CoinSpark 2.0 Taps Blockchain Tech za notarizovane poruke | RS.democraziakmzero.org

CoinSpark 2.0 Taps Blockchain Tech za notarizovane poruke

CoinSpark 2.0 Taps Blockchain Tech za notarizovane poruke

CoinSpark je objavio novu verziju svog protokola koji omogućava korisnicima da šalju privatne poruke vezane za Bitcoin transakcija, efektivno omogućujući njegova tehnologija koja će se koristiti za više komercijalne, overenog transakcije.

Drugi veliki update od protokola za prenos imovine pokrenut u septembru, CoinSpark 2.0 će omogućiti širok spektar aplikacija na osnovu sposobnosti za dve stranke u Bitcoin transakcije ili imovine transfer da snimi svoju svrhu.

Gideone Grinspen, direktor i osnivač Coin nauka, kompanija koja stoji iza platforme, opisao je upgrade kao način da se obezbedi Bitcoin sa mogućnostima više tradicionalnih platnih sistema, kao što su PaiPal i SVIFT kada je u pitanju olakšavanje trgovine.

Grinspen je objasnio:

"Svaki platni sistem ima načina da priložite informacije sa plaćanja, tako da ako šaljete novac, imate priliku da objasni da li je uplata za ugovor ili da je ulaganje u kompaniji. To je malo potrebno ili primalac možda ne uvek znate šta je svrha transakcije, a to je nešto što je uvek bio nestao iz Bitcoin. "

Za početak korišćenja usluga, korisnici mogu preuzeti CoinSpark je SparkBit novčanik, koji će podržati novi interfejs koji počinje danas, dok oni koji radi na Bitcoin jezgra klijent može da koristi CoinSpark je open-source code da dodate funkcionalnost.

Poslovni korisnici koji možda žele da se integrišu CoinSpark 2.0 u svoje proizvode, takođe imaju sposobnost da iskoristi programskih biblioteka projekta, dostupan na šest jezika.

Privatna poruka

Grinspen je objasnio da, umesto da kodira direktnu poruku u metapodacima u Bitcoin transakciju je, CoinSpark 2,0 umesto stavlja hash te poruke i adresu servera sa kojeg je potrebno da se preuzeto u ovoj oblasti.

To, zauzvrat, znači da samo taraba te poruke, a ne sama poruka, vidljivo je da javnost.

Funkcija će, međutim, omogućiti javno emitovanje, omogućavajući onima koji žele poruke da se pojavi u javnosti knjizi Bitcoin je da to učini, iako je funkcija će biti opcioni.

"Sama poruka nije vidljiva na blockchain, jedini ljudi koji mogu da vide da su pošiljalac, server koji pruža tu poruku i primaoca koji mora da potpiše zahtev serveru, tako da nije vidljiv ostalih delova svet ", rekao je Grinspen.

Fleksibilnost, Grinspen je rekao, takođe će omogućiti korisnicima da obezbedi nekomercijalne poruka, trebalo bi da se koristi za više opšte namene.

"Ovo je kontekstualna napomena", nastavio je on. "Dakle, ako mi je dao pare za kafu prošle nedelje i te vraćanja, to je način da korisnik A da pošalje poruku korisnika B u vezi sa transakcijom."

Pomera granice

Iako precizniji u svojim aplikacijama, Grinspen nagovestio da vidi CoinSpark 2.0 kao "korak u pravcu" većeg pokreta da se koriste Bitcoin blockchain kao način da se olakša poruka.

Na primer, on je predložio aplikacija e-mail može biti izgrađena da bi omogućio ljudima da poruke jedni drugima na blockchain u overenom način, sve sa "beskrajno" količinama Bitcoin.

"Svrha upotrebe ne bi ustvari bilo za poboljšanje Bitcoin transakcija, ali samo notarizing komunikaciju Kada čitate o blockchain, jedna od stvari koje stalno dolaze do je da bi to moglo da se koristi za pravljenje e sigurnije, i to. Je u suštini samo praktičan način to radi ", dodao je on.

Međutim, on je upozorio da su transakcije na svojoj mreži vezan za Bitcoin, i samim tim do snosi trošak, što znači da bi bilo korisno za vrstu opštih publika SMS servisa gradi na Bitcoin kao što su GetGems.

Širi aplikacije

Ipak, Grinspen ukazao da CoinSpark 2.0 je na neki način neophodan potez, koji će pomoći svoju platformu konkurišu za značaju protiv drugih prenosa imovine protokola koji nastoje da otključa sličnih slučajeva korišćenja.

Sve u svemu, Grinspen je opisao transfer sredstava kao aplikacija koja tek treba da zaista zaživi na tržištu. "Ne vidim mnogo stvari koje se izdaju preko ovih protokola koji se lome u smislu bude zaista korisno za javno korištenje", rekao je on.

Dalje, on je upozorio da je ova tranzicija je verovatno "trajati dugo", i da je to razlog CoinSpark izvodi raznovrsniji pristup svojim proizvodima. Ali, on je istakao da korisnik rast se dešava što dokazuje sve veći broj Bitcoin transakcija koje uključuju metapodataka.

Grinspen je zaključio:

"Izgleda da postoji mnogo aktivnosti ključa ispod, ali izazov je da pronađu mainstream aplikacije, ako su tamo."

CoinSparkCripto 2.0Digital sredstva

Slične vesti


Post Altcoin

Bitcoin u 2018: Godišnja politika izazvala apolitički novac

Post Altcoin

Instalacije bankomata Bitcoin u Kanadi

Post Altcoin

Kalifornijski zakon o bitkoinu je sakrio državni senator

Post Altcoin

MakerDAO i više: potraga za stabilnom stabilnom produkcijom se nastavlja

Post Altcoin

Bitcoin Firm Omogućava povlačenje doznaka na 450 bankomata filipinske banke

Post Altcoin

Coinffeine pokreće Ekchange Bitcoin P2P u preko 70 zemalja

Post Altcoin

Kongres dnevnog lista 1. dan: rasprava o zakonu u Njujorku

Post Altcoin

Microsoft Azure CTO želi Blockchain da poveže svaku industriju

Post Altcoin

Optimizacija SegVit-a: Kako novi Bitcoinov novi softver daje skaliranje poboljšanja

Post Altcoin

VannaCri u pokretu? Bitcoin Crime evoluira u svijetu sa više blokova

Post Altcoin

The Giant Avakens: Azija Top Bitkoin priče 2018. godine

Post Altcoin

Integracija bankovnih blokova: izazov prevaziđen