Trucoin širi uslugu kupovanja bitcoina u 32 američke države | RS.democraziakmzero.org

Trucoin širi uslugu kupovanja bitcoina u 32 američke države

Trucoin širi uslugu kupovanja bitcoina u 32 američke države

Trucoin je najavila da će proširiti svoju Bitcoin kupovnu usluga potrošačima u 32 američkih država u narednih nekoliko nedelja.

Vijest prati tri meseca neaktivnosti za kompanije, i ono što se zove njena uspešna osam država beta testiranje ranije ove godine. Kupci u državama koje opslužuje kompanije će moći da kupe Bitcoin pomoću opcije plaćanja, kao što su MasterCard i Visa kreditnih i platnih kartica.

Trucoinco-osnivač i predsednik Kris Bruner ponovio prethodne primedbe u novom intervjuu CoinDesk, naglašavajući da kompanija Gruzija sedištem u ima za cilj da ponudi ono što smatra da je najviše u skladu Bitcoin kupovina i skladištenje novčanik rešenje na američkom tržištu.

Bruner je rekao:

"Jedna od glavnih prednosti koje se bave organizovanom preduzeću sa stanovišta potrošača je da regulatori učiniti mnogo revizije i ima puno kontrola na mestu koje ne postoje mt gok, takve stvari., Ne može da se desi u situaciji u kojoj se regulisana kompanija koja se proverava. "

Pored borbu protiv pranja novca (AML) i Zakon o bezbednosti banka (BSA) saglasnosti, Bruner je takođe naveo da novčanici kompanije ispunjavaju standarde propisane od strane industrije platnih kartica (PCI) koje pokrivaju rukovanje potrošača podataka.

"Krenuli smo da Bitcoin besšovnogo za prosečnog korisnika, u pravnom i lak način, a nismo uopšte skrenuo od toga", rekao je Bruner. "Bilo nam je potrebno više vremena da se pokrene jer je to bilo važno za nas da bude društvo sa Bitcoin zajednica može zavisiti dugoročno."

Velikodušan dnevni limit

Trucoin VP marketing i komunikacije Brent James je nastavio da naglasi da je kompanija ima za cilj da ponudi konkurentnu korisničko iskustvo koje se proteže izvan jednostavno njegovu usklađenost karakteristika.

Džejms istakao Trucoin će imati chat, email i telefonsku podršku na raspolaganju svim korisnicima, a da kupci koji porudžbine će biti obavešteni putem računaru ili mobilnom novčaniku čim njihova kupovina ispunjen.

Međutim, možda pre svega, Bruner je predložio da će Trucoin korisnici moći da dobiju veće od prosečne ograničenja potrošnje.

"Bilo je jedno ili dve kompanije koje su došle sa procesima koji su skoro kao brz kao naše", objasnio Bruner, "ali je veliki nedostatak je da oni nemaju tehnologiju prevara ublažavanja koje imamo. Nisu može da ponudi ograničenje da ću razmotriti da bude korisno. "

Krajnji rezultat je da Bruner rekao kupci mogu kupiti $ 200- $ 500in Bitcoin dnevno preko platforme Trucoin.

Novo partnerstvo

Vijest širenja kompanije i prati objavljivanje Trucoin je jula da je završio svoju prethodnu partnerstvo i sa Nacionalnom Check i Valuta (NCC) i Presto finansijsko - kompanija koje su ranije radili kao licencirani partner novca usluga Trucoin u SAD.

U to vreme, Bruner ukazao da će Trucoin zatvoriti svoj beta programa u Floridi, Massachusetts, Missouri, Montana, Nev Jersei, Nev Mekico, Južnoj Karolini i Teksasu, čeka novo partnerstvo.

"Smatrali smo da nam je potrebno da uradimo sada, tako da smo mogli da obezbedi znatno veću grupu potrošača imaju pristup brz i jednostavan način za kupovinu Bitcoin", izjavio je 24. Jula Bruner.

Dok Bruner je zahvalio prethodnu partnera svoje kompanije, on je predložio da je taj potez je trebalo da obezbedi društvo može poslužiti veći deo američkog tržišta potrošača.

Trucoin je od ušla u vezu sa stelt Bitcoin pokretanja CoinKs.

Kredit CardsTrucoin

Slične vesti


Post Altcoin

Sve stvari Alt: Internet blokiranih lanaca i injekcija protiv Moolah

Post Altcoin

MiCoin Ekchange nestaje sa do 387 miliona dolara, potraživanje izvještaja

Post Altcoin

6.000 trgovaca u Rumuniji mogu sada da se uključe u plaćanje bitkoina

Post Altcoin

Upoznajte 5 pokretnih blokova u Boost VCs Tribe 6

Post Altcoin

2017: počinje Drugi period Bitkoina

Post Altcoin

Banka Bitcoin Portal Neo otvara prvu filijalu na Kipru

Post Altcoin

Criptocurrenci Ekchange CoinMKT objavljuje američki bankarski partner

Post Altcoin

Trade Starbucks Vaučeri za Bitcoin na Nezvaničnoj Ekchange

Post Altcoin

Zašto kompanije Bitcoin ne govore o SegVit-u?

Post Altcoin

Robocoin Machine zagreva konkurenciju između londonskih Bitcoin bankomata

Post Altcoin

Da li ova slika koja zamenjuje obeležje zahteva logotip Bitcoin?

Post Altcoin

Min.io se pridružuje zabavi bitkoin za digitalni sadržaj