Tri Bitcoin startupa Pitch za finansiranje na Boost VC Demo Dai | RS.democraziakmzero.org

Tri Bitcoin startupa Pitch za finansiranje na Boost VC Demo Dai

Tri Bitcoin startupa Pitch za finansiranje na Boost VC Demo Dai

Preko 100 investitora okupljenih u Menlo Parku, u Kaliforniji, u utorak uveče (11. Februara) za Vinter Demo Dai organizaciji inkubatoru Boost VC.

Na događaju, 17 nada startup su bacanje svoje poslovne ideje u grupi kako bi se podigla rizični kapital koji će, nadamo se, dobiti u usponu kompanije letece početak. Među počeci su tri nova preduzeća sa fokusom na Bitcoin, od kojih svaki ima samo pet minuta na teren svoj koncept potencijalnim investitorima.

Pre demos, osnivač Podsticaj Adame Rektacenzija je kratak pozdravni govor. On je rekao publici da su startup naporno radi na tome da stvori polirane proizvod ili uslugu. On se našalio: "Oni nisu spavali u proteklih nekoliko meseci."

Prvo u hot seat bio je pokretanje sa Kraudsorsovani bezbednosti kao svoje svetle ideje.

CrovdCuriti

"Svaki dan, sajtovi su uzimajući hakovan", rekao je Jakov Hansen jedan od osnivača pokretanja CrovdCuriti, pre nego što se objasniti kako je njegov tim može da pomogne da problem nestane.

Hansen je predložio koncept "99designsmeets IT bezbednosti" - što je aluzija na bing sajtu dizajn koji omogućava korisnicima da kupuju logoa i grafičku umetnost. Sektor IT konsalting predstavlja skup posao predlog za veb stranice, nastavio je on, a to se posebno odnosi na one sa malim budžetom.

CrovdCuritihas Kraudsorsovani grupu bezbednosnih profesionalaca, koji na zahtev će ispitati prijavu sloj na sajtu bube koje se mogu koristiti od strane hakera.

Sadašnji sistem može da bude efikasniji u gledalaca bezbednosne propuste ako je obezbeđen bug-lovci sa nagrade podsticaj, objasnio je Hansen umesto da plaćaju sigurnosni konsultant za namenski vreme tražeći potencijalne slabosti - kao mnogi sajtovi trenutno treba da uradite.

Ideja je da se "isporuči Kraudsorsovani sigurnost kao uslugu", nastavio je on. Kompanija već ima preko 20 klijenata i da je potpisala preko 700 bezbednosne istraživače da pokretanje je "gomile".

To je napomenuti da je polovina tekućeg poslovanja kompanije dolazi od klijenata Bitcoin u vezi, predstavlja skalu novčanike, razmene i drugih startup criptocoin-fokusiran.

Hansen je izjavio CrovdCuriti želi da "poremeti IT sigurnost i kraj vremena plaćanja skupe konsultante bezbednosti".

Coincove

Drugi na teren u Demo Dai je Tomas Alvarez ko-osnivač pokretanju Coincove. Alvarez je rekao da njegova kompanija želi da postane "Coinbase Meksiko" i na kraju celoj Latinskoj Americi. On je rekao investitorima: "Bitcoin usvajanje je u naglom porastu u Meksiku i Latinskoj Americi."

Biti Bitcoin ekchange je promena pravca za Coincove. Kada CoinDesk pokriveni CompaniA par meseci, plan je bio da se pomogne ljudima slanje novca širom sveta jeftino tako da ga prvo zamene za Bitcoin.

Sada se čini da osnivači su pomerio od toga da je doznaka provajder da postane Latinske Amerike criptocurrenci razmena. To ne može biti tako loša ideja, jer ta kompanija je fokusiranje na Argentine, koja, s obzirom da je nedavno obezvređena svoj novčić, je zabeležio povećanje nestabilnosti. Možda Bitcoin će snažan podsticaj za posle.

