Coinkite obećava da će obezbediti sigurno skladištenje za kompanije Bitcoin | RS.democraziakmzero.org

Coinkite obećava da će obezbediti sigurno skladištenje za kompanije Bitcoin

Coinkite obećava da će obezbediti sigurno skladištenje za kompanije Bitcoin

Bitcoin provajdera debitne kartice Coinkitehas proširio svoju misiju - da sada želi da bude idi do provajder za Bitcoin preduzeća kojima je potrebna bezbedno privatnog ključa skladištenje.

Kompanija, koja je početkom ove godine shippedthe prvu tačku prodaju sistema za svoje Bitcoin debitne kartice, se priprema da lansira API ovog leta, što će omogućiti kompanijama da čuvate svoje bitcoins na svojim po porudžbini hardver bezbednosnih modula (HSMS).

"Sa ovim API biste imali depozit i povlačenje i primanje adresa proizvodnja električne energije", rekao je generalni direktor, Rodolfo Novaka, objašnjavajući kako treća lica mogu da koriste svoje HSMS za skladištenje sredstava online za svoje korisnike.

Firma već koristi HSMS za čuvanje privatne Bitcoin ključeve za svoje klijente debitne kartice. The HSMS, koje je sama gradi, su dizajnirani za skladištenje ključeve sigurno. On ih opisuje kao "Bitcoin pametan", u stanju da se potpiše Bitcoin transakcija.

"Vrlo brzo ćemo početi preprodaje na HSMS previše, tako da neće morati da nam verovati svojim privatnim ključem", rekao je on, dodajući da će to biti skuplje, poslovne klase rešenje. "Mogao bi da stavi jednu od naših HSM u vašem objektu. Nemamo pristup tome. Ali ovo OS HSM bi koristili naš API da bi mogli da olakšaju svaki transakciju da rade."

Rešenje će se dopasti razmene i online Vallet kompanija naročito, rekao je on. Oni ne žele da drže sve svoje bitcoins u ljutom skladištenja, gde je dostupna na mreži, u slučaju da se hakovan. Ali, ako oni imaju previše na hladnom (čuvaju oflajn) da ne rizikuju da dovoljno da pokrije svoje dnevne potrebe.

"Ti momci imaju velike probleme sa plovka, i stalno se suočavaju sa hakiranje pokušaja. Svi su, u ovoj industriji", rekao je Novak. U HSMS bi im omogućilo da zadrži novčiće dostupni za korišćenje na mreži, ali u veoma obezbeđenih sistemima.

Nove POS mašine

Coinkite je takođe širi svoju osnovnu tačku prodaja terminala poslovanja sa novim modelom. Do sada, kompanija je prodala samo jednu vrstu POS uređaja, sadrži kameru za čitanje KR kodova, zajedno sa GSM veze, ViFi, i druge funkcije.

U aprilu, ona planira skaliranu-verziju koja će koštati malo više od pola cene, rekao je Novak. "To neće imati KR čitač koda ili GSM;. Samo sposobnost ViFi" To je savršen za maloprodaju. To je jeftin, i robustan ", rekao je on." I dalje treba naša debitne kartice. "

Ideja je da se privuku još više trgovac na malo kupaca na brodu. Firma sada ima oko 40 lokala uz svoj Bitcoin POS sistema širom sveta, rekao je Novak. Osim preduzeća Bitcoin u vezi, oni uključuju roštilja restorana, nekoliko hotela, bistro, a hirurgiju u Australiji, i računar i elektronske prodavnice.

U tom cilju, firma je takođe napisan kod za internet prodavnici, da ponovo pokrenete prošle nedelje da bi proces naručivanja lakše. On je obnovio je sistem naručivanja, to denominating u fiat.

Sada navodi cijene u 14 različitih fiat valuta, pored Bitcoin i litecoin, iako je i dalje prihvata samo uplate u virtuelnoj valutama. Fiat cene se stalno prilagođava koristi ponderisani prosek od nekoliko razmene izvora.

To će takođe olakšati prodavcima da naredi svojim platnih kartica u rasutom stanju, rekao je on. Firma je isporučuje grupne karte na malo ko tada pre-load ih bitcoins i prodaju ih za fiat valute.

To bi praktično pretvaraju trgovce u razmenu za Bitcoin. Postoji prekidač na tekućem POS hardvera koji mu omogućava da rade u bilo razmene ili POS modu.

Razmena režim omogućava prodavca da efikasno deluju kao Bitcoin bankomata, kupovina i prodaja bitcoins, prenos bitcoins u firmi je debitne kartice, ili štampanja papira novčanik sa novčićima na njih.

Sposobnost da se ovo isključiti na terminalu je važno kao i regulatori početi da zakuca od pravila oko bitcoins Novak istakao je.

"Izabrali smo da bude Bitcoin kompanija u Bitcoin način. Ne diraj fiat", rekao je on. "Teško mi je da poverujem da će vlada naći način da reguliše Bitcoin sebi, ali može naći način da reguliše tačku razmene."

Njegova vlada Kanade je nedavno najavio da će se reguliše Bitcoin, na primer, ali je mali detalj.

Firma je takođe testira nekoliko drugih funkcija u pripremi za lansiranje. Jedna takva mogućnost je prosleđivanje fond, koji bi omogućio bitcoins ulazi u Coinkite račun da se automatski prosleđuje u celosti ili delimično na drugom Bitcoin adresu.

"Recimo da imate potrebu da se pretvoriti sredstva za fiat. Ne želimo da vas spreči da izbor najboljeg razmenu vam odgovara, tako da ga možete poslati BitPai, Coinbase, Bitstamp ili hladnjači. Možete ga poslati da šta god hoćeš, "zaključio je Novaka.

Cena na HSM modula još nije odlučeno, ali je pristup API će se naplaćivati po mesečnom nivou.

Napomena: Ovaj članak ne treba posmatrati kao odobravanje Coinkite. Molimo Vas da svoj istraživanje pre razmatranja trošenje bilo kakva sredstva za ovu uslugu.

Coinkite

Slične vesti


Post Altcoin

Australijski regulator: Bitcoin nije finansijski proizvod

Post Altcoin

Nail in the Coffin: Dai US regulatori su ugušili startovanje Bitcoin-a

Post Altcoin

Šta je ugljični otisak bitkoina?

Post Altcoin

Akademija za kovanice pokreće Online klase za dopunjavanje bitkoinera

Post Altcoin

Može li Bitcoin nadvišiti kreditne kartice za zaštitu od prevare pri prevarama?

Post Altcoin

Bitcoin procesor plaćanja GoCoin vozi Singapurski talas

Post Altcoin

Možete povezati Monero transakcije - ali koje? I kakav je uticaj?

Post Altcoin

Bitcoin Ekchange Coinsetter Blizu podizanja dodatnih 1,5 miliona dolara

Post Altcoin

Bitcoin u 2018: Godišnja politika izazvala apolitički novac

Post Altcoin

Singapurska centralna banka opisuje kada ICO su i nisu hartije od vrijednosti

Post Altcoin

UNOCS pokreće uslugu mosta za pružanje trenutnih plaćanja trgovcima

Post Altcoin

Andreas Antonopoulos se pridružio CoinSimple platformi za e-trgovinu