AngelList Creator Naval Ravikant podržava S & P-Stile Criptocurrenci Fond | RS.democraziakmzero.org

AngelList Creator Naval Ravikant podržava S & P-Stile Criptocurrenci Fond

AngelList Creator Naval Ravikant podržava S & P-Stile Criptocurrenci Fond

Pokretanje na čelu sa bivšim radnicima Facebook i Google pokreće fond criptocurrenci indeksa.

Podržan od strane AngelList osnivača Naval Ravikant, negacija Asset Management je danas dolazi iz skrivenog režima da otkrije svoj prvi proizvod, negacija Hold10 Privatna Indeks Fund- tržište kapa-ponderisani korpa od prvih 10 criptocurrencies od mreže vrednosti. Sa lansiranjem, investitori koji učestvuju u fondu će posedovati deonice namenjene da odražavaju vrednost imovine osnovnih, omogućavajući im da ostvare ono što BITVISE tvrdi je široka izloženost tržištu criptocurrenci.

Osnivači fonda su Hanter Horslei, bivši Facebook i Instagram menadžer proizvoda i Vharton diplomski, i Hong Kim Google veteran i bivši Korejski vojni softver stručnjak za bezbednost.

Jedan od ključnih ciljeva fonda, Horslei rekao je da se stvori način za investitore da dobije izloženost criptocurrenci sa lakoćom i privrede ulaganja u S & P 500 indeks fonda.

Horslei rekao CoinDesk:

"Mi želimo da stvorimo značajnu i siguran način da poseduju portfelj criptocurrenci. Osećamo da, danas, to je suviše teško i to je preskupo."

Negacija je osnovna teza ruši, a uredno u tom smislu - naročito ocjenu osnivača opcije koje postoje investiranja sada predstavljaju značajan izazov za maloprodajnim investitorima.

Prema Horslei, do marta 2017. Godine, investitori mogu da dobiju širok ekposureto klasi sredstava criptocurrenci jednostavnim poseduje Bitcoin, koji je do tada predstavljao 85 odsto ukupnog tržišne vrednosti.

Međutim, sa povećanjem ukupne tržišne kapitalizacije od više različitih mreža na više od 100 milijardi $, on tvrdi da je postizanje takvog izlaganja sada zahteva više aktivno upravljanje i, s obzirom na povoju na tržištu, specijalizovana ekspertiza.

Naknade i funkcije

Ali usred buma broja opcija za investiranje na raspolaganju, Horseli namerava da se takmiči na više od pukog tržišta znanja.

Naime, fond naplaćuje samo 2 odsto na godišnjem nivou. Dalje, ona ne naplaćuje naknadu na profit, što ga čini razumno ceni od alternativa, tvrdi on.

Poređenja radi, ostali su sredstva za punjenje investitorima tradicionalni Hedge Fund-stil "dvadeset i dve" naknadu, koja uključuje znatan naknadu 20 odsto naplaćuje protiv svih profita fond generiše. Dok je fond zahteva investitora biti i akreditovani i sa sedištem u SAD, minimum investicija je relativno skroman $ 10,000.

Isto tako, u ono što je tvrdio stavlja fond za razliku od talasa drugih hedž fondova pokrenula tokom leta, Horslei rekao je negacija će tražiti pasivno investicionu strategiju. Dok su drugi fondovi aktivno trguje kripto sredstva u pokušaju da stvori veći povratak, rekao je negacija će jednostavno da drže portfolio imovine koja predstavlja šire tržište.

Još jedna prednost, Horslei rekao, je da malo investitori neće morati da se vlasništvo nad bilo kojim criptocurrencies, ili da osmisli strategiju kako bi se osigurala bezbednost svojih investicija. "Mi smo 100 odsto" hladnjace "," rekao je on, u odnosu na način na koji je fond čuva svoju imovinu u sigurnije, online okruženju.

Jedini put sredstva će doći iz hladnjače, dodao je on, kada se fond rebalansom - što znači da su vremena kada je fond mora da kupi ili proda novčiće kako bi šire odražavaju iste relativne tržišta kapitalizacije tržišta.

Horslei objasnio:

"Mislim da je za neke ljude to može biti moguće čuvati stvari hardvera novčanike, a to urade, ali postoje, naravno, mnogo rizika za vođenje mislim da, iz perspektive bezbednosti, ima pod nazivom deo. - se sredstva koja se potom potpomognuti od strane naših skladišta - zaista korisno ".

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitcoin Foundation obećava da se fokusira isključivo na razvoj jezgre

Post Bitcoin

Kako bitkoin promjenjuje sve

Post Bitcoin

Sortiranje hat vremena? MimbleVimble odmerava sopstveni pokret blokova

Post Bitcoin

Bitcoin.org upozorava na napade u susret budućem izdanju Bitcoin softvera

Post Bitcoin

Bitcoin Australia pokreće preemptivni napad protiv restriktivnih taksi

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines-u: Hong Kong-ov MiCoin izaziva globalni razgovor

Post Bitcoin

Nazad u realnost? Bitcoinova cena dodaje 100 dolara u odnosu na meteorološki mesec

Post Bitcoin

CEO kompanije Bitcoin Shop: planiramo da postanemo Universal Bitcoin rješenje

Post Bitcoin

Bitkain regulatorni pregled: glasine, sudski predmeti i vreme poreza

Post Bitcoin

Bitcoinova mreža za munje preduzima veliki korak ka interoperabilnosti

Post Bitcoin

Kako BlockScore pravi saglasnost za regulaciju bitkoina apsurdno jednostavno

Post Bitcoin

BitFlier podiže 1,1 miliona dolara od prvog japanskog investitora Bitcoina