Američka poštanska služba istražuje dodavanje bitkoinskih razmena | RS.democraziakmzero.org

Američka poštanska služba istražuje dodavanje bitkoinskih razmena

Američka poštanska služba istražuje dodavanje bitkoinskih razmena

Dok je Njujork Odeljenje finansijskih usluga (NIDFS) uspešno monopol medijsku pažnju prošle nedelje sastavljanjem kalup od Bitcoin A liste u svom regulatornog rasprave, nije agencija jedini vlada da istraži virtuelne valute na način koji bi mogao uticati na globalne zajednice.

Teme uključen da li pošte iskoriste svoje fizičke lokacije da se ponašaju kao u-lice Bitcoin razmena i da li mogu da obojite coinsas način da podupre vrednost Bitcoin i povećati usvajanje.

Darel Dvejn, A Bitcoin consultantvho Vašington, DC-based je prvobitno prišao je USPS, a kasnije doprineo događaj, rekao je da, iako veliki deo materijala je obrazovna, bilo je predloga da, ukoliko bude usvojen, mogao imati velike implikacije za Bitcoin zajednice.

"Bilo je predloga kao da je neko napravio 'postcoin', 'Šta bi to bilo?" "Kako se to pomoći?" Ako smo da zaposli tehnologiju da podrži post operacije kancelarije širom sveta, međunarodno, kako bi criptocurrenci pomoć Pošte rade svoj posao? " rekao duane.

Stručnjaci iz Federal Reserve Bank of Chicago, Buz Alen Hamilton, George Mason Universiti i Bitcoin Fondacije bili pri ruci da govori o Bitcoin, njegova upotreba predmeta i njene implikacije za širu ekonomiju kao deo dve i po godine-polu kratki susret.

Uloga Bitcoin za poštanske operatere

Sa mnogo prvog dijela rasprave kraja dana posvećen uvodnim aspekte Bitcoin je druga polovina više direktno obratio kako virtuelna valuta mogla revoluciju post operacije kancelarije.

Kristijan Jaag, upravljanje partner u švajcarskom ekonomiju, počela je ovog odeljka događaja za imenovanje određenih karakteristika Bitcoin da je verovao da će biti od posebnog interesa za diskusiju: algoritmičeskoj kreiranja novca Među njima su Bitcoin je, decentralizovana knjizi, peer-to-peer prirode a ponekad i nestabilan kurs.

"Postoji veliki izazov za poštanskih operatera u poslednje vreme, poštanske količine se smanjuje, ljudi ne idu u poštama onoliko često koliko su ranije. Međutim, poštanski operatori moraju da održavaju svoje mreže, moraju da traže nove načine da popune svoje kancelarije gore i jedan potencijalni kontakt tačka je razmena virtuelnih valuta u drugim valutama ", rekao je Jaag.

Jaag sugerisao da bi pošte moći da koriste svoje postojeće dozvole za prenos novca da bi se olakšalo ove razmene, dobijaju veći stepen uključenosti u e-trgovini i privući veću zaradu.

Uvođenje 'postcoin'

Jaag je na razgovaraju o tome kako boji bitcoins mogu imati koristi pošte, teoretiziranje da, sa njihovom globalnom mrežom i veliki ugled, PTT usluga mogao da označi postojeće bitcoins kao način da se obezbedi zaštita od gubitka bogatstva i podsticanje usvajanje virtuelni valuta.

"Možete uzeti jedan Bitcoin i proglasi ga da predstavlja svoju monetarnu bazu postcoin, a onda može da izda frakcije bitcoins slobodno i podržati ga je nešto drugo", rekao je Jaag.

Jaag je rekao da će dozvoliti postcoin da postane punopravna rezervna valuta koristi poštanskih operatora. Pošte će, zauzvrat, moći da transakcije sa novčićima reverzibilni, kao i olakšati trgovinu Bitcoin i drugih lokalnih valuta.

"Nema potrebe za instituciju, ali postoji uloga za institucije", rekao je Jaag ukratko.

Uticaj na međunarodnoj elektronskoj trgovini

Nakon Jaag, Hose Enson, ekonomista u UPU Međunarodnog biroa, govorio je o potencijalu Bitcoin da deluje kao "oblik olakšavanje trgovine", čime onlajn transakcije pod nadzorom poštama i omogućavajući za sinhronizaciju aktivnosti kroz sposobnost Protokola da važio ugovori.

