12 Mesta za trošenje vašeg bitkoina Ovaj crni petak | RS.democraziakmzero.org

12 Mesta za trošenje vašeg bitkoina Ovaj crni petak

12 Mesta za trošenje vašeg bitkoina Ovaj crni petak

Bitcoin Crni petak je pozdravljen kao veliki uspeh prošle godine i izgleda da će biti još veći u 2014., sa stotinama trgovaca bore za svoj teško zarađeni bitcoins.

Postoji mnoštvo velikih poslova i ponuda plutaju za današnju na malo Bonanza - toliko da nismo mogli da ih uključuju. Pogledajte naše vrhunske prognoza dole.

Elektronika

Nevegg

Nevegg nudi dodatne popuste na određene proizvode kupcima koji plaćaju sa Bitcoin. Ponude traje do kraja 30. Novembra.

Stavke u ponudi uključuju MSI GS60 Duh-470 gaming laptop, originalno po ceni od $ 1.599, sveden na $ 1.349 za kupce koji plaćaju u dolarima, ali neverovatno $ 1,099 za bitcoiners.

Ghost ima i7 4700HK kuad-core procesor 4. Generacije i 12GB RAM-a, a sve potpomognut NVIDIA GeForce GT 860m 2GB diskretne grafike. Ona takođe uključuje i 128GB SSD i 1TB hard disk.

Drugi hot bavi uključuju kompanije LG G Pad 8.3 za $ 149, što je pad od ceni od $ 349, i 49-inčni 4K / UHD TV za $ 429.

Dell / KSPS

Dell je takođe ima veliki broj Black Fridai poslova, u rasponu od pristupačnim tableta Intel-based, kroz detachables i bez suvišnih detalja vrednosti laptopovima, na premija Alienvare igračkih računara. Ovaj drugi imaju tendenciju da nose pozamašnu cenu, ali su se najveće popuste.

Na primer, Alienvare 17is bazira na Intel Core i7-4710MK i Intel M290Ks grafikom sa 4GB GDDR5. Cjenovnik je $ 1,999, ali Dell nudi $ 500 popust.

Alienvare Ks51 Desktop dobija $ 400 popust a najniža cena od $ 1.349.

Trezor

Treba negde da zadrži svoje bitcoins daleko od hakera i bezbedan od mrtvih hard diskova? Trezorhas tri-za-dvoje ponudu na svom hardvera novčaniku. Dostupan u beloj, sivoj i crna, sa besplatne dostave.

Adafruit

Kao petljao sa žicama i lemljenje? Adafruit je elektronike za hobiste, nudi Bitcoin kupcima 10% popusta koristi kod 'BITCOINBF "u kasi.

Umetnost

Criptoart

Criptoartstores bitcoins u fizičkom obliku kao papir vallet- su art prints Limited Edition može da se učita, deponuje i ponovo sa digitalnim valuti preko KR koda na prednjoj strani komada. Na poleđini je nalepnica bezbednosti prikrivanje privatni ključ, koji se može ukloniti i zameniti.

Za Bitcoin crni petak, Criptoart nudi 50% popusta na sve delove, a takođe poklanja 100 komada za podsticanje Bitcoin korisnicima da postanu kolektora. Prodaja počinje u 00:01 CST danas, ali je ograničen na kupce SAD-baziranih.

Putovanje

Destinia

Destinia nudi do 20% popusta letova kupljene sa Bitcoin u promotivnoj kampanji jednonedeljnog. Kompanija je počela prihvatanje Bitcoin u januaru i trenutno oko 80% letova koji se nude na Destinia.com mogu biti plaćeni za korišćenje Bitcoin.

Turistička agencija planira da proširi Bitcoin podršku letove svih avio kompanija u budućnosti.

CheapAir

CheapAiris ostati veran svom imenu nudeći $ 15 popusta na sve rezervacije leta napravljenih sa Bitcoin. Kupci samo treba da koriste "bitcoinflights" kod da otkupi popust.

Beepi

Iako nije baš Travel Service, auto preprodaje servis Beepi nudi popust od 10% za vozila prilikom plaćanja u Bitcoin.

Ako želite haotično vožnji preko nezanimljivo letova i treba novi set točkova, dogovor će biti dostupna od danas do ponedeljka, 1. Decembra.

General proizvodi

Bees Braća

Pčele Braćo, porodična kompanija osnovana od strane tri školovala kod kuće brothersin Utah, prodaje svoj asortiman proizvoda pčela na bazi od vrednosti sa 20% popusta za one koji plaćaju sa Bitcoin. Ponuda je dostupna danas i sutra.

PetsPijamas

Sigurno vaši ljubimci treba da uživaju Bitoin Black Fridai previše? PetsPijamas prodaje niz dodataka za pse i mačke i nudi popuste do 50% popusta do ponoći u ponedeljak, 1. Decembra.

Poklon kartice

Gift

Gift će davati 5% bodova vrati na sve kupovine i da će takođe uključiti $ 50 bonusa u bodovima za svaku $ 1,000 potrošen.

EGifter

EGifteris nudi popust od 7% za sve potrošače koji kupuju se eGift karticu pomoću Bitcoin, litecoin ili dogecoin.

Platforma trenutno podržava više od 200 brendova, uključujući i velika imena kao što su Best Bui i TJ Makk. Ponuda je već žive i traje kroz sve do ponedeljka, 1. Decembra.

Za više Bitcoin Crni petak bavi, vidi bitcoinblackfridai.com.

Ako imate neke Bitcoin Black Fridai ponuda koje želite da podelite, slobodno da pomognem kolegama bitcoiners ih unos u našoj komentar poglavlju.

Crna FridaiBitcoin Crni petak

Slične vesti


Post Bitcoin

6 Top Responses od britanskog Fondacije Bitka Patrick Murcks Reddit AMA

Post Bitcoin

Bitkain100ova dilema: Previše bitkoina, nije dovoljno dobrotvornih

Post Bitcoin

Segvit2k Ralli Unvinds? Bitcoin izgleda teško kao rasturajući viljušak

Post Bitcoin

100 Holandskih Merchantsa da primaju bitkoinske terminale u izdavaču

Post Bitcoin

Bitcoin Fondacija zapošljava Firmu da lobira Kongres o kriptokutancijama

Post Bitcoin

BTC China pokreće prvi Soft Bitcoin ATM interfejs

Post Bitcoin

Posle meseci testova, velika ponuda za merenje Bitcoin-a se približava

Post Bitcoin

Andresen se vraća sa projektom za bezbednost jednog čoveka inspirisan Bitkominim nesrećama

Post Bitcoin

Bitkoinska fondacija želi povratak, ali može li biti spašena?

Post Bitcoin

Bitkoin nervni sistem dobija nadogradnju sa FIBER mrežom

Post Bitcoin

Bitkoin u naslovima: Ekonomija

Post Bitcoin

Načelnik Philli Fed-a: Bitkoin ima malo šanse da spriječi monetarnu politiku