Trade Starbucks Vaučeri za Bitcoin na Nezvaničnoj Ekchange | RS.democraziakmzero.org

Trade Starbucks Vaučeri za Bitcoin na Nezvaničnoj Ekchange

Trade Starbucks Vaučeri za Bitcoin na Nezvaničnoj Ekchange

Criptocurrencies nastavljaju nemilosrdan u mejnstrim, sa mnoštvom proizvoda i usluga - uključujući cigare online datingand petrol- sada dostupna onima sa nekoliko novčića zvone u svom digitalnom novčaniku.

Međutim, jedan mali, ali težak problem i dalje čeka pravo rešenje: kako da oko činjenice da većina ljudi i dalje nemaju pojma kako da zapravo kupuju Bitcoin?

Jedan pogled na bilo kojoj online vodiča može da ih odloži dalje: oni će morati digitalni novčanik, ali verovatno ne može staviti sredstva u nju ili sa kreditnom karticom ili PaiPal, tako da će morati da potraži u kojoj rade razmenu coin, možda, ili izgleda malo sumnjivo razmenu novac za medalje na ulice "Meetup". A šta je rizik od dobijanja pokrao usput?

Brave nev vorld

Bez painting previše negativan sliku, činjenicu da ostaje da, za mnoge novajlije ulaze u ovaj hrabri novi svet algoritmički-miniran novca, proces kupovine i prodaje digitalni valutu može biti prilično odlaže.

Dakle, ako Bitcoin je da imaju svetlu budućnost svima (bar banke) se nada da će, kupovina i prodaja kovanice moraju postati lakše, kao putovanje u Atmor naručivanja knjigu od Amazona.

Šta ako bi mogao kupiti žeton u "stvarnom" svetu, glavu ka sajtu user-friendli, tipa u kodu tokena, a primaju svoje Bitcoin trenutaka kasnije? To bi bilo lako, zar ne?

Kartica za medalje

 1000 Vords / Shutterstock.com

Znaš šta to gradi do, zar ne? Vi ste pročitali naslov posle svega. Da, zaista, novi servis pod nazivom karticu za Coinhas pokrenut da bi svako sa stanjem na vaučer Starbucks da ga razmene za Bitcoin, brzo i (skoro) bezbolno. Starbucks nije povezan sa uslugom - usput.

Kupci će, ipak, i dalje moraju da stvore svoju digitalnu novčanik, ali je sajt pomaže i ovo. Vezu ih usmerava na Coinbase, gde kreiranje naloga traje manje od jednog minuta i zahteva samo e-mail adresu i lozinku za podešavanje.

Sada kupac samo treba da uđe kod vaučera i PIN u karte za Coin formi, čekaj da prihvati ponudu o vrednosti, a njihova Bitcoin će biti poslat na njih putem e-maila ili u Bitcoin adresu.

Hmm, to je tako jednostavno, mora da postoji neka caka, zar ne?

Pa, da i ne. To je elegantno jednostavno rešenje problema, pod uslovom da imate vaučer Starbuck na prvom mestu. Međutim, to je verovatno da će se mnogi potencijalni kupci se odloži do 30 do 40% rez koji Card Coin uzima za pružanje usluga (to je bol iz gore).

Tu je i $ 100 maksimalno na vrednosti vaučera koji mogu da se zamene - iako je sajt ukazuje na to da su spremni da razgovaraju većih transakcija privatno. Međutim, ne postoji minimalna vrednost, i pod-$ 5 ponude su dobrodošli.

Poreklo

Kartica za medalje je zamisao Matt Luongo, a 25-godišnji programer iz Atlante, Džordžija, koji suosnivač Scholrli, pretraživača čiji je cilj da pomogne korisnicima da pronađu i povežu sa istraživačima i resursima.

Nakon prijema inspiraciju iz sličnih ideja sanjao od strane onlajn kafa trgovac Tonk, koji je nudi kredit u svojoj radnji u razmenu Starbucks vaučera, Luongo je odlučila da koristi koncept za razmenu Bitcoin da čak potpuni početnik odmah mogao da razume.

"Bitcoin je sada toliko važno, pa sam pomislio," Hej, zašto ne ide pravo potrošača? ' "Luongo rekao je Digital Trendsvebsite.

Kartica za medalje trenutno razmenjuje samo vaučere za Bitcoin, ali ako postoji dovoljna tražnja, drugi criptocurrencies može biti doveden na brodu, rekao je on.

Za blisku budućnost, kartica za medalje se gleda u mogućnosti omogućavajući korisnicima da razmenjuju poklon cardsfrom drugih trgovaca na malo za Bitcoin.

Slika: Hattanas Kumchai / Shutterstock.com

CoffeeStarbucksCard za medalje

Slične vesti


Post Altcoin

Bitcoins Lightning Netvork je sada Digital Asset Compatible

Post Altcoin

MaidSafe COO razmišlja o lekovima naučenim iz Crovdsale-a

Post Altcoin

Priprema za regulaciju blokchain-a u post-Obamaovoj eri

Post Altcoin

Izveštaj o BitLicense-u CoinDesk-a sada dostupan

Post Altcoin

BitOcean izdaje dvosmerni Bitcoin bankomat za konkurisanje sa tržišnim liderima

Post Altcoin

Australian Bitcoin Ekchange oslobađa od 10% državnog poreza

Post Altcoin

Centar za kovanje zakonodavaca: pokretanje Blockchain-a najbolje se preporučuje da napuste SAD

Post Altcoin

Kako je 2018. postala godina multisig

Post Altcoin

Bitfin Drugi dan: Potreban nam je globalniji, organizovani Bitcoin edukacija

Post Altcoin

CoinTerra za izdavanje GSKS I vodenog hlađenog PCIe bitcoin mining kartice

Post Altcoin

Južnokorejska bitkoinska berza u iznosu od $ 400k u finansiranju Silicijumske doline

Post Altcoin

Bitcoin Tool Tool CoinShuffle se vidi prva transakcija