Advokati Argue Bitcoin trebaju promijeniti zakone o prenosu novca | RS.democraziakmzero.org

Advokati Argue Bitcoin trebaju promijeniti zakone o prenosu novca

Advokati Argue Bitcoin trebaju promijeniti zakone o prenosu novca

Advokat koji predstavlja Anthoni Murgio u tekućem slučaju u vezi sa njegovom sada već zatvorio firmu Coin.mk tvrdio je danas zašto misli da je zakon koji se koristi za procesuiranje njegov klijent mora da se menja.

Govoreći na panelu sa šest drugih stručnjaka regulacije digitalni valuta tokom poslednjeg dana konsenzusa 2016, Brajan Klajn, partner u advokatskoj firmi Baker Markuart, objasnio ono što je nazvao "najvažnije" Uredbu koja se odnosi na krivično prenos novca da je rekao većina ljudi nikada nije čuo.

Nazvan Zabrana bez dozvole novca predajnika preduzeća - 18 USC 1960, statut sadrži tri specifične načine da krše zakon i može se primeniti na nasilnika, bez obzira na namere osobe.

Klein said:

"Ja se desi da mislim da je previše široka. Ja mislim da treba da postoji posebna namjera."

Klein klijent Anthoni Murgio, optužen je za rad nelicenciranog prenosa novca poslovanja u slučaju koji uključuje allegationsthat je svesno upravlja sredstvima koje je korišćeno da plati ransomvaredemand.

Nakon detaljnog razmatranja zahteva Zakona je da novac predajnici registruju sa državom, sa Fincen, a ne mogu da transportuju sredstva za "neku vrstu" zločinačkog cilja, Klajn je rekao da je trenutno radi da se zakon promenio.

Jednostavniji zahtjevi

Nakon Klein adresu u publici od oko 30 ljudi, Dejna Sirakuza, bivši Njujork Odeljenje za finansijske usluge advokata koji su pomogli nadgleda stvaranje države na BitLicense za regulisanje digitalne valute, govorio o tome zašto misli da njegova važna za buduće verzije digitalne valute kontroliše da zadrži zahteve usaglašenosti na minimum.

Pored zalaže za ono što se široko zove na-ramping zakona koji iznosi manje zahtevne uslove saglasnost za nova preduzeća, Sirakuza, sada partner u advokatskoj firmi Bucklei Sandler, tvrdi za standardizaciju zahteva države po-države.

Siracuse said:

"Zaista postoji potreba za nekom vrstom federalne pristupa ili neke druge jedinstvene primjene."

Siva aspekti vlasništva

Jedan od razloga koji regulišu Bitcoin nije jednostavan zadatak, je širenje vrste transakcija i načine da Bitcoin.

Nastali komplikovani odnosi između onih koji poseduju Bitcoin, oni koji bi mogli da poseduju Bitcoin i širok spektar drugih stranaka potencijalno uključenih čini nejasno ko ima starateljstvo nad digitalnog novca u bilo kom trenutku, prema Peter Van Valkenburgh, direktor istraživanja u Coin centar, koji je takođe govorio na današnjem panelu.

U rasponu od više potpisa novčanike koji može da stvori privid više vlasnika pritvora, da usluga nezavisnih koji drže ključeve u ime klijenata, na takozvane transakcije 'N-Lock' da samo potpuna u nekom trenutku u budućnosti, linije vlasništva su nejasne, komplikuje postupak sa propisima.

Više varijacija o statusu pritvor može da se sprovodi istovremeno, dodatno komplikuje zadatak sortiranje koji poseduje ono u koje vreme.

Van Valkenburgh tvrdi da razjasne ova fundamentalna pitanja pritvora u valuti privredi digitalni je od suštinske važnosti za uspostavljanje održivog, jasan propis.

Rekao je:

"Ono što nam je potrebno je pažljivo razmišljanje o tome kako definisati pritvora u ovom prostoru gde su moguće ove različite varijable."

Raznovrsni regulatorni pejzaž

Ostali članovi veća uključen Ruben Grinberg, saradnika u Davis Polk & Vardvell, koji je govorio o omogućavanju transakcije sa hartijama od vrijednosti sa blockchain; Patrik Murck iz Berkman Centra za Internet i društvo na Univerzitetu Harvard, koji je govorio o tome kako da uđe u trag vlasništvo digitalnih sredstava i kakva imovinskih prava može da se tvrdi; i Ilija je Alper, pravni zastupnik u Vilmer Hale, koji je govorio o neočekivanim posledicama vođstvom FINCEN je na "virtuelne valute" koja se realizuje u oktobru 2014. Godine.

Generalno, panelisti pokazao širok skup propisa koji već treba uzeti u obzir od strane kompanije zainteresovane za ulazak u valutnom biznis digitalnog. Iako nisu svi propisi važe za sva preduzeća u valuti poslu digitalne, znajući šta kontroliše bi se moglo naleteti na predstavlja osnovni korak za svaku kompaniju početak rada.

Bitcoin regulationConsensus 2016

Slične vesti


Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija zapošljava regulatornog eksperta za političku politiku EU

Post Bitcoin

Cena uspjeha? Bitkoin se suočava sa novim pritiskom u svetu sa više kovanica

Post Bitcoin

Bitcoin u Headlines-u: 21 šokovi sa Bitcoin računarskim debitom

Post Bitcoin

Kako je Anonimous bitkoin? Backgrounder for Policimakers

Post Bitcoin

Od Brekit-a do Bitfinek-a: Kakva je cena Bitcoina u 2018. godini

Post Bitcoin

10 VC firmi se klade na Bitcoin i Blockchain

Post Bitcoin

Bitkoin nema lidera, i možda je to dobra stvar

Post Bitcoin

Brock Pierce za Bitcoin Foundation: Neću se podići

Post Bitcoin

Jedan bubuljica sad, ili dva bitkoina za 15 minuta?

Post Bitcoin

Analitičari predviđaju cenu Bitcoin-a bi mogli da dosegnu 800 dolara u 2018-oj završnim nedeljama

Post Bitcoin

Bitkoin se može regulisati kao roba, Savet senata je savetovan

Post Bitcoin

BitAngels zatvara 10.000 BTC fondova za decentralizovane aplikacije