21 CEO otkriva nove namere na većoj misiji Stealthovog pokretanja | RS.democraziakmzero.org

21 CEO otkriva nove namere na većoj misiji Stealthovog pokretanja

21 CEO otkriva nove namere na većoj misiji Stealthovog pokretanja

Polaznici drugog godišnjeg Bitcoin Job Fair dobio nekoliko novih detalja o tome šta može biti u razvoju na tajanstven pokretanju 21 Inc u subotu tokom retkog javnog govora jednog od svojih najvećih rukovodilaca.

Uprkos nedostatku bilo veliko otkrivaju, Srinivasan li proširiti na dužinu na svom većem vizije za tehnologiju, onaj koji iako uspešna na kategorizaciju mogućnost omogućen digitalnom valute, bio je ponekad brzo da odbaci mnoge predmete u toku rasprave u industriji koji se odnosi na regulacija i mreže skalabilnost.

U skladu sa širokim lukom za razgovor je, Srinivasan prvo pokušao da okarakteriše razvoj Bitcoin kao u rangu sa internet-a, govori publiku:

"Andresen Horovic teza o Bitcoin je Bitcoin je protokol, isplate su sada paketa. Bitcoin je tu da ostane."

Bitcoin, njegov govor predložio je na sličnom putanjom, bez obzira na sve probleme sa kojima se suočava mrežu.

Srinivasan ide tako daleko da se predvidi da društvo brzo kreće ka budućnosti u kojoj se svi tako lako kao informaciju prosleđuje vrednosti, nikoga znači sa internet konekcijom će samim tim biti povezan sa finansijskom sistemu.

"Bitcoin je kao lala", rekao je on. "Oni su kao lale možete poslati bilo gde u svetu u proizvoljnim količinama."

'Ostani ovde'

Sve u svemu, prezentacija izgledalo dizajniran da prenese utisak da se Bitcoin mreža raste u nezaustavljivom tempom, sa Srinivasan preturaju kroz niz tema i govori tačke koje retko zadržali za blisku inspekciju.

Srinivasan predložio da Bitcoin je sada kreće u fazi institucionalnog prihvatanja, ističući uverenje da su organizacije dođu do tačke gde im je potrebno da usvoje Bitcoin strategije zbog zamah usvajanja i činjenicu da je "VK investicija [je] možda spremna da se probije $ 1 bn ove godine ".

Srinivasan predložio da veruje Bitcoin će prevladati nad modela u postojećem finansijskom sistemu zbog open-source modela, koristeći primere iz ranog Interneta da podrži svoj stav.

"Bitcoin je da PaiPal kao Linuk na Vindovs. To je otvorenog koda, decentralizovana i programirati. Krenuli smo od fiksnog sa IP adresama. Idemo iz ličnih bankovnih računa u mašinu Bitcoin novčanike", rekao je on.

Ovaj deo razgovora uključeno vreme provedeno napada ono što karakteriše kao jedan od najčešćih "mem" ekosistem je, da ne može biti blockchains bez Bitcoin, ili distribuirati otvorene knjige bez znak da incentivizes korišćenje.

"Jedan od načina da se razume rudarstva je da u zamenu za obavljanje transakcije ti da dodate direktno depozit za sebe", rekao je Srinivasan. "Za blockchain da postoji, da je znak uvod treba da bude tamo barem pod paradigmi koje smo imali."

Treba takav sistem biti u stanju da postoje, on je rekao, da nije otkriven.

"Mislimo da će to biti Bitcoin ili ništa u ovom trenutku", dodao je on.

'Veći od Google "

Jedan od često ponavljaju govore tačke je tvrdnju Srinivasan da je "Bitcoin je veći od Google-a" u smislu mreže otisak, poen koji je dominirao u prvom dijelu prezentacije.

"Sve Google danas bi predstavljati manje od 1% rudarstva i sama stepen onoga što se dešava u rudarstvu nije cenjena u štampi.", Rekao je Srinivasan u jednom od mnogih sugestija koje mogu 21 AD i dalje biti fokusirana na obradu transakcija kao pričalo u vreme prvobitne 2013 prikupljanju sredstava.

Srinivasan je nastavio da tvrdnju da, na osnovu procene iz poslednjih javno dostupnim podacima, Bitcoin rudarski mreža je sada veći nego Google u smislu računarske snage i energije potrošnju.

"Ako pretpostavimo ima 10 miliona Google serveri i svaki od ovih servera radi. Možete to pomnoži preko i dobićete oko jedne petahash. Ako isključite sve svoje data centara i ukazao im na Bitcoin, oni bi biti manji od 1% od mreže ", nastavio je on.

