Bitkainska fondacija senatoru: SAD ne bi trebalo da se sklanjaju od inovacija | RS.democraziakmzero.org

Bitkainska fondacija senatoru: SAD ne bi trebalo da se sklanjaju od inovacija

Bitkainska fondacija senatoru: SAD ne bi trebalo da se sklanjaju od inovacija

Negodovanja u 26. Pismu američki senator Džo Manchin je februara poziva za direktnu federalne zabrane Bitcoin je začarani i brzo, sa Bitcoin zajednica vodi na poruku boardsand blogova masovno da rugati se Vest Virginia demokrata i van dodira i pristrasne u njegovim motivima.

27. Februara, imaju neke dodatne podrške.

Bitcoin Fondacija je zvanično izdao odgovor na Manchin je letterthat ima za cilj da ga obavesti o prednostima digitalne valuta mogla da dostavi finansijski sistem i potrošačima širom sveta, pod uslovom da tehnologija nije dozvoljeno da rastu i razvijaju se.

Napisao je generalni branioca Patrick Murck, poruka je razumevanju pristup Manchin je zabrinutost zbog nedavnih događaja, ali je upozorio ga je da su rizici "ne kao loša", kako je predloženo.

Murck preselio da ublaži rastuću zabrinutost da Mt pitanja GOKS su bili pokazatelj poslovne prakse širom industrije, govoreći:

"Verujemo da je neuspeh jednog stranog zasnovane na razmeni ne bi trebalo da potamne izglede za Bitcoin preduzeća."

Osim toga, on je razgovarao radovi, Bitcoin Foundationhas učinio da razgovara sa vrhunskim regulatora kao deo napora da se umanji svoje probleme, detaljno je kao-još-neiskorišćeni dokaz o pravu svojine prednosti protokola i naveo propast svile Roadas pozitivan korak za Zajednica.

U pismu se takođe obratio ekonomski uticaj potencijalnog Bitcoin zabrane:

"Mi ne verujemo da je ovo pravi put u američkoj ekonomskoj istoriji da se okrenu od inovacija koje nude poboljšanja u poslovima slike i privrede."

Kompletan odgovor zaustavio manje od istakavši netačnosti u pismu, iako drugi odgovori iz zajednice bili su spremni da obezbede ovu analizu.

Da biste videli Murck je kompletan odgovor, pročitajte ceo tekst ispod:

 

Dragi senatore Manchin,:

Čitamo sa kamatom nedavnu pismo federalnim regulatorima u vezi Bitcoin. Vaše interesovanje u zaštiti Amerikance je pravi, naravno, i za svaku pohvalu. Verujemo da je konsenzus u Vašingtonu, je ispravna za zaštitu potrošača i rast američku ekonomiju: SAD treba da neguju prednosti Bitcoin dok ublažavanje rizika.

U tom smislu, mi nudimo sledeće informacije koje će vam pomoći poboljšati i drugima "razmatranje Bitcoin protokola, svojim brojnim potencijalnim koristima i rizicima. Nadamo se da ćemo biti vredan resurs za vas i vašu kancelariju, kao što smo bili i mnogim drugima u Kongresu i relevantnim američkim saveznim organima.

Bitcoin Fondacija je član pogon neprofitna organizacija posvećena služenju biznis, tehnologiju, vladine odnose, i potrebe javnih poslova Bitcoin zajednice. Fondacija radi na zaštiti i standardizuje protokol Bitcoin i softver, da proširi upotrebu Bitcoin putem javnog obrazovanja i podsticanjem sigurnu i zdravu pravnog i regulatornog okruženja, kao i da podrži lokalne Bitcoin napore povezivanje mreža Bitcoin zajednica širom sveta.