"Postoji mogućnost sinhronizacije niz aktivnosti koje bi mogle podstaći mnogo više poverenja u međunarodnoj trgovini i međunarodnim finansijskim berzama," rekao je Enson.

U okviru ovog sistema, međunarodne transakcije e-trgovine će biti "pojednostavljena" od spajanja aktivnosti koje će naći poštanske usluge provere bezbednost isporuke, potvrđuju transakcije i olakšavaju više isplative plaćanja između stranaka.

"To prevazilazi plaćanja i finansijske, to je pitanje trgovine inkluzije za mnogo malih preduzetnika širom sveta i integrisanje svih ovih partija u svetski trgovinski sistem", rekao je Enson.

Jedna od opcija od mnogih

Dok interesantan onima u virtuelnom prostoru valuti, vesti posebno dolazi otprilike nedelju dana nakon što je OIG objavio belu knjigu adresiranje kako je bolje mogla da proširi svoje usluge onima koji nemaju pristup tradicionalnim bankovnim računima i finansijskih usluga.

Taj papir istražiti da li će USPS koristi od izdavanja pripejd kartice, Paidai Loans, međunarodni transfer novca i mobilne opcije bankarske, među ostalim programima. Istraživači naveo činjenicu da je 90% od underbanked američkih potrošača sada imaju mobilni telefon kao ubedljiv razlog za mobilno bankarstvo je razmatranje.

Iako nije spomenuo Bitcoin konkretno, postavljeni ciljevi ovog lista će bez sumnje biti upoznati sa Bitcoin zajednici kao ubedljivih razloga za njegovu upotrebu:

"Paket nebankarskih finansijskih usluga koje se nude putem poštanske službe - putem interneta, preko mobilnih uređaja i u poštama u svakoj zajednici -. Mogla imati veliku korist porodice svuda Poštanske finansijske usluge može da pomogne američkim porodicama da uštede novac kroz izbegavanje preterane naknade i interes ", navodi se u izveštaju.

Poštanske usluge se bori da ostane održiva

USPS je žarište javne rasprave u SAD već godinama, kao i agencija sada košta Savezne vlade $ 15.9bn godišnje na operatea vreme kada tenzije oko rastućeg deficita federalnog nastavljaju da dominiraju politički diskurs.

Dalje vožnje potrebu da se istraže dodatne izvore prihoda je erozija USPS "osnovnu delatnost, kao rezultat porasta upotrebe Interneta. Pismo pisanje je opala za 25% od 2010. Godine, dok je većina - 56% od računa - sada plaća elektronskim putem.

Međutim, svaka dalja akcija na virtuelnom valutom je verovatno potrajati. Prema jednom unutar izvora, govore da Blumberg, implementacija virtuelnih valuti usluga može biti "godina" daleko za USPS.

E-commerceBitcoin ProtocolUS poštenski uslugi

Slične vesti


Post Bitcoin

Advokati Argue Bitcoin trebaju promijeniti zakone o prenosu novca

Post Bitcoin

Kako kupiti bitcoins u Velikoj Britaniji

Post Bitcoin

BitPai, Foodler, Paimium ekecs razgovaraju bitkoin izazovi # Bitcoin2013

Post Bitcoin

Bitcoin verzija 0.9.0 donosi ispravke ispravnosti transakcije

Post Bitcoin

Bitcoin industrija optimistička u bitnoj bitci za rešenje za skaliranje

Post Bitcoin

Debata o crnoj listi: kada je OK da se šalju sa Bitcoinovim kodom?

Post Bitcoin

6 Novi Hedge fondovi traže povratak bitkoina

Post Bitcoin

Ispod $ 15K: Bitcoin igra odbranu usred pokreta Beara

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija piše pismo FinCEN-u da pojasni izjave

Post Bitcoin

Bitcoin Clavs Back to $ 10k: Može li Bulls pretvoriti plima?

Post Bitcoin

Bitcoin cena fade nakon Spike do Nev Record High

Post Bitcoin

Bitcoin pogodio tipping point sa Nev Iork regulatorima