Bitkiin Trust Trust Barri Silbert ima 100.000 bitkoina | RS.democraziakmzero.org

Bitkiin Trust Trust Barri Silbert ima 100.000 bitkoina

Bitkiin Trust Trust Barri Silbert ima 100.000 bitkoina

Bitcoin Investicioni Poverenje (bit) sada ima više od 100.000 BTC, prema Barri Silbert, direktor SecondMarket i osnivač poverenja.

Silbert ima velike planove za Bitcoin Investment Trust, za koji se očekuje da otvori za javnu investorssometime u četvrtom kvartalu 2014. Godine za sada, poverenje je privatna investicija vozilo, ali jednom kada se otvara za javnost, očekuje se fond da privuče novu vrstu Bitcoin investitora.

Silbert veruje da je 100.000 oznaka je velika prekretnica za BIT, i teško je tvrditi drugačije. Na kraju krajeva, ovo grand total iznosi skoro $ 40 miliona u trenutku novinare.

Velika je danas kamen temeljac za Bitcoin Investment Trust - sada ima preko 100.000 Bitcoin http://t.co/nBzlaGupi4cc @BitcoinTrust

- Beri Silbert (@barrisilbert) april 10, 2014

Spor napredak

Kako sada stvari stoje, Silbert je bit i Vinklevos Bitcoin Poverenje se nadmeću za isti tržište, i mora prevazići niz prepreka. Međutim, čini bit da ima prednost: to nije fond razmena-trguje (ETF),. Dakle, Silbert ne treba saglasnost komisije za hartije od vrednosti, ali Vinklevos blizanci rade.

Tajler i Kameron Vinklevos podneli Bitcoin investicioni fond sa SEC još u julu 2013. Prošlog meseca na Vinklevos "glavni pravni zastupnik Ketlin V Moriarti rekao CoinDeskthat ETF treba da bude odobrena do kraja ove godine.

Bela BIT ne mora da skoči kroz DIK obruča, ona mora da ispuni neke jedinstvene zahteve da ostanu izuzeti iz procesa SEC odobravanja. Silbert objasnio je processand istakao svoje planove za proširenje BIT u intervjuu za CoinDesk pre dve nedelje.

Preoblikovanje Bitcoin investicioni pejzaž

Silbert je Bitcoin Investicioni Poverenje je Vinklevos Bitcoin Poverenje i Pantera Bitcoin Partnersfund mogla da promeni način na koji ljudi ulažu u Bitcoin, ali je još važnije da mogu da promene način na koji investitori osete o valuti.

Ove organizacije nisu, međutim dizajnirani sa špekulanata na umu,. Bitcoin investicioni fondovi će posle tradicionalnih investitora koji nemaju naviku da ulazak neregulisanim tržištima i na ulaganje u spekulativne ulaganja.

Još uvek je rano reći da li ta sredstva mogu proširiti bazu investitora i da digitalne valute privlačnije u tradicionalnim krugovima. Bez obzira na to koliko proklizavanja su dobili, oni su verovatno poboljšati percepciju javnosti među mnogima koji su voljni da uđu u nišu.

Slične vesti


Post Bitcoin

21 Inc Podderživaet podderžki Bitkoinov vičislenia

Post Bitcoin

BitAngels zatvara 10.000 BTC fondova za decentralizovane aplikacije

Post Bitcoin

Bitkoin u naslovima: Politički spin i kidnapovani podaci

Post Bitcoin

Europes Top 5 Countries for Bitcoin ATMs

Post Bitcoin

BitLicense Comments Close vith Final Input from Circle, BitPai

Post Bitcoin

Bitkoin u naslovima: Bitka nastavlja

Post Bitcoin

BTCChina podrška daje BIP 100 Bitcoin Hashrate većinu

Post Bitcoin

Bitcoin cena na Shaki Ground nakon 1.000% dobitaka

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija zapošljava regulatornog eksperta za političku politiku EU

Post Bitcoin

Bitcoin Australia pokreće preemptivni napad protiv restriktivnih taksi

Post Bitcoin

Kandidati za Bitkuin Fondaciju govorili o zabrinutosti zbog registracije niskih birača

Post Bitcoin

Bitkain regulatorni pregled: glasine, sudski predmeti i vreme poreza