Bitkoin u naslovima: Bitka nastavlja | RS.democraziakmzero.org

Bitkoin u naslovima: Bitka nastavlja

Bitkoin u naslovima: Bitka nastavlja

Bitcoin u naslovima je nedeljni pogled na globalnom Bitcoin vesti, analizirajući pokrivenost medija i njegov uticaj.

Čini se da mediji da udari na pobedničku formulu za Bitcoin pokrivenost.

Taman kad ste pomislili publikacije, mogu biti umorni od kadriranje Bitcoin kao beskrajni rasprave, Vall Street Journal bacio ključ u radovima sa istaknutom funkcije na ovu temu u svojoj verziji za štampanje.

Ipak, dok je Journaldid pokušaj da se Bitcoin u centru pažnje, većina lokala nastaviti da poveže digitalnu valutu na manje poželjne trendove.

Ne brini, došlo je dosta priče u vezi sa drogom, kriminala i terorizma u ovonedeljnom rekapitulacije.

'Bitcoin Bitka'

Vall Street Journal je ekspoze, prigodno nazvan "Do Criptocurrencies Kao što Bitcoin ima budućnost?", Bavili u budućnost novca.

Iako je malo odstupanje od svog aktuelniji onlajn pokrivenosti, čini se Journalhas sada takođe uzeti u informisanju svoju publiku štampe o Bitcoin, počevši od osnove.

Dakle, šta je Bitcoin? Pa, prema Campbell R Harvei, digitalna valuta je tehnologija.

Rekao je:

"Ne sudi Bitcoin svojim ranim neizbežnim problemima."

Harvi je objasnio da nije bitno da li Bitcoin je podržana od strane centralne vlasti ili ne. Bitcoin, tvrdi on, postoji jer korisnici dodeliti vrednost na to, dodajući da "kažu da krši pravila finansiranja jer joj nedostaje centralni izdavalac je problematična na mnogo nivoa vlasti ne 'garantni" stabilnost svojih valuta -. Look u rublje i švajcarski franak ".

Međutim, funkcija nije sve pozitivno,.

"Kao valuti, Bitcoin krši sva pravila finansiranja", uzvratio Erik Timoigne, asistent profesor ekonomije na Levis Clare College, opisujući digitalni valutu kao roba, i "ne finansijski instrument".

"Njegova vrednost varira u velikoj meri, u skladu sa promenom stavova u pogledu ukupne korisnosti plaćanja Bitcoin sistema i spekulativne manijama okolnih takve stavove."

Timoigne zaključio: "Kao navodnom alternativnom valutom, Bitcoin je neprihvatljivo."

'Bitcoin šizofrenija'

Drugde, kolumnisti davali glas dugo tinja mišljenja o industriji.

Mark Gilbert Blumberg Vievcolumnist, na primer, posvećen komad na izazov Bitcoin predstavlja centralnim bankama, pita "Da li da ga zabrani, reguliše se, zagrliti ga, potkopavaju ga ili jednostavno ignorisati?"

Gilbert objašnjava da, po njegovom mišljenju, banke bi bilo najbolje da darvinizam ide svojim tokom, i da se odupre regulatornog impuls da se mešaju sa bilo opstanka i propasti Bitcoin je. I ako je [Bitcoin] živote, oni bi trebalo da jednostavno sklonite i slaviti inovacija radije nego da se zaključa blokiraju njen napredak.

Iako je Blumberg je možda više progresivna, Njujork Tajms je izgledalo da se malo korak unazad radi članak pod naslovom "SAD Aukcija sugeriše Lingering interesa u Bitcoin" ispunjen sa rečenicama sugerišu Bitcoin može biti dugotrajan hir.

Komad je počela rečima: ". Čuje se obaranje cena Bitcoin nije u potpunosti ukinuo investitora entuzijazam za virtuelne valute"

Čudna Ulaz je odjeknula na drugom mestu u članku, koji se održava posle godina uspona i padova u cenu nestabilne valute, što je sve diskutabilno ostavio entuzijazam nepromenjena.

Zamerka na stranu, zaključuje autor komad optimistično, pisanje:

"Dok Bitcoin ludilo izgleda da je prestalo činjenicu da je najnovija aukcija imao više ponuđača nego one u decembru treba da obezbedi neku nadu da Bitcoin pristalica."

Bitcoin i teror ponovo zajedno

Jedan od najvećih gromobrana u pokrivenosti ove nedelje, međutim, došao iz novog medija pokretanja.

BuzzFeed Nevspublished piecetitled "Teenage Bitcoin Afficionado navodno uhapšen za pomoć Man Član ISIS", pokupiti na malom detalju u prethodnom Vašingtonu Postreport da srednjoškolac severne Virdžinija je priveden od strane FBI.

Kako je to povezano sa Bitcoin pitate? Simple. Prema BuzzFeed online prisustvo tinejdžera je pokazala da je imao interes za Bitcoin i drugim criptocurrencies.

On je navodno povezan sa Bitcoin pokretanju usmerene na Bliskom istoku, "prvi razmena Bitcoin usmerena prvenstveno na arapskom tržištu, sa pun arapski sajt i razmenu, zajedno sa poslovima u valutama se nalaze na Bliskom istoku", rekao je član.

U članku pod uslovom dokaze o trajnoj trenda koji povezuje Bitcoin afficionados i terorizam, iako je daleko od jedinog člana koji je dao pokriće predmet, kao ChangeTip je posebno uključen u manjem scandalinvolving islamske države.

U vreme štampe, jednostavno pretraživanje na Google-u sa terminima "Bitcoin" i "terorizam" doneo preko 30.000 rezultata. Možda je nepravedno da se samo kriviti medije.

Bitcoin u naslovima

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija poziva na pristup istraživanjima iza BitLicense

Post Bitcoin

21 CEO otkriva nove namere na većoj misiji Stealthovog pokretanja

Post Bitcoin

Aktivisti žele da prebace bitkoin, da ga drže anonimni i bez regulacije

Post Bitcoin

Bitkainska fondacija senatoru: SAD ne bi trebalo da se sklanjaju od inovacija

Post Bitcoin

Kandidati za Bitkuin Fondaciju govorili o zabrinutosti zbog registracije niskih birača

Post Bitcoin

SEC očekuje odlučivanje o sudbini Bitcoina ETF-a do petka

Post Bitcoin

BitGive i Songs of Love charities prihvataju donacije u bitcoin-u

Post Bitcoin

Kako se Bitcoinova slajdova nastavlja, cijene se približavaju $ 8K

Post Bitcoin

AngelList Creator Naval Ravikant podržava S & P-Stile Criptocurrenci Fond

Post Bitcoin

Tajni početak 21 za Sponzor Silicijumske doline Bitcoin Job Fair

Post Bitcoin

Bitcoin Alliance pokreće u Kanadi

Post Bitcoin

Bitcoin čini značajan nastup na CES-u uprkos skandalu