Vedbush Securities Funds Buttercoin u prvoj Bitcoin investicii | RS.democraziakmzero.org

Vedbush Securities Funds Buttercoin u prvoj Bitcoin investicii

Vedbush Securities Funds Buttercoin u prvoj Bitcoin investicii

Poznat investicione usluge provajdera i istraživačka firma Vedbush hartije od vrednosti je objavio svoju prvu investiciju u Bitcoin ekosistemu, doprinoseći neobjavljenog sumu novo pokrenula SAD Bitcoin tržišnu Buttercoin.

Jedan od vokalnih istraživačkih institucija na temu Bitcoin na globalnom nivou, Vedbushhas dugo Posljednji o digitalnoj valute, a uglavnom uzdržavanje od izdavanja bilo direktnu finansijsku podršku ekosistem.

ButtercoinCEO Sedrik Dal uramljena sredstva kao dokaz da institucionalni igrači na Vall Streetu su sve više zainteresovane da podrže Bitcoin ekosistem, a da je Bitcoin industrija zauzvrat se razvija u skladu sa potrebama utvrđenim finansijskih igrača.

Dal je rekao CoinDesk:

"Partnerstvo je dokaz da [.] Bitcoin bezbednosti i zatvorske prakse su evoluirali tokom protekle dve godine do tačke u kojoj institucije osećaju bezbedno da uđe u Bitcoin prostor."

U izjavama, Šeri Kaiserman, šef deonice na Vedbush, obratio zašto Buttercoin je pravi partner za rast svoj interes u prostoru. Pored sredstava, Vedbush otkrio da će koristiti Buttercoin je tržište kao trgovanja sredstvo za svoje klijente.

"Mi smo impresionirani sa Buttercoin u svakom pogledu, naročito da pruža pouzdanu, pouzdanog i odličnu izvršenje trgovine, i što je najvažnije da ima američki bankarski odnos", rekao je Kaiserman.

Otvaranje na tržište u oktobru, Buttercoin nije otkrila svoju SAD bankarski partnerstvo, pozivajući se na konkurentne interese. Međutim, ona je pozicioniran ovaj odnos kao ključna tačka razdvajanja u američkom tržištu koji se još uvek traži regulatorni jasnoću.

Dodatni investitori u Buttercoininclude Centralvai Ventures, Google Ventures, reddit suosnivač Alekis Ohanian i I Combinator.

Ciljanje institucionalne igrače

Dal je predložio da partnerstvo je meseci u izradi, uz napomenu da njegova kompanija doprla da se raspita o interesu Vedbush u služi kao market mejker na Buttercoin u januaru.

Prema Dahl, iako sporo ostvare, partnerstvo mogao mnogo da podstakne interesovanje iz drugih institucionalnih igrača je trenutno udvara.

"Buttercoin je u razgovoru sa drugim institucionalnim igrača, uključujući trzištu, prop prodavnicama i hedž fondova", rekao je Dal.

Dal je predvideo da bi sadašnji trendovi nastave, Bitcoin moglo biti više široko prihvaćeni u portfolija, kao različitim i penzione fondove ili univerzitetskih zadužbina u narednim godinama, i da želi da iskoristi ovaj rast na svojoj platformi.

Međutim, on je ukazao da je takav razvoj zavisi od federalne i državne vlasti pružaju potrebne regulatorni jasnoću za industriju.

Trka da se obezbedi likvidnost

Dal pozicionirana partnerstvo sa Vedbush kao početak dugoročnog partnerstva između dve firme.

U zamenu za obavljanje delatnosti To je pijaca, Dal rekao Vedbush će dobiti popust od svojih standardnih trgovačkih stopama. Takav podsticaj, ukazao je on, takođe će biti dostupne i drugim velikim igračima koji koriste svoje tržište.

"Što više Obim oni obrađuju veći je popust", dodao Dal.

Naime, taj potez se poklapa sa uptick u najavama iz aktivnih davalaca Bitcoin Trading Services SAD-based.

PALO ALTO-based Ogledalo, koja je nedavno preimenovan iz Vaurum, najavio je ovog leta da će iskoriste skoro 30.000 BTCpurchased na aukciji investitora Tim Draperto gorivo za rast svoje platforme.

Slično tome, Njujork razmena Coinsetter objavio plan prošle sedmice da skrene više market mejkera ​​svojoj knjizi naloga, nudi 10% kompanije zainteresovanim firmama i sugeriše likvidnosti je sada glavni prioritet za SAD-based Bitcoin trgovinskim počeci.

Slike Vedbush; shutterstock

ButtercoinVall ulica

Slične vesti


Post Altcoin

CoinJar ne plaća naknade za Bitcoin debitnu karticu

Post Altcoin

Florida Firm Triggers SEC Suspension vith Criptocurrenci Claims

Post Altcoin

Politička partija predviđa kako Blockchain bi mogao omogućiti Brekit Revote

Post Altcoin

Bitcoin startup CoinJar navodi porez kao uticaj na UK premještanje

Post Altcoin

Bitcoins Segvit2k Scaling Proposal: Core Developers Strike Critical Stance

Post Altcoin

Privatnost i prevara su dominantni u diskusiji na događaju LA bitcoin

Post Altcoin

Čikago spremno za gostovanje bloka ekonomije

Post Altcoin

CoinSummit Dai 1 Recap: Capital Ventures i Vall Street stav

Post Altcoin

Viacoin tim primenjuje pametan ugovorni ugovor koji je izgrađen na lancu Altcoin Block Chain

Post Altcoin

Bitcoin treba agresivnu pravnu odbranu

Post Altcoin

Feathercoin pokazuje težak potencijal

Post Altcoin

Kineska Bitcoin razmena tiho ažuriranih politika tokom noći