Trucoin otvara MasterCard, Visa Bitcoin usluge kupovine u SAD | RS.democraziakmzero.org

Trucoin otvara MasterCard, Visa Bitcoin usluge kupovine u SAD

Trucoin otvara MasterCard, Visa Bitcoin usluge kupovine u SAD

Bitcoin brokerska provajder Trucoin je najavio uvođenje svojih prvih ponuda usluga korisnicima u Floridi, Massachusetts, Missouri, Montana, Nev Jersei, Nev Mekico, Južnoj Karolini i Teksasa.

Potrošači u ovih osam američkih država sada može da prima trenutni pristup platformi, koji se može pohvaliti integraciju društvenu prijavljivanje za Facebook, LinkedIn i Google+, kao i prethodno advertisedMasterCard i Visa opcije plaćanja.

Obraćajući se CoinDesk, Trucoin predsednik i osnivač Chris Brunner, predložio da su zvaničnici kompanije su nastoji da pruži usluge na američkom tržištu za otprilike tri godine, ali da pravna zahtjevi bili dosledni blokada.

Međutim, Bruner ukazao da Trucoin se sada stavlja na ovaj izazov iza njega sa ciljem da služi američkom tržištu šire, navodeći:

"Doneli smo odluku rano da se uradi sve što je u pravnom i usklađen način i to je ono što smo uradili. [.] Mi smo udružio sa jednim licenciranim novca predajnika i poslujemo kao delegat tih novčanih predajnika. Mi ćemo biti dodajući 25 država u naredna dva meseca. "

Trucoin, uz podršku ovlašćenog novcem predajnici poslovnih stručnjaka novac Nacionalna služba za potvrdu i Currenciand Presto finansijskim uslugama, pokrenut u aprilu sa ciljem da postane "najbrži način da se kupi Bitcoin u svetu".

Bivši Osnivač BitcoinDeals.com predložio podrška je ključ za odvajanje svoje usluge na tržištu, kao što je posredovanje usluga zadovoljava ne samo savezni zahtev za registraciju novac uslužnih delatnosti (MSB-ova), ali su uslovi država specifične licenciranja u osam država je sada služi.

Formalno pokretanje sledi uptick u Bitcoin kupuju usluge na tržištu SAD. Na primer, ekpresscoin Kalifornija-baziran je nedavno pokrenula sa fokusom na unbanked potrošače.

Lakoća korišćenja

Iako usklađenost je Trucoin je glavni problem do sada, Bruner ukazao da kompanija nastoji da ponudi više za potrošače otpuštanjem dosledno pouzdanu put ka Bitcoin kupovine. Omogućavanje ovu pogodnost je odluka Trucoin da nude kreditne kartice kao opcije plaćanja.

Bruner karakteriše odluku kao jedan da bi bolje pozicionira Trucoin za regrutovanje na "Average Joe" Bitcoin korisnika, navodeći:

"Stavili smo mnogo napora u uspostavljanje sistema prevara ublažavanja koji nam omogućava da prihvate debitne i kreditne kartice, tako da je za nove kupce je potrebno manje od dva minuta da podesite. Nema čekanja za čoveka da ručno pregledati vaš račun u skoro svakom slučaju, i kada si mušterija ste mogli da kupujete u sekundi, onoliko puta koliko želite. "

Bruner je dodao da bi većina ljudi u svojim ciljnim državama moći da pristupite uslugu odmah.

Predstojeći saopštenja

Zvanično lansiranje dolazi otprilike mesec dana nakon Trucoin otvorio svoju kupovnu službu na poziv samo privatne beta i pre nego što je služba ima za cilj da poveća ukupan broj na 33 države.

Trucoin VP marketing i komunikacije Brent James, predložio kompanija nema tačan datum za pokretanje, a da neće izdati datum do uveren je da može pratiti preko svojih obećanja.

James kaže:

"To je još jedan razlog čućete nas koriste termin beta, želimo da olako gazi i rade stvari u ono što osećamo je pravi put, na oprezan način."

Trucoin se nada da će njegova posvećenost proizvoda zauzvrat poveća svoj profil među kupcima, jer će prvenstveno nastojati da se promovišu kroz reči u usta preporuke.

Reddit zajednica teži

Lansiranje Trucoin takođe generiše značajnu pažnju na Reddit, sa korisnicima koji žele da nauče više o validnosti preduzeća i njegovih servisa. Tu je kompanija dobila značajan garantuje podršku od Bitcoin Fondacija glavni naučnik Gavin Andresen.

Neki korisnici reddit, međutim, založio se za alternativu za prijavu social netvork, koji zahteva korisnicima da se odvoji sa ovim podacima. Trucoin rekao da je socijalna prijavljivanje je mandat jer je to najbrži put za kompaniju da zadrži zna vaš kupaca (KIC) usklađenost.

Predstavnici kompanije takođe pruža savete na šta korisnici mogu očekivati od službe u narednim mesecima, uključujući i mogućnost za korisnike da isplati stanja kreditnih kartica u BTC.

Kompanija je takođe bavi sa Reddit korisnicima pre današnje lansiranje, gde je otkrila da kupuje svoje Bitcoin od razmene i da će zadržati neke podatke o klijentima za sedam iearsin skladu sa zakonima.

Globalni ciljevi

Iako je početkom svoj podsticaj u SAD, krajnji cilj Trucoin je da servisira 100 zemalja, pružanje usluga na 10 jezika kroz jedan Bitcoin brokerske sistema. Dok je uzvišenim ciljem, Bruner je predložio da sa posvećenošću njegove firme u skladu, to je "nešto što će biti moguće u bliskoj budućnosti".

"Mi ćemo biti lansiranje nekoliko zemalja istovremeno na način koji osigurava kvalitetno iskustvo za naše kupce", rekao je Bruner.

On je zaključio: "Zaista pokušavamo da isporuči prvi i razgovarati o tome kasnije."

Za više informacija o Trucoin, posetite sajt kompanije.

Slične vesti


Post Altcoin

Sve stvari Alt: Sinc-ova ponuda za stabilnost, Alt i Liga za dominaciju u svetu

Post Altcoin

Brock Pierce objavljuje Criptocurrenci Realcoin sa podrškom za dolar

Post Altcoin

Kineska Centralna banka će se baviti stalnim posjetama razmjene bitkoina

Post Altcoin

Accenture: Apsolutna nepropusnost će ubrzati napredak bloka

Post Altcoin

Coinfloor Boosts Team sa Ek-Goldman Sachs Ekec

Post Altcoin

Kanie Vest sudi Coinie Altcoin u Oblivion

Post Altcoin

OKCoin predstavio trgovanje Bitcoin Futures-om za mobilne Android aplikacije

Post Altcoin

Digitalne zagovorne grupe su kritične za Kalifornijsku regulaciju bitkoina

Post Altcoin

Bitcoin Firm Omogućava povlačenje doznaka na 450 bankomata filipinske banke

Post Altcoin

2018: godina koja nije bila za Bitcoin

Post Altcoin

Coinprism oslobađa Android App za mobilni prenos sredstava u boji kovanog novca

Post Altcoin

Coinplug će pročitati Bitcoin Scheme