Viacoin tim primenjuje pametan ugovorni ugovor koji je izgrađen na lancu Altcoin Block Chain | RS.democraziakmzero.org

Viacoin tim primenjuje pametan ugovorni ugovor koji je izgrađen na lancu Altcoin Block Chain

Viacoin tim primenjuje pametan ugovorni ugovor koji je izgrađen na lancu Altcoin Block Chain

Prvi decentralizovana pametne ugovori protokol izgrađen na vrhu jednog altcoin blok lanac je sada žive.

Glasonosa, potomak ugovorne strane, je stvorena od strane tima iza viacoin i bio je u aktivnom razvoju od Alt prvi put predstavljen prošlog meseca. Tim je privukla najtalentovanije u Bitcoin prostoru, pre svega Bitcoin Intel Core developer i Coinkite savetnik Piter Toddvho je angažovan da radi na njegovom konceptu Tree Chains.

11. Avgusta, razvoj viacoin tim announcednev detalje u vezi unutrašnje valutu Kliringhausa je, KSCH, i informacije o tome kako korisnici mogu da razmenjuju viacoins za novu valutu. Naime, novi klijent interfejs Veb-based koji sprovodi protokol Kliringhausa, Clearvallet, takođe je objavljena.

CoinDesk razgovarao sa viacoin developer BTCDrak, koji je rekao da zbog toga što je protokol Clearinghouse je izgrađen na vrhu viacoin bloka lanca, određene strukturalne i političke komplikacije koje su ranije truju decentralizovanih ugovora platforme su uglavnom zaobišla.

Objasnio je:

"Zato što Clearinghouse i viacoin su deo istog projekta, viacoin blok lanac uvek će ugostiti potrebe Kliringhausa je."

On je dodao da je, u prošlosti, timovi koji stoje iza projekata kao što su ugovorne strane su se suočili sa pritiskom od razvoja communitithat Bitcoin je na kraju sprečavali napredak. Koristeći viacoin kao osnovu, projekti Kliringhausa na bazi može da izbegne ove prepreke u potpunosti.

Prvi pogled na smart protokol ugovora

Clearvallet je prva primena Kliringhausa, dajući korisnicima decentralizovanog ambijent za obavljanje raznih ugovora. Nema ključeva se čuvaju na serveru i sve transakcije se dogoditi samo između dve strane.

Kao što je prikazano na slici, jednostavan korisnički interfejs trenutno nudi tržište sredstava, a klađenje terminal i odeljak za decentralizovanih igre. Clearvallet takođe nudi Chat uživo, sa prvima uvedu već istražuje primenu.

U svom izvornom saopštenju, razvojni tim viacoin-Kliringhausa najavio da će kurs između VIA i KSCH biti 100 KSCH po VIA. Od 45 dana prodaja period je već počelo, sa čime nestaje kursu koji će završiti na 85 KSCH za svaki viacoin.

Prema BTCDrak, razmena zapremina je gore i skoro 230.000 viacoins su pretvoreni u KSCH, ili približno 143 BTC u vreme novinare. Korisnici već izvršen nekoliko trgovine u Clearvallet je PREKO / KSCH tržištu.

Gledajući unapred, ugled i identitet podrška će biti implementiran da dodate nove slojeve složenosti na način na koji se protokol da se usklade. Kao tim što je navedeno u blogu, ovo uključuje stvaranje decentralizovane organizacije, olakšavanje onlajn ankete, prodaje robe i usluga, pa čak i razvoj novih criptocurrencies.

Decentralizovani platforme rastu broja

Protokol Clearinghouse predstavlja najnoviji ulazak u grupi decentralizovanih ugovora platformi, koja uključuje Counterpartiand off-blok lanac decentralizovana ugovora mrežu BitHalo. Ripple laboratorije takođe radi na svom smart ugovora platformi, Codius.

Osim ugovora, decentralizovana platforme privlače pažnju na stvarnu bezbednost i žalbe širok segment Bitcoin zajednice. To je taj nivo najnižem podrške koja je dala takvi projekti uglavnom moguće.

Među projektima uzimajući oblik u ovom prostoru je BitcoinJ programera Mike Hern je decentralizovana crovdfunding platforma Svetionik. Dok Datum je dat, platforma Očekuje se da negde pokrene u narednih mesec dana.

Commerce je takođe pokazao da je veliki prostor za decentralizovano razvoj. Peer-to-peer tržište OpenBazaar, stvorio Brian Hoffman i na osnovu pobednika DarkMarket u Torontu Bitcoin Ekspo Hackathon, nastoji da donese principe iza decentralizovane akcije na potrošačke-to-trgovca interakcije.

Smart ContractsCounterpartiViacoin

Slične vesti


Post Altcoin

Bitcoin i Litecoin stavljaju Bounti na Mac Bug

Post Altcoin

Okrug finansiranja Coinplug-a od 2,5 miliona dolara otkriva rast bitkoa u Koreji

Post Altcoin

Altcoins će se srediti u Feathercoin sastanku u Oksfordu

Post Altcoin

Kineske bitkeinske razmjene su prevarile oporavak

Post Altcoin

Korejska centralna banka razmatra supernodu za nadzor bloka

Post Altcoin

Mogu li Kineski Ekchange OKCoin Rescue Mt. Gok Creditors?

Post Altcoin

LeetCoin omogućava stručnim igračima da osvoje bitke

Post Altcoin

Zašto je Pi odgovor i izgradnja izmenljive regulacije

Post Altcoin

Bitcoin razmjena CoinKs se bavi američkim tržištem, državnom državom

Post Altcoin

Segvit2k je propao

Post Altcoin

Nerealistički: BIP 91 Creator James Hilliard ima izbor reči za Segvit2k

Post Altcoin

Indijski Bitcoin Ekchange Unocoin Nazad Online nakon zatvaranja