Coincove ima odnos sa bankom u Meksiku i da je registrovan za prenos novca u zemlji. Kompanija će biti prihvatanje bankarski žice, kao i novčane depozite, na više od 10.000 lokacija u Meksiku.

Pokretanja je takođe sprovođenje lične beta tokom protekle nedelje ili tako da testira svoju platformu. Plan je da se počne kao zamenu Bitcoin za Meksiku, a kasnije da preraste u celoj Latinskoj Americi tržištu.

SnapCard

Treći i poslednji Bitcoin pokretanje da terenu je malo platforma SnapCard, koji je počeo svoju prezentaciju sa suosnivač Majkl Dunvorth kaže da je trenutno "! Provodite Bitcoin sucks"

Zato SnapCard je izgradio poseban bookmarklet - neka vrsta veb brovser plugin koji pruža dodatnu funkcionalnost - što omogućava ljudima da provedu Bitcoin sa online prodavnicama koje trenutno ne prihvataju criptocurrenci.

SnapCard dodatak radi pametan stvari na korzinu fazi prodaje: prihvatanje Bitcoin od kupaca koji žele da kupe, recimo, knjigu na Amazonu, a plaćanje tog prodavca u ekvivalentnom iznosu od fiat valute.

Kompanija je postavila ambiciozan cilj da dobije svoju "platu sa SnapCard 'funkcija na 10.000 prodajnih lokacija u narednih 18 meseci. SnapCard projektuje $ 4.1 miliona na godišnjem prodaje, koji bi mogao biti vrednost predlog za trgovce koji biraju da radi sa kompanijom.

Sa velikom obimu prodaje, SnapCard poseduje dragocene podatke o tome šta Bitcoin nosilaca bih da kupim mreži - informacije koje bi im važni za maloprodajnim partnerstva kompanije.

Veći stvari karata kao automobila takođe postaje popularan način za SnapCard da se pomogne ljudima provode novčić, a plaćanje poreza kompanije serviceis drugu opciju za entuzijaste da provode Bitcoin. Dodatne funkcije su na putu uskoro, prema SnapCard osnivača.

Obezbeđivanje Boost 

Na poleđini programa za Demo Dai, Podsticaj obezbeđen investitore sa kratkim objašnjenjem Bitcoin i kako radi:

Boost VC je sedište u San Mateo, California - Smack-bang usred Silikonske doline. On obezbeđuje finansiranje, stambenog i poslovnog prostora za svoje startups sve na istom centru grada bloku. Kompanija je sada ubrzano ukupno 10 Bitcoin preduzeća - prethodni klasa ima sedam.

Prijave za narednoj klasi startup je trenutno zatvoren, ali zainteresovani startup treba da se prijavite za inkubatora mejling listu kada ciklus ponovo počinje.

Slične vesti


Post Altcoin

Bitcoin-financirano aplikacija za pozivanje razvija se nakon najnovijeg prenapona

Post Altcoin

G-Eazi, Mariah i još mnogo toga za prodaju albuma za Monero

Post Altcoin

Bitcoin Tool Tool CoinShuffle se vidi prva transakcija

Post Altcoin

Bitcoin cena pada preko 250 dolara Mark

Post Altcoin

Zašto bitkoin treba biti razbijen u bitove

Post Altcoin

Bitcoin startup Coins.ph pokreće se sa dva glavna filipinska trgovca

Post Altcoin

Zašto je Bitcoin Fungibiliti Essential

Post Altcoin

Bitcoin vs Argentinski pezo: Što je gore?

Post Altcoin

Donald Trumpova tranzicija je suđenje za pametne ugovore

Post Altcoin

Bitcoin Sign-Ups za Intuit KuickBooks više od očekivanog

Post Altcoin

Konzenzus 2018 Pobednici meceva Kreirajte rešenje za osiguranje blokova

Post Altcoin

Platforma za trgovinu derivata bitcoin Coinarch proširuje se u Kinu