcoin takođe može smatrati 'vlasništvo' pod GST i samim tim predstavlja "sredstvo" pod Porez na kapitalnu dobit, takođe pod postojećim zakonskim presedana i definicije.

Keeping BTC niske cene

GST, što je porez na promet australijska, oporezuje sve što se uklapa svoju široku definiciju 'snabdevanja' (tj roba i usluga). To obično ne uključuje novac da spreči porez bude na neodgovarajući primenjuje dva puta u toku jedne transakcije. Umesto toga, novac se definiše kao "obzir", ili plaćanje, za snabdevanje.

Potencijal za dodatnu oporezivanje Bitcoin zbog definiciji ne-novca je problem u drugim zemljama koje su već postavljenim smernice, odnosno USand Singapur.

Diplomirani kaže tretiranje sredstvo razmene kao Bitcoin kao 'snabdevanje' će voziti cene za 10% i izazvati australijski potrošači u inostranstvo da svoje kupovine, a ne lokalno.

Ona je u pravu: visoko cenjena lokalna valuta i 10% PDV na lokalnim kupovinu su već videli kupci okreću online prodavnicama u inostranstvu, ostavljajući Australija zasnovanih trgovaca isparenja.

Oporezivanje je neizbežna

ATOin februar je jasnu nameru da se oporezuju Bitcoin transakcija nekako, rekavši da će releaseofficial smernice na vreme za kraj tekuće finansijske godine 30. Juna.

Pružanje neke dodatne detailsin privatnom obratila pismu vlasnik preduzeća, službeni ATO rekao je odeljenje će oporezovati Bitcoin okviru prihoda, kapitalnih dobitaka i GST zakona.

Do sada, međutim, nije rekao kakav pravni status Bitcoin treba imati u tim smernicama, ostavljajući preduzeća da spekuliše.

Australija otvorena za biznis

Lokalni Bitcoin zagovornici vidi poreski tretman Bitcoin u mnogo GRANDER smislu, odlučili da se fokusiraju na potencijalne ekonomske efekte Australija mogla suočiti, treba da izbegava odgovarajuće poreze.

Bitcoin Australiapresident i suosnivač plaćanje Bitcoin gatevai BitPOS, Džejson Vilijams, izjavio je da vlada treba da radi sve što može da podstakne ekonomski i investicionu aktivnost:

"Bitcoin i criptocurrencies ne odlazi - je duh je pušten iz boce Zaista je do australijska vlada da prihvate promenu koja se događa upravo sada, i položaj Australia kao centar izvrsnosti.."

Vilijams je nastavila, što podrazumeva odluku mogao imati dalekosežne ekonomske uticaje:

"Videvši Bitcoin u istom svetlu kao tradicionalnih australijskih dolara, vlada pozicionira Australiju kao mesto koje će privući investicije i korišćenje, jačanje australijske privrede tako što u inostranstvu investicije. Australija će postati poznat širom sveta kao mesto koje nije plaše da dočeka promene. "

BA rad opisuje razvoj Australije Bitcoin ekonomije, kaže u prva četiri meseca 2014. Godine porastao je za 480%, sa procenjenih 192 preduzeća i 7% svetske investicije sa fokusom na Bitcoin poduhvate.

Grupa je rekao da je na raspolaganju da pomogne i pomogne državnoj službi ili agencija razume Bitcoin dalje, i bi pozdravio priliku.

Bitcoin Australija, takođe poznat kao Bitcoin Udruženje Australije, je povezan sa međunarodno Bitcoin Foundationand služi kao svog lokalnog ogranka.

TakAustraliaAustralia Bitcoin Udruženje

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitkoin, Pariz i terorizam: Šta su mediji pogrešili

Post Bitcoin

Upoznajte 13 kandidata koji rade na izborima fondacije Bitcoin sledeće nedelje

Post Bitcoin

4 Sudski slučajevi koji pomažu u oblikovanju američkog stava o bitkoinu

Post Bitcoin

BitPai, Foodler, Paimium ekecs razgovaraju bitkoin izazovi # Bitcoin2013

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija piše pismo FinCEN-u da pojasni izjave

Post Bitcoin

Nazad na 1.500 dolara: Bitcoin Cash bi mogao da vidi dalje opterećenje

Post Bitcoin

Zašto je bitkoinsko upravljanje konkurencija (i to je dobra stvar)

Post Bitcoin

Australijska poreska uprava odlaže uslove za Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin se suočava s regulatornim pritiskom u sjednici Komisije za bankarstvo

Post Bitcoin

BitGive i Songs of Love charities prihvataju donacije u bitcoin-u

Post Bitcoin

Bitcoin 2018 konferencija u Amsterdamu objavljuje puni raspored

Post Bitcoin

Kandidati za Bitkuin Fondaciju govorili o zabrinutosti zbog registracije niskih birača