Ne SegVit Bump? Bitcoin cena trguje sa nadogradnjom sa bočnim trgovanjem | RS.democraziakmzero.org

Ne SegVit Bump? Bitcoin cena trguje sa nadogradnjom sa bočnim trgovanjem

Ne SegVit Bump? Bitcoin cena trguje sa nadogradnjom sa bočnim trgovanjem

"SegVit je stara vest za tržište."

Tako kaže kripto analitičar Petar Zivkovski, a postoje dokazi koji ukazuju trgovci uglavnom slažu. Uprkos samo završetka možda njen najznačajniji tehničku nadogradnju ikada, cena Bitcoin je dole nešto ispod 1% u poslednjih 24 sata trgovanja.

Da bi Zivkovski, ovo pokazuje da je nadogradnja Bitcoin je, bez obzira na to koliko upečatljivo, je za trgovce klasičan "kupi glasine" događaj. On spekuliše mnogo aktivnosti cena poslednjih meseci je zbog nadogradnje - pre da bude jasno SegVit će biti aktivirana (na taj način povećavajući i redefiningnetvork kapaciteta), on kaže Bitcoin je trgovanje ispod $ 2.000.

Ali, pre nego što mreža usvoji mreže platnog najvišeg nivoa i druge sledeće generacije funkcije omogućene od SegVit, Zivkovski očekuje niz od zarade.

Ostali su manje sigurni ovde. Artur Hejs, direktor Bitcoin derivata razmene BitMEKS, rekao je da, iako je cena će verovatno neznatno opasti u narednim danima, on očekuje da će "zoom veći", neposredno nakon aktivacije.

"Moj naopako cena cilj je 4,500 $ od $ 5.000", rekao je on CoinDesk.

Drugde, komentari nagoveštavaju da su trgovci tek počinju da shvataju kako kriptografski sredstva široko odgovori na pitanja koja se odnose na njihovu tehnologiju. Čarls Haiter, osnivač razmena usluga CriptoCompare, na primer, odlučio da ga vidite kao posljednje tačke podataka u tekućoj eksperiment o tom pitanju.

Iako je rekao da je verovatno da se obezbedi "pozitivnu katalizatora" dugoročno, on je nagovestio u neizvesnim izgledima u narednim danima, uz napomenu:

"Sa litecoin smo zabeležen je pad nakon enaction na SegVit, ali sa Bitcoin gotovinom smo videli rast cena na 8MB blokova koji se vadi. - svoju polovinu desetak jednog i pola tuceta od drugog za Bitcoin"

Razmatra buduće promene

Među analitičarima tu je i osećaj da može da cene budu zaključani u trenutnom opsegu do novembra, kada još tehničkih changeis predviđen za mrežu.

S obzirom na kontroverze oko plana, kao i mogućnost da bi moglo rezultirati u stvaranju trećeg velikog Bitcoin sredstva, Hejs izneo tu ideju, tvrdeći da dok se cena može uvući iznad $ 5,000, nije verovatno da će ići mnogo veći.

Drugde, developer i trgovac Jakov Eliosoff su se složili da je neizvesnost je verovatno unapred kao tržište gleda na cenu u tim dolaze promene.

"Ja predviđam će biti veliki haos i da će učiniti barem privremeno štetu cenu - oko same podele", rekao je on.

PricesBitcoinSegVit

Slične vesti


Post Altcoin

Bitcoin Ekchange Operator Optužen za snimanje kreditnih unija

Post Altcoin

Australijski autobuski putnici uskoro mogu platiti tarife sa Bitcoinom

Post Altcoin

MakerDAO i više: potraga za stabilnom stabilnom produkcijom se nastavlja

Post Altcoin

Ideje Blockchain-a istraživane na CoinDesk Makeavon Dai One

Post Altcoin

2017: počinje Drugi period Bitkoina

Post Altcoin

Indijsko Bitcoin Ekchange Unocoin pokreće 1,5 miliona dolara

Post Altcoin

Accenture: Apsolutna nepropusnost će ubrzati napredak bloka

Post Altcoin

2018: godina Blockchain Hubris

Post Altcoin

Blockchain Panel izvlači kapacitet Crovd na Finnovasia

Post Altcoin

BitInvestov Coincard je Prepaid MasterCard za Bitcoin Lovers

Post Altcoin

7 Trgovci stvari trebaju razmisliti prije nego što poslužite bankomata Bitcoin

Post Altcoin

Kalifornija parlamentarac brani Bitcoin Bill