Bitkoin u naslovima: Mt Gok ponovo izbacuje | RS.democraziakmzero.org

Bitkoin u naslovima: Mt Gok ponovo izbacuje

Bitkoin u naslovima: Mt Gok ponovo izbacuje

Bitcoin naisaiers nije mogao nadati boljem nedelju dana.

Hapšenje Mark Karpeles- direktora Mrtav Bitcoin ekchange Mt Gok- krajem prošle nedelje sve, ali osigurava negativno Bitcoin pokrivenost je emitovan daleko i široko.

Globalna medijska pomama je možda iznenađuje s obzirom našu ljubav prema ekstrema. U tom slučaju, magnituda gubitaka (oko $ 350 miliona sredstava kupca) i napravio priču pobednik u očima urednika.

Iako je ove nedelje Novosti ciklus je uglavnom negativna, kao rezultat, neki novinari radije da se fokusira na pozitivnom još verovatno više nevažno vesti.

Mt Gok co izazvao japanski mediji

Činjenica da je mt Gok co bila zasnovana na domaćem, zajedno sa veličinom svojih finansijskih gubitaka, rezultirao je masovnom pokrivenosti hapšenja od strane lokalnih japanskih medija.

Sankei objavio komad sledeće Karpeles 'hapšenje koji je želeo da proceni održivost i kredibilitet Bitcoin je, naglašavajući svoje negativne konotacije.

Labavo prevedeno ekcerpt read:

"Ali, za razliku od opšteg valuti koja je podržana od kredita u zemlji, znak pitanja je vezan za bezbednost i pouzdanost. Posebno, anonimnost je visoka, kriminal uspešno eksploatiše teške karakteristike. U aprilu, čoveka koji je švercovao drogu iz Kine korišćenjem Bitcoin je uhapšen od strane mitropolita policije. "

Komad prozvao za regulisanje, ističući kako Bitcoin, kao i druge načine plaćanja, može da se koristi za pranje novca i finansiranja terorističkih aktivnosti. "Da požuri aktuelnu situaciju, da je vreme da razmotrimo konkretne zakone i propise."

Mainichi Shimbun je komad, istakao kako vrijednost bitcoinfluctuates protiv fiat valuta, ali i istakao svoj potencijal na tržištu doznaka i naveo da je njena trenutna tržišna kapitalizacija iznosi oko ¥ 500bn.

Komplikovanija su tumačenja reportera dešavanja unutar Bitcoin industrije, koje ponekad privukli korelacije između verovatno nepovezanih događaja.

"S druge strane, transakcije na Internetu zbog centru su takođe povezani sa rizikom od napad preko. Odmah nakon mt Gok co stečaj, kanadski razmena zatvorena i velika količina Bitcoin je pripremljen u neovlašćenog pristupa," komad read.

Vestern pokrivenost

Mark Karpeles 'hapšenje jednako zarobljeni pažnju zapadnih medija, koji bi trebalo da bude iznenađenje za one koji su pratili slučaj, jer mt Gok co propali početkom 2014. Godine.

Brzo Google pretraga vesti sa rečima "Marko Karpeles", "Bitcoin" i "hapšenje" doveli do više od 300 novinskih članaka, otprilike izjednačavanje da ono što je proizvedeno od strane japanskih medija.

Obim pokrića rezultiralo članaka iz širokog spektra glavnih objekata, uključujući BBC, The Guardian, Vreme, Poslovni Insideran CNN. Slično nekim japanskim kućama, najviše kao theDaili Mail takođe dotakao potrebe za regulaciju u industriji.

Komad primetio:

"Japanski vlasti su ranije priznali da su bili zbunjeni slučajem mt GOKS jer nikada nisu bavili moguće krivično delo koje se bave Bitcoin. Stručnjaci takođe rekao da bi bilo teško da preduzmu mere zbog odsustva zakona preko virtuelnih valute."

Dah svežeg vazduha

Postojalo je vreme kada usvajanje Bitcoin trgovac zapravo vest, ali vremena se menjaju. Ako 2014 je bila godina usvajanja trgovac Bitcoin, 2015 beleži veliki subjekti ističu mogućnosti bitcion kao distribuirani sistem za baze podataka.

Prema CoinDesk je državi Bitcoin K2 2015, stopa rasta broja Bitcoin-prihvatanje trgovaca i dalje zaostaje u nastavku da prethodnih kvartala.

Fundamentalni izazov za Bitcoin kao sredstvo razmene, navodi se u izveštaju, je nedostatak ubedljive razloge za mainstream potrošače da koriste digitalnu valutu, nešto što nije izgubio na štampe čak i široko pokriva takvu priču ove nedelje.

Pisanje za TechCrunch, John Biggs, rekao je:

"Nisam veliki fan 'Ks prihvata Bitcoin' tip post, ali ovo je blizu i draga mom srcu -.. I zaista zanimljivo LOT Polish Airlines, zvanični poljski avio, sada je prihvatanje Bitcoin Šta to znači? to znači da ćete uskoro moći da plate BTC ići KRK. "

Uprkos naizgled unenthused integracijom Bitcoin, Bigs nastavio je napomenuti da je Poljska bila lider u plaćanjima sa brojem pametnih manjih banaka nudi više skoro Field Communication (NFC) i Bitcoin opcija plaćanja nego drugde u Evropi.

Sa svakom povoju industrije dolazi napredak. Uzmite Internet za ekample- se pretera poređenje iako je koristan jedan - i njena decentralizovana, open source kod, stanje razvoja i remećenja potencijala i koliko je došao od njegovih dana ranog početka 1950. Godine.

Sada uzmite u obzir koliko Bitcoin je došao pošto je prvi put upali na sceni. Ipak mislite da bi avio-kompanija u Poljskoj prihvatanju Bitcoin plaćanja je to zanimljivo?

SAD danas uradio, uz napomenu da LOT Polish Airlines pridružio mali, ali rastući grupu avio-kompanija koja list "valutu softvera na bazi" zajedno sa drugim opcijama plaćanja.

Komad je dodao:

"Nemojte se iznenaditi ako većina avio počnu vam nudi mogućnost da se plati za let sa bitcoins."

Mt GokTravelBitcoin u naslovima

Slične vesti


Post Bitcoin

Da li Bitcoin treba svoju Silikonsku dolinu?

Post Bitcoin

6 Top Responses od britanskog Fondacije Bitka Patrick Murcks Reddit AMA

Post Bitcoin

Bitcoin Australia pokreće preemptivni napad protiv restriktivnih taksi

Post Bitcoin

Kao cena Eies $ 10k, Bitcoin Faces Mainstream Moment

Post Bitcoin

Bitkainska fondacija objavljuje odgovor da prestaje i odustane od upozorenja

Post Bitcoin

Bitkain100ova dilema: Previše bitkoina, nije dovoljno dobrotvornih

Post Bitcoin

Bitcoin će olakšati bol u e-poslovanju kaže BitPais Gallippi

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines-u: Loša novost

Post Bitcoin

BitLicense Comments Close vith Final Input from Circle, BitPai

Post Bitcoin

Bitcoin ATM Shutdovn upozorava na regulatornu nesigurnost u Vermontu

Post Bitcoin

Bitcoin nastavlja da se bavi martinom na Sankt Peterburgu

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines-u: Hong Kong-ov MiCoin izaziva globalni razgovor