Bitcoin 2018 da povuče 1.000, a Vinklevii, u San Jose ovog vikenda | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin 2018 da povuče 1.000, a Vinklevii, u San Jose ovog vikenda

Bitcoin 2018 da povuče 1.000, a Vinklevii, u San Jose ovog vikenda

Više od hiljadu pripadnika Bitcoin zajednice će se spustiti na Silikonskoj dolini ovog vikenda za ono što organizatori zovu prvi veliki američki samit na digitalnom valute.

U organizaciji Fondacije Bitcoin, Bitcoin 2013vill pokrivaju većinu aspekata valute eksperimenta, sa sesijama fokusiranim kako preduzeća mogu da prihvate bitcoins, preduzetništvo u prostoru, i koje se bave poštovanje propisa. US Department of Homeland Securiti oduzimanju Mt. GOKS sredstva iz Dvolla accountthis nedelje je siguran da će vruća tema tokom panela na toj poslednjoj temi.

"Nadamo se da ćemo podstaći našu misiju standardizaciju, promovisanju i zaštiti Bitcoin", rekao je Bitcoin Fondacija pomoćnik direktora Lindzi Holandija u email CoinDesk. Fondacija očekuje da će predstava biti godišnji događaj.

Kameron i Tajler Vinklevos su postavljeni za početak taj događaj u petak veče ekspozeu. The identični blizanci, kolektivno poznate kao Vinklevii, navodno poseduje jedan od najvećih pojedinačnih Bitcoin sakrije. Pre nego što su počeli da kupuju bitcoins, oni su poznati po optužuje Mark Zuckerberg na sudu krađe ideje za Facebook sa društvene mreže su počeli na Harvardu - sa ZUCK kao jedan od svojih zaposlenih. Vinklevii dobio rešenje sada vredi oko 220 miliona $, prema Nev Iork Times. Čini se da su oni potopili komad svog naselja u Bitcoin.

Ostali govornici stand-out će obuhvatiti Bitcoin Fondacija glavni naučnik Gavin Andresen, koji će dati "State of the Union" pregled Bitcoin; BitPaico-osnivač i izvršni direktor Toni Gallippi, koji će razgovarati o tome kako da vozi preduzećima da koriste bitcoins; investitor Rodžer ver, koji će pomoći vlasnicima poslovnih nauče kako da koriste bitcoins; i Čarli Shrem, suosnivač i direktor BitInstant, koji će razgovarati novčane depozite.

Polaznici mogu čuti iz poslovnih u rovovima - uključujući doktora - koji prihvataju bitcoins. I slobodarski element zajednice će biti predstavljena sa prezentacijama govornika kao što su medicinska marihuana aktivističkog Steve Kubbi i Seasteading Instituteambassador Lasse Birk Olesen.

Za buduće Bitcoin preduzetnika, biće Hackathon gde timovi mogu bacati Draper saradnika, Benchmark Capital i drugih kapitalista pre naseljavanja u za radnu sednicu celu noć na projektima da se sudi u nedelju.

Izložba hala će imati kabine za Coinbase, OpenCoin, CoinLab i drugim kompanijama i organizacijama u prostoru. RoboCoin kaže da će predstaviti svoj Bitcoin kiosk, gde korisnici mogu da koriste novac da kupi bitcoins ili pretvoriti bitcoins u fiat valutu. Ako više volite ljudski dodir, možete kupiti svoj novac na Bitcoin prodavnici EKSPO je. I Bitcoin Help desk će imati stručnjake na ruci - uključujući Ver - da biste odgovorili na pitanja polaznika.

Prisutnima se čak gleda prikolicu za neobjavljene dokumentarnog filma Uspon i Rise of Bitcoin.

Jedno ime odlučno nisu uključeni na zvučnika ili izlagača liste: Satoši Nakamoto. Da li će misteriozni pronalazač ili pronalazači Bitcoin biti u emisiji? Niko ne zna - ili, što se toga tiče, verovatno bi znati - čak i ako su se našli deljenje sto ručak sa samim Nakamoto. Ili sama. Ili sami.

Bitcoin 2013is u San Jose Convention Center petak, 17. Maja do nedelje, 19. Maja Ulaznice su $ 350 na vratima - BTC stopa određuje tržišnim cenama.

CoinDeskvill biti donoseći potpunu pokrivenost konferencije ceo vikend i dodatne analize sledeće nedelje.

Bitcoin2013

Slične vesti


Post Bitcoin

15.000 dolara: Da li postoji Limit za Bitkeinov meteorni reli?

Post Bitcoin

Severnoamerička bitkoinska konferencija za hit Majami 25. januara

Post Bitcoin

Tehnologija Block Chain nudi nove opcije za borbu protiv kriminala

Post Bitcoin

BitcoinTalk forum hacked bi The Hole Seekers

Post Bitcoin

Bitcoin ETF-ovi predlogi povučeni nakon SEC Pushback-a

Post Bitcoin

Brock Pierce: Bitkain fondacija Blizu bežanja od novca

Post Bitcoin

Ispod $ 15K: Bitcoin igra odbranu usred pokreta Beara

Post Bitcoin

Sledeća verzija Bitcoin Core verzije za uključivanje pametnijih transakcija

Post Bitcoin

Bitcoin ATM Shutdovn upozorava na regulatornu nesigurnost u Vermontu

Post Bitcoin

Bitcoin cena prevazilazi 300 dolara, kapi nakon grčke pomoći

Post Bitcoin

Zašto je Bitcoin bolji za borce kriminala nego kriminalce

Post Bitcoin

Australijska poreska uprava odlaže uslove za Bitcoin