Bitkoin u naslovima: Media Ga-Ga za Goldman Sachs | RS.democraziakmzero.org

Bitkoin u naslovima: Media Ga-Ga za Goldman Sachs

Bitkoin u naslovima: Media Ga-Ga za Goldman Sachs

Bitcoin u naslovima je nedeljni pogled na globalnom Bitcoin vesti, analiziranje medija i njegov uticaj.

Stalno gladni za lansiranje proizvoda i splashi finansiranja rundi, mainstream mediji poslat je u pomami ove nedelje kao krug najavljeno zatvaranje njenog $ 50m roundand Coinbase ConfirmEdit je širi preko bare u Velikoj Britaniji.

Uprkos naizgled dobrim vestima za Bitcoin ekosistema, pogrešne - i nepreciznosti - featured preko medija. U međuvremenu, neki novinari su u pitanje potrebu za značajnim finansijskim krugovima, s obzirom da su neki startup nisu visoko bavi povratkom investicija (ROI).

CoinDesk se pogled na vrh naslova Bitcoin u vezi ove nedelje.

Pogrešne na novac

Investiciona banka Goldman Sachs kao sipa novac u Bitcoin kompanija je uvek će privukli pažnju medija, kao što su investicije legitimiše valutu u očima naisaiers.

Tako da i ne čudi da je brzo Google pretraga vesti featuring reči "Bitcoin" i "Goldman Sachs" odrastao preko 90 novinskih članaka, jer oglas je juče objavljen.

The Nev Iork Observer je Džek Smit III napisao komad pod nazivom To se dogada: Goldman Saks Just Dropped $ 50 miliona Into a Bitcoin Startup, sa 'Bitcoin fanatici uvek znao da će ovaj dan doći ", kao nešto senzacionalistički podnaslov.

Smith započeo svoj članak napomenuti:

"Tek prošle godine je Goldman Saks je govorio investitore da Bitcoin nije bilo bezbedno skladište vrednosti Izgleda da su se opamete.."

Pa, mega investiciona banka publisheda izveštaj koji je tvrdio da Bitcoin može da oblikuje budućnost finansija samo prošlog meseca.

Što se tiče $ 50m zahteva, niko ne može da porekne Sachs učešće, ali, kao što reportedbi CoinDesk Boston sa sedištem kruga i privukao podršku od investitora, kao što su IDG Capital Partners Kina-bazi, kao i postojeći bazena, uključujući Breier kapitala, opšta Catalist Partneri i Accel Partners.

U ovom slučaju, čini se da je naslov Observer je nešto pogrešno.

Volstrit uvređen od Bitcoin

Shelli Banjo je Kuartzpieceis razradjeniji - i precizan - Ekpose.

Sa naslovom Goldman Saks je parking milione na Bitcoin biznis bez hitnim planovima da zarade novac, bandžo klima glavom na osećanja koja su neke kompanije u Bitcoin ekosistema sprovodi velike finansiranja kruga bez pokretanja revolucionarne - ili profitabilnih - proizvode.

Banjo istakao:

"Allaire [Džeremi] nije htela da otkrije bilo kakve detalje o svom poslovnom modelu sa Kuartz, objašnjavajući da je ta kompanija ne bavi zarađivati novac."

Prema komad, serijski preduzetnik Allaire planira monetising u budućnosti, ali u ovom trenutku njegova glavna briga je izgradnja "dovoljno veliki društvenu mrežu".

Što se tiče uključivanja Goldman Saks je, bandžo sasvim ispravno istakao da je ovo "izgleda u skladu sa pretnjom da brzo rastu mobilnog plaćanja kompanije predstavljaju tradicionalnim bankama".

Banke su sve više plaćaju attentionto blockchain tehnologije, ali i dalje izuzetno čvrsto usana - neki mogu reći oprezan - o Bitcoin.

The Vall Street Journal Paul Vigna frames Vall Street je sve veće interesovanje u tehnologiji, a poetski sa svojim komadom Goldman Sachs, kao i drugi na ulici, umaci prst u Bitcoin.

Rekao je:

"Ako tome još nismo čuli, Volstrita interes je izazvale od Bitcoin."

Bitcoin 'anarhija'

Lišeni relativno uzbudljivo najave ili lansiranje proizvoda za većinu prošle nedelje, mediji takođe je iskoristila priliku da se pokrije ekspanziju Coinbase je u Velikoj Britaniji.

Potez Bitcoin ekchange San Francisko sa sedištem u sledeći announcementthat Velike Britanije Trezora planira da reguliše digitalnu valutu nakon izbora.

Pisanje za The Guardian, Alek Hern, istakao:

"Ali, dok je criptocurrenci, sa svojim pseudonimom aspektima i anti-državne korenima, je popularan među tamnije strane finansijskog sveta, postoje mnoge plaiersvho žele da ga izvede na svetlost. Coinbase je najveći."

Još jedan primer kako se novinari i dalje govorimo o Bitcoin kao nešto što se stalno upleten sa tamnijim, manje poželjan, više nezakonitu spektra finansija.

Uprkos tome, samo ove nedelje smo videli kako Bitcoin je bio usedto reli sredstva za Nepala zemljotresa žalbe, testament slučaja upotrebe valuti u periodu nakon prirodne katastrofe, ali i primer kako se može revoluciju u svet mikroplaćanja.

Bitcoin u naslovima

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija planira vezu sa svilenim putevima na sjednici za sjedištenje u Senatu

Post Bitcoin

BitPai, Foodler, Paimium ekecs razgovaraju bitkoin izazovi # Bitcoin2013

Post Bitcoin

Bitcoinova cena Pad u Headlines

Post Bitcoin

Da li će 2017. završiti Bitkuinovu Veliku debatu o skaliranju?

Post Bitcoin

Aukcija Bitcoins.com Domain Namea prekinuta od strane US Court

Post Bitcoin

Bitcoin cena pronalazi čvrsta poda Sledeći 26,000 BTC prodaja

Post Bitcoin

Da li Bitcoin treba svoju Silikonsku dolinu?

Post Bitcoin

Unutar IC3: Kako Cornell unapređuje nauku bitkoina

Post Bitcoin

Bitcoin Foundation izdaje upozorenje o prevaru preko kloniranih veb stranica

Post Bitcoin

Zašto Bitcoin Core Developers želi više verzija

Post Bitcoin

LinkedIn Killer? Bitcoin Upstart 21 preuzima društvenu igru putem e-pošte

Post Bitcoin

Bitcoin in the Headlines: Pundits Ignite bitku seksa