BitGive i Songs of Love charities prihvataju donacije u bitcoin-u | RS.democraziakmzero.org

BitGive i Songs of Love charities prihvataju donacije u bitcoin-u

BitGive i Songs of Love charities prihvataju donacije u bitcoin-u

Dva dobrotvorne danas je počela prihvatanje bitcoins. Novoformirana fondacije zove BitGive je najavljeno, koji će filtrirati Bitcoin donacije do različitih uzroka. Druga postojeća organizacija, Songs of Love, najavio opciju Bitcoin donacija.

Koni Gallippi, osnivač Fondacije BitGive, objasnio je da je organizacija podnela zahtev za 501C status. U međuvremenu, ona će biti prikupljanje Bitcoin donacije, rekla je ona.

BitGive izašao iz sastanaka održanih na konferenciji Bitcoin u San Jose u maju, rekao Gallippi, sestra BitPai osnivača Toni Gallippi. Ona je proveo 13 godina radeći u neprofitnom sektoru.

"Mnoge od ovih kompanija može donirati sami i siguran sam da će se nastaviti. Ali ideja BitGive je da mogu da doniraju organizovanog osnivanju zajednice i brinuti o i fokusirati se na dobrotvornoj strani."

Ms Gallippi je Unfazed o maglovitost poreskih pitanjima vezanim Bitcoin, iako je bio siguran o položaju IRS "o tom pitanju. "Ne znam. Kao i mnoge stvari u Bitcoin prostoru ćemo morati da vidimo kako oni reaguju i šta žele da urade sa njim", rekla je ona. Ona radi sa advokatskoj firmi Perkins Coie, čiji rukovodioci su govorili na konferenciji. "Svi u sobi se ispituje propise i šta će se desiti", ona tvrdi.

"Ako si C3, onda moraju da izda potvrdu", rekao je Džejms Vajt, direktor poreskih pitanja za odgovornosti Kancelarije za Vlade SAD. Bitcoin originalna protokol ne dozvoljava primanja, iako to može da se promeni sa uvođenjem Bitcoin poruka za plaćanja u verziji 0.9.

"Čekamo odobrenje c3, ali mi koristimo BitPai i oni će obezbediti primanja", kazala je Gallippi.

Bitcoins idu u BitPai obzir, a onda će sesti na račun do dovoljno sredstava su nagomilali da počne isplaćivati do uzroka. Ms Gallippi nije rekao šta bi bilo da je prag, ali je naveo cilj je da se obezbedi više miliona dolara investicioni fond.

"Mi smo povoljna za Bitcoin na oba kraja, ulazi i izlazi", rekla je ona, dodajući da je ta grupa pokušava da promoviše korišćenje Bitcoin. Međutim, to će takođe uzeti u gotovom novcu na vreme, i da će razmotriti isplate novčanih donacija za uzroke.

Ona vidi priliku u nestabilnost tržišta Bitcoin. "Ako Bitcoin ide u vrednosti, onda nikakve donacije ćemo sada dobiti će mnogo više kasnije biti vredno."

Patrik Murck, generalni zastupnik Bitcoin fondacije, je predsednik organizacije. BitPai suosnivač Stiven Par je takođe na tabli.

The Songs of Love milosrđa, koji obezbeđuje personalizovane pesme za bolesnu decu, takođe prihvata BitPai uplate na svom sajtu. Organizatori nije mogao biti postignut za komentar.

BitPaiInside BitcoinsChariti

Slične vesti


Post Bitcoin

Anonibet razgovara o članstvu Bitcoin Fondacije, takmičenju Svetskog kupa

Post Bitcoin

BitInstantov Charlie Shrem vidi Bitcoinove bitke ispred # Bitcoin2013

Post Bitcoin

Aukcija Bitcoins.com Domain Namea prekinuta od strane US Court

Post Bitcoin

Bitkain100ova dilema: Previše bitkoina, nije dovoljno dobrotvornih

Post Bitcoin

4 Sudski slučajevi koji pomažu u oblikovanju američkog stava o bitkoinu

Post Bitcoin

Zašto Bitcoin treba pravnike da prevaziđu tehnološki jaz

Post Bitcoin

SEC očekuje odlučivanje o sudbini Bitcoina ETF-a do petka

Post Bitcoin

Bitcoin ATM Shutdovn upozorava na regulatornu nesigurnost u Vermontu

Post Bitcoin

CEO kompanije Bitcoin Shop: planiramo da postanemo Universal Bitcoin rješenje

Post Bitcoin

BitPai, Foodler, Paimium ekecs razgovaraju bitkoin izazovi # Bitcoin2013

Post Bitcoin

Bitcoin i regulativa: lekcije iz ranih dana Skipe-a

Post Bitcoin

Segvit2k Ralli Unvinds? Bitcoin izgleda teško kao rasturajući viljušak