Chamath Palihapitiia da govori u CoinSummit San Francisco | RS.democraziakmzero.org

Chamath Palihapitiia da govori u CoinSummit San Francisco

Chamath Palihapitiia da govori u CoinSummit San Francisco

Poznat je rano tek preduzetnik Chamath Palihapitiia je dodata na listu zvučnika za CoinSummit San Francisku, predstojećeg dvodnevnog, poziv samo događaj koji će se održati 25. I 26. Marta u Ierba Buena Center for the Arts.

Dodatni zvučnici uključuju David Lee, partner u SVAngel; Toni Gallippi, direktor BitPai; Brajan Armstrong direktor Coinbase; and Jackson Palmer, suosnivač Dogecoin.

Palihapitiia je nastao kao jedan od više kredibilnih investitora zalažu za Bitcoin poslednjih meseci, upečatljivo govori u ime digitalne valute na TechCrunch Disrupt poslednje October.The komentare su mnogi videli kao ključnim glasanjem o poverenju u vreme kada su mnogi u mejnstrim su pitanje da li Bitcoin je spekulativni mehur koji će uskoro eksplodirati.

U intervjuu za CoinDesk, Palihapitiia rekao da Bitcoin propis je tema da želi da razgovara na angažovanje.

"Smisli kako Bitcoin napori ukrštaju sa postojećim regulatornim telima i propisima sada je prednji i centar."

Isto tako, Palihapitiia je sugerisao da bi se žali na ekosistemu da preispita svoju ukupnu poslovnu strategiju kako bi se privuče više mejnstrim potrošača.

"Moramo da stvorimo širu, raznolik ekosistem najbolji u klasi point proizvoda u odnosu na Sviss Armi noževima. Ksapo je odličan primer odluči da uradi jednu stvar zaista dobro. Kada više kompanija uradi, mi ćemo biti u mogućnosti da se žali širi skup sveta. "

Izjave podržavaju TechCrunch je predviđanje da će Palihapitiia uskoro postati "jedan od najistaknutijih zagovornika za digitalnu valutu", a razvoj izgleda da dolazi da prođe sa svojim Pored CoinSummit San Francisko.

Šta da očekujete

Za događaj, Palihapitiia će biti intervjuisani Brad Stone, viši pisac za Blumberg Businessveekand autor knjige Everithing Store: Jeff Bezos i doba Amazona. Stone koautor funkciju na bitcoinvhich napravio prednju masku, a januara izdanju Bloomberg Businessveek.

Govoreći na TechCrunch Disrupt, Palihapitiia uhvatio na naslovne strane kada je procenjena svoje lične Bitcoin imanja da vredi $ 5mand predložio da bi izgledalo da dvostruko ili trostruko ovu investiciju.

Palihapitiia je takođe predložio da će nastaviti da šampion Bitcoin kao investicija u CoinSummit.

"Mi ćemo imati dobre poreske politike i regulatorni nadzor koji će omogućiti više tradicionalne finansijske institucije da učestvuju u ekosistemu -., Bez obzira na njihov pogled na Bitcoin kao valute, robe ili druge BTC na 10k $ sledeće godine."

Palihapitiia fokusiran veliki deo razgovora o Bitcoin kao investiciju, kao i osnovne tehnologije, temama koje su oboje verovatno biti na etiketi CoinSummit.

O Palihapitiia

Rođen u Šri Lanki, Palihapitiia je uglavnom poznat po svom radu na visokog profila tech kompanija, počevši ICK Poruke, koji je kasnije stečene AOL. Palihapitiia je nastavio da radi na AOL Instant Messenger (AIM).

Osnivač i partner na društvenom + Capital partnerstva, VC fonda Palo-Alto sedištem u sačinjenog od filantropi i tehnologa, Palihapitiia posebno investirao $ 15 miliona u alternativne investicije platformi Barri Silbert je SecondMarket, koji se radi na pokretanju regulisan razmenu Bitcoin u Njujorku ovom godine.

Dalje, on je trenutni vlasnik Golden State Varriors NBA franšize, koja je dodata kredibilitet na glasine da je franšiza može da prihvati Bitcoin uskoro.

Kao što je navedeno u njegovom profilu na BusinessVeek, Palihapitiia je sastavni u pomaganju na Facebook porasti sa samo 50 miliona korisnika u više od 750 miliona korisnika.

Bitcoin korisnici mogu samo da se nadam njegova podrška pomaže digitalna valuta ostvari slične rezultate.

Chamath PalihapitiiaCoinsummitFacebook

Slične vesti


Post Altcoin

Zabrinjavaju problemi na Criptsi razmjeni digitalnih valuta

Post Altcoin

Sve stvari Alt: Internet blokiranih lanaca i injekcija protiv Moolah

Post Altcoin

Banke, korupcija i kripto: Može li Bitcoin promijeniti Indiju?

Post Altcoin

Zašto je Bitcoin Fungibiliti Essential

Post Altcoin

Bitcoin startup Inkubator seedcoin podiže 2.000 BTC za finansiranje

Post Altcoin

Segvit2k je propao

Post Altcoin

Zašto je Pi odgovor i izgradnja izmenljive regulacije

Post Altcoin

Kalifornijski zakon o bitkoinu je sakrio državni senator

Post Altcoin

Digitalne zagovorne grupe su kritične za Kalifornijsku regulaciju bitkoina

Post Altcoin

Politička partija predviđa kako Blockchain bi mogao omogućiti Brekit Revote

Post Altcoin

Brojevi ili ne, ne zavisi od Mt. Gok

Post Altcoin

Niskonaponska usluga CellPlus prihvata Bitcoin, Litecoin i Dogecoin