U proteklih nekoliko meseci, mi smo pozvani da svedoče i prisutni u različitim sredinama, formalnim i neformalnim, pomažući da se obrazuje kongresni osoblje i vladine agencije za Bitcoin. Pre svega, učestvovali smo u prvom kongresnom saslušanju o Bitcoin domaćin senator Carper, predsednik Senata za unutrašnju bezbednost i vladinih poslova, 18. Novembra 2013. Godine i svedočili o potencijalu Bitcoin za povećanje globalne finansijske uključenosti, širi ljudsku slobodu, jačanje zaštite privatnosti za zakon poštuju, i obezbeđivanje stabilnog novca za one u zemljama u kojima je lokalna valuta loše upravlja. Kao što znate, Senat Odbora za bankarstvo, stanovanje i urbani poslove, takođe održao raspravu o virtuelnim valutama 19. Novembra 2013. Godine.

Ove rasprave uključen svedoka iz finansijski kriminal sprovođenje mreže u Odeljenju Trezora, iz Odeljenja za pravosuđe, Odeljenje za unutrašnju bezbednost, kao i tajne službe. Ročišta takođe uključeni predstavnici preduzeća SAD-bazirane Bitcoin, akademici, a bankarski regulator države, i drugim zainteresovanim stranama. Savezni regulatori svedoče u ovim raspravama su ispitali Bitcoin pažljivo, i oni su proizvedeni pažljiv, promišljene iskaze. Deluju relativno optimističan po pitanju rizika Bitcoin stvara i otvoren za hvatanje svoje prednosti za Amerikance, uključujući i radna mesta i ekonomski rast koji će doći iz SAD-na čelu finansijskih usluga inovacije.

Prednosti Bitcoin prevazilaze svoje uloge kao alternativni valute. Bitcoin protokol, u suštini univerzalni javni knjiga, može pomoći da se uspostavi vlasništvo nad imovinom u zemljama trećeg sveta, omogućiti ljudima da kreiraju ugovore kompjuterski automatizovana, pomoć u upravljanju javnim resursima poput Interneta, i još mnogo toga. Bitcoin protokol je revolucionarni izum čiji je potencijal tek počinje da bude otkriven.

Postoje rizici, ali smo uvereni da oni nisu kao loša kao tvoje pismo sugeriše. Jer Bitcoin je javna knjiga, evidencija transakcije su objavljeni i dostupni na mreži za sva vremena. Ovo je daleko više transparentan sistem od konvencionalnih finansijskih usluga i plaćanja, u kojima su skrivene ogromna većina transakcija. Zaista, izazov za usvajanje Bitcoin je pazeći da ne transakcije ljudi koji poštuju zakon ne izlagati svoje lične finansijske informacije. Verujemo da je sprovođenje zakona izazov u ​​vezi sa Bitcoin je drugačiji, ali ne i teže. Kao što verovatno znate, na ročištu za unutrašnju bezbednost i Odbora za vladine poslove na Bitcoin, rekao je FinCEN direktor Dženifer Shaski Calveri, "Keš je verovatno i dalje najbolji medij za pranje novca."

Propast Silk Road dobro ilustruje da Bitcoin nije čarobni ogrtač za zločin. Iako izveštaji Zadihan press prikazan Bitcoin kao sredstvo kriminaliteta rano, sprovođenje zakona je sustigao. Put svile raspala, a nasljednice mesta su propali. Očekujemo proučavanja više pažljivo privatnost, anonimnost, pseudonimiti, i potrebe za sprovođenje zakona u pogledu Bitcoin.

Centralne banke nekih zemalja upozoravaju potrošače o rizicima oko Bitcoin. Ja sam učinio isto. Potrošači ne bi trebalo da uloži novac da nisu spremni da izgube, i nestabilnost cena Bitcoin u odnosu na dolar je visoka, iako će pasti tokom vremena. Mnoge zemlje širom sveta prihvata Bitcoin, iako, kao digitalna valuta koja nudi njihov narod poboljšati finansijske usluge i veću ekonomsku slobodu. Nemačka, Finska, Singapur, i Kanade, na primer, su među američkim saveznicima koji su poslali povoljne signale izdavanjem poreske smernice za Bitcoin. Irska, Izrael, i Slovenija izgleda da imaju planove da to učini. Novosti izveštava o zabranama Bitcoin u Kini, Tajlandu, a Južna Koreja može biti proizvod nesporazuma lokalne uslove.