Srinivasan podstakao publiku da razmišlja o Bitcoin kao u svetu "najveći superkompjuter", onaj koji je zaključio možda potrebno da se prisluškuju prilike, ako samo zbog svoje prave veličine.

"Mnogi pokazatelji su se preko table. Sada postoji više od pet miliona novčanici, dugoročne transakcije su se. Postoji putokaz za skalabilnost. Vrlo je verovatno da ćemo biti u stanju da obradi više od sedam transakcija u sekundi," on rekao.

Neizbežni rešenja

U celom razgovoru je Srinivasan je implikacija da će problemi sa Bitcoin mreže biti rešiv zbog distribuirane prirodi i zajednički razvoj koji se pojavljuje na globalnom nivou.

"Bitcoin je open source potvrde deset minuta vremena može da se promeni.", Rekao je on.

Srinivasan odbacio ideju o napadu 51%, pri čemu zlonamerne rudara preuzme kontrolu nad ili na drugi način oštetiti knjigu, kao "preterana", sugerišući da su tehnička rešenja već predloženo.

Pravna pitanja su takođe odbacio preko ideje da je "tehnologija u celini ne može biti zabranjen".

"Da li postoje pravna pitanja? Mislim da je opravdana bojazan u 2013., [ali] ja ne mislim da je to razumna stvar danas", rekao je Srinivasan.

On je dalje karakteriše prodaju američke vlade oduzete Bitcoin na aukciji kao "implicitno sankcija" i znak institucionalnog prihvatanja.

"Mnogi ljudi mislili da će biti slamanje Bitcoin. Sada, neutralno do pozitivnih stvari su se kaže. Pošto je [Senat SAD] rasprave krajem 2013., došlo je pravi preokret", nastavio je on.

Cena problemi

Uprkos Vavedenja je fokusom na pitanja zdravlja mreže i razvoj infrastrukture, razgovor završio obraćanjem što Srinivasan kategorisan kao najveći problem za Bitcoin, sa opuštene vrednost samog valute.

Deo ovog pitanja, tvrdi on, biće rešen ugrađene u procesu incentivization u mreže pri čemu su rudari nagrađeni Bitcoin za obradu transakcija.

Ipak, Srinivasan sugerisao da je posao koji može da se uradi da poveća cenu, što ukazuje na vrednost tog Bitcoin će stabilizovati kada mreža počinje da integriše nove treću ključnu Parti Beiond potrošača i trgovaca - prodavaca.

"Ako dajete Bitcoin i vratimo dolara, to nije dobro za cenu", nastavio je on. "Ako imate zatvorene petlje, imaš nešto gde ste uzimajući vrednost od Bitcoin bez da ga prodaje."

Da bi se dodatno naglašavaju tačku, Srinivasan evocirani frazu "buidl, ne Hodl" (sic), izraz je predložio je trebalo da izjednače drži vrijednost u Bitcoin kao akciju koja nije bila čisto nagađanje, nego, korisno za mrežu.

Prikladno, Srinivasan je razgovor završen možda direktan tvrdnje o tome šta kompanija trenutno razvija, zaključujući:

"Ovo je najvažnije pitanje za Bitcoin, možemo izgraditi te zatvorene petlje."

Ispravka: U prethodnoj verziji ovog članka naveden Balaji Srinivasan bio direktor od 21. Inc, pozicija koju Matt Pauker.

21E6Bitcoin posla FairBalaji Srinivasan

Slične vesti


Post Bitcoin

CEO kompanije Bitcoin: zašto je digitalna valuta alat za globalno dobro

Post Bitcoin

SEC odbacuje ponudu Vinklevoss Bitcoin ETF

Post Bitcoin

Regulacija bitkoina: stečaj, derivati i zaštita potrošača

Post Bitcoin

Debata o crnoj listi: kada je OK da se šalju sa Bitcoinovim kodom?

Post Bitcoin

Bitcoin i regulativa: lekcije iz ranih dana Skipe-a

Post Bitcoin

Dovn But Not Out: Bitcoin drži na bullish teritoriji

Post Bitcoin

Lightnings Tadge Drija radi na Bitcoin Cash Splitter-u

Post Bitcoin

Glasine ili ne: Goldman trgovanje bi promijenio Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin developer Jeff Garzik na Satoshi Nakamoto i Bitcoin budućnost

Post Bitcoin

Bitkoin se može regulisati kao roba, Savet senata je savetovan

Post Bitcoin

Bitkoin nema lidera, i možda je to dobra stvar

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija zapošljava regulatornog eksperta za političku politiku EU