Bitcoin ATM biće prikazan na Bitcoin Londonu | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin ATM biće prikazan na Bitcoin Londonu

Bitcoin ATM biće prikazan na Bitcoin Londonu

Na Bitcoin Londonu događaju sutrašnje A bankomat Bitcoin će biti prikazan prvi put u evropskom prostoru. Mašina je proizvedena od strane Lamassu, koji je reprogramiran svoju mašinu da prihvati sterlinga (GBP). Kaže se da treba da Bitcoin mašina uđe punu proizvodnju u trećem kvartalu 2013. Godine.

Nadamo se da će Bitcoin mašina postane globalno rešenje za pretvaranje fiat valute u Bitcoin. Kao što je prikazano u videu ispod, proces je trebalo da bude mnogo jednostavnije nego okreću onlajn Bitcoin razmene, kao što su Mt. Gok. Klijent donosi KR kod predstavlja svoje Bitcoin novčanik (npr koristeći Blockchain aplikaciju), ulazi u svoju Fiat note / račun, a zatim slavine na ekranu da potvrdi transakciju.

Video ispod pokazuje ovaj proces se pokazao, od Lamassu je Zach Harvei, at the Bitcoin Fondacije Bitcoin 2013 konferenciji u San Jose u maju.

Prema PR Veb, jer konferenciji Bitcoin u maju, Lamassu je kontaktirao najmanje 60 potencijalnih distributera u zemljama, uključujući Australiju, Kanadu, Kinu, Kipar, Danska, Izrael, Kenija, Libija, Švajcarska i Velika Britanija.

Žalba uređaja kao što je to jasno, jer u velikoj meri pojednostavljuje proces kupovine bitcoins - odnosno pretvaranje fiat valute. Nije jasno kako će korisnici biti obavešteni o tome šta će dobiti za svoj novac. Međutim, pažljivo ispitivanje propagande fotografija na Bitcoin mašine ne pokazuju dolara deviznog kursa prikazuje na ekranu pre transakcije. To će verovatno biti prilagođena da pokaže kursa domaće valute za gde god se instalira dati mašina.

Lamassu je vebsiteclaims da mašina može da prihvati beleške iz preko 200 zemalja. Na sajtu takođe tvrdi da će pretvoriti Fiat valute Bitcoin u petnaest sekundi i da je kompatibilan sa "vodećih razmene, kao što su planine Gokand Bitstamp". Većina zanimljivo, opis proizvoda kaže da je bez naknada za izdavanje licenci, koje mogu da pruže podsticaj za donošenje ovog uređaja, kao Bitcoin postaje popularan.

Zbog načina na koji Bitcoin radova, petnaest sekundi tvrdnja može primeniti samo na trajanja transakcije sa mašinom. Kupci će, naravno, morati da sačeka blockchain potvrde za svaki BTC-da se pojavi u svom novčaniku.

Sutra CoinDeskvill se pokriva the Bitcoin London conferenceall dan.

ATMsBitcoin LondonLamassu

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija postavlja zapis direktno u novu UK kancelariju

Post Bitcoin

Ponuđač plaćanja Bitrefill radi uspešno testiranje gromobranskih transakcija

Post Bitcoin

Zašto Bitcoin treba pravnike da prevaziđu tehnološki jaz

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines-u: Uredba UK upućuje na tamnu tržišnu kolapsu

Post Bitcoin

Bitkein Node brojevi Padaju po Spam Transaction Attack

Post Bitcoin

Bitcoin Hacker Residenci na Launch u Njujorku

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines-u: Press Eies Skirocketing Price

Post Bitcoin

Sink or Svim: Bitcoins Progress u Francuskoj

Post Bitcoin

Bitkiin Trust Trust Barri Silbert ima 100.000 bitkoina

Post Bitcoin

Zašto bitkainova debata o veličini blokova je proksi rat

Post Bitcoin

BitPai, Foodler, Paimium ekecs razgovaraju bitkoin izazovi # Bitcoin2013

Post Bitcoin

Australijski VC Firm Future Capital pokreće 30 miliona dolara Bitcoin Fonda