Analitičari Vall Streeta: Bitcoin mogao revolucionirati nefinansijski svet | RS.democraziakmzero.org

Analitičari Vall Streeta: Bitcoin mogao revolucionirati nefinansijski svet

Analitičari Vall Streeta: Bitcoin mogao revolucionirati nefinansijski svet

Bitcoin tehnologija ima potencijal da revoluciju u način na koji kupuju i prodaju imovinu, sprovedu pravnih dokumenata, pa čak i kladiti, navodi se u novom izveštaju iz finansijskih usluga i investicione firme Vedbush za hartije od vrednosti.

Sistem decentralizovanog poverenja, što znači da ne postoji centralna vlast, koja podupire Bitcoin može imati aplikacije izvan sveta plaćanja koja se najčešće povezane sa criptocurrenci, pišu autore izveštaja Gil Lurija i Aron Turner. U izveštaju se navodi:

"Mi vidimo potencijal za Bitcoin tehnologije za digitalizaciju i decentralizaciju poverenje. Implikacije eliminiše potrebu za centralizovanu poverenje može ići dalje plaćanja mreža u oblastima kao što su tržišta hartija od vrednosti, sportskog kockanja, pa čak i pravnih ugovora."

U izveštaju pod nazivom "Digitalizacija Poverenje: Proširenje Bitcoin Protokol Beiond the" Coin "", navodi odluku Bitcoin Fondacije oktobra kako bi se omogućilo meta podaci da bude ugrađena u blockchainas otvaraju vrata za ljude da "iskoristi protokol blockchain na druge načine izvan tradicionalne finansijske transakcije ".

Decentralizovana Poverenje

U svojoj suštini, Bitcoin je samo način evidentiranja transakcija bez potrebe za centralne vlasti da potvrdi ili proveri te transakcije.

Protokol Bitcoin stvara digitalnu knjigu, zove "blockchain", praćenje svakog i svaku transakciju na mreži. To knjiga se čuva i ažurira ne od strane centralne banke, ali svakog pojedinca koji preuzima Bitcoin softver.

Zbog toga je decentralizovana. Kad god se pojavi nova transakcija, zapisnik o toj transakciji prostire kroz mrežu i svi ažurira svoje knjige.

Ova distribuirani i decentralizovan sistem, uz podršku kriptografije, ukida potrebu za poverenje u "ima da se nečiji na reč" smislu - sve može da se proverava i provereno digitalno na knjizi.

(Naravno, ovo je pojednostavljeno objašnjenje, a ne cela priča. To videogives detaljnu pogled na protokola Bitcoin.)

Goodbie Advokati

Bitcoin blockchain, već duže vreme, samo je sadržavao podatke o transakcijama, ali je u oktobru 2013. Glavni programer Bitcoin je Gavin Andresen "nevoljno" dozvoljeno ostali podaci koji se ugrađuju u blockchain. Rekao je:

"Ideja je da se ljudima način da rade ono što jasno žele da rade (saradnik dodatnih podataka sa transakciji koji je osiguran od strane blockchain), ali učinite to na odgovoran način da pravi ravnotežu između 'možete staviti Vhatever Iou želim u blockchain " 'i' ćete morati da bude komplikovana i neefikasna da svoje podatke u blockchain '."

Tako potencijalno, osoba može da čuva podatke o pravnom ugovoru tamo. Evo kako Žil Lurija objašnjava koncept:

"Ako je ugovor u blockchain i može biti izazvan podacima hrani postoji manja potreba za advokate, realizatori dugova itd Ako je vlasnička i finansiranje uslovi automobila na blockchain, a auto može da se pokrene samo zakoniti vlasnik, ne treba kolektore duga. Auto neće dozvoliti da su ga raditi ako nisu platili plaćanje svoj auto. "

Sadašnji Bitcoin softver samo omogućava programerima da dodate 80 bajtova drugih podataka u transakcijama, tako da je argument je manje od Bitcoin sada može da postane sistem za sprovođenje pravnih dokumenata, već je da bi Bitcoin nalik sistem decentralizovanog poverenja dokazati moćan u domena izvan tradicionalnih finansijskih transakcija.

"Verujemo protokol će biti iskoristio izvan finansijskih sredstava i ispuni ulogu pouzdanog posrednika u različitim sredinama, uključujući i imovinu, pravnih dokumenata, escrov i sportsko klađenje," pišu Lurija i Turner u izveštaju.

Regulacija i investicije u 2014. Godini

Investicija od kapitalista u Bitcoin preduzeća je počela da skine u 2013. Godini, sa Coinbase podizanje $ 25m, BitPai podizanje $ 2mand Circle svesti $ 9m.

Prema izveštaju, ovaj nivo investicija će se nastaviti u 2014., što omogućava novi inovacije u Bitcoin prostora i stvaranja tehnologija koje će Bitcoin zaista dostupni mainstream, baš kao i kreiranje veb pretraživača otvorio internet na novoj publici.

"VCS koji trenutno nisu uključeni traže načine da ne propustite trend", kaže Lurija.

Stoji na putu inovacija je sve neprijateljsko regulatorno okruženje. Kina, Indiaand Sjedinjene Stateshave sve preduzeti korake da ograniči i reguliše rad Bitcoin preduzeća.

"Mislim da je regulatorno okruženje je više podešen nego što izgleda", kaže Lurija, upozoravajući nepotrebnog optimizma da će regulatori promeniti taktiku u 2014. Godini.

Ali sa tržišta Bitcoin procvat - BitPai kaže da dobije 400 novih trgovac zatraži izveštaj procenjuje daiand Vedbush nad $ 200 miliona je potrošeno na Bitcoin rudarske opreme u 2013. - ostaje da se vidi da li su ili nisu ove zemlje se puca u nogu od stezanja dole na Bitcoin.

"Inovacije i inovatori gravitiraju u zemlji sa najviše pomirljivo regulatornog okruženja", navodi se u izveštaju Vedbush.

A sada, sa potencijalom za Bitcoin tehnologiju da promeni ne samo plaćanja i transfere novca, ali druga pravna dvorane, ulog nikada nisu bili veći.

Bitcoin ProtocolVall ulica

Slične vesti


Post Bitcoin

Georgia Tech integriše bitkoin u studentske kartice za plaćanje

Post Bitcoin

Bitcoin ATM Thieves Strike Atlanta Smoke Shop

Post Bitcoin

Patrick Murck opisuje novu smernicu za Bitcoin fondaciju

Post Bitcoin

Četiri kvadranta - podeli i osvajaju Cripto Universe

Post Bitcoin

Jim Harper: 2018 će obnoviti Bitcoin Fondaciju

Post Bitcoin

Trgovac LocalBitcoins se izjasnio krivim za punjenje novca

Post Bitcoin

Bitcoin Foundation izdaje upozorenje o prevaru preko kloniranih veb stranica

Post Bitcoin

Kako BlockScore pravi saglasnost za regulaciju bitkoina apsurdno jednostavno

Post Bitcoin

Mt. Gok datoteke za bankrot, potražuje 63,6 miliona dolara duga

Post Bitcoin

Ponuđač plaćanja Bitrefill radi uspešno testiranje gromobranskih transakcija

Post Bitcoin

Raj Datum-Led VC Firm Hacks

Post Bitcoin

Tajlandska Bitcoin razmena se ponovo otvara sa poboljšanim uslugama