Bitcoin ekosistem je i dalje veoma u povoju, a prvi talas Bitcoin preduzeća sada počinje da ustupi drugom, sofisticiranijom grupa investitora i privrednika. Verujemo da je neuspeh jednog stranog zasnovane na razmeni ne bi trebalo da potamne izglede za Bitcoin preduzeća u Njujorku, Kaliforniji, državi Vašington, a širom zemlje, uključujući i restorana u Zapadnoj Virdžiniji koji je krajem prošle godine najavio da je prihvatanje plaćanja u Bitcoin.

Mala preduzeća širom zemlje kao Artisan Pizza & Pasta u Čarlstonu se prijavljuju da prihvate Bitcoin plaćanja. Sa plaćanja kreditnom karticom košta dva do tri odsto, uske profitne margine-maloprodajnih preduzeća biti još manji. Takmičenje koje Bitcoin može dovesti do 50 milijardi $ godišnje kreditne kartice poslovanja plaćanja može gurnuti niže naknade i bolju uslugu za mala preduzeća i potrošače. U međuvremenu, finansijske inovacije Bitcoin na bazi može da pomogne kontrolu podataka povrede, od kojih smo videli ogromne primera u nedavnoj prošlosti. Plaćanja usluge namenjene za Internet ne treba stavljati lične podatke Amerikanaca u riziku.

Mi ne verujemo da je ovo pravi put u američkoj ekonomskoj istoriji da se okrenu od inovacija koje nude poboljšanja u poslovima slike i privrede. Ako Bitcoin ne cvetaju u Sjedinjenim Američkim Državama, ona će procvetati na drugom mestu, a Sjedinjene Države će ustupiti vođstvo u zemlje sa više foresighted pristupa inovacije i ekonomskog napretka.

Postoji mnogo da nauče o Bitcoin, kako se to radi, a šta će biti njeni efekti na američkom društvu. Nema potrebe da se plašimo Bitcoin ili pretera na izazove koji prate svoje ogromne potencijalne koristi. Mi bismo rado da se sastane sa vama i vašem osoblju na praktičnost, kao što smo uradili sa desetinama drugih kongresnih kancelarija i vladine agencije. Mogu biti postignut na [email protected]

S poštovanjem,

Patrik Murck

Generalni zastupnici

Bitcoin FoundationJoe Manchin,

Slične vesti


Post Bitcoin

Patrick Murck opisuje novu smernicu za Bitcoin fondaciju

Post Bitcoin

Aukcija Bitcoins.com Domain Namea prekinuta od strane US Court

Post Bitcoin

U ratnu sobu: Prekomerno stanje gleda na Bitcoin Embrace

Post Bitcoin

SEC traži komentar na CBOE Bitcoin ETF Filings

Post Bitcoin

Bitcoin je već veći od nekih valuta, kaže Gavin Andresen

Post Bitcoin

Upravljanje Bitcoin Shop-om Izgubi Plate kao Cene akcionarskih cena

Post Bitcoin

Bitcoin Classic objavljuje kod koji bi mogao udvostručiti veličinu bloka Bitcoina

Post Bitcoin

Anonibet razgovara o članstvu Bitcoin Fondacije, takmičenju Svetskog kupa

Post Bitcoin

Ispod $ 15K: Bitcoin igra odbranu usred pokreta Beara

Post Bitcoin

Kako se Bitcoinova slajdova nastavlja, cijene se približavaju $ 8K

Post Bitcoin

AngelList Creator Naval Ravikant podržava S & P-Stile Criptocurrenci Fond

Post Bitcoin

Bitkain100ova dilema: Previše bitkoina, nije dovoljno dobrotvornih