Tinkercoin će vam prodati 20 dolara u Bitcoinu - ali samo jednom | RS.democraziakmzero.org

Tinkercoin će vam prodati 20 dolara u Bitcoinu - ali samo jednom

Tinkercoin će vam prodati 20 dolara u Bitcoinu - ali samo jednom

Ažuriranje (19. Septembar 2014 14:39 GMT):

Tim iza Tinkercoin je suspendovan ove usluge i prešao na druge Bitcoin projekte. 

Kanadska firma prodaje bitcoins preko kreditne kartice - ali to samo ti prodati $ 20-vrednost, i to samo ću to učiniti jednom.

Osnovana je još u februaru 2012. Ontario zasnovan Tinkercoin otvorio samo svoj servis danas. U početku služenja North America, ona se fokusira na tržištu za nove Bitcoin korisnike koji nemaju nikakvu ideju kako da se uspostavi sa novom valutom.

Suosnivač Garet Meklaud objašnjava da je tim stalno nailazi na prijatelje koji su čuli za digitalnu valutu, ali su stavljeni van tradicionalnim ekchangesvith pravilima svoje znanje-iour-klijenta. Rekao je:

"To je dizajniran za nekoga ko je čuo za Bitcoin i to je u njihovoj glavi, ali nikada uzeli poniranje. Ili možda jesu, ali onda [sadašnji kanadski Bitcoin ekchange] Virtek ih je pitao za komunalne račun."

Umesto toga, programeri odlučili da stvore blizu nule effort servis za korisnike. Oni daju broj kreditne kartice, prijavite se za nalog, i predložiti novčanik.

Tinkercoin omogućava korisnicima imenuju svoj novčanik, ali i nudi da uspostave Coinbaseone za njih. Oni prave uplatu, i njihove kovanice padne u novčaniku. Tinkercoin samo prodaje $ 20 bitcoins, i to će učiniti samo jednu prodaju po kupcu.

Bez brige regulatornih

"To je moj posao da pratite na [The] regulatornog okruženja Skoro da nema budućnosti u kojoj prodaje $ 20 bitcoins da neko će vas etiketiraju kao bilo koja vrsta značajnih za transfer novca preduzeća.", Rekao je Meklaud, objašnjavajući kako on očekuje da leti pod regulatora radara iu SAD i Canadavith njegovoj službi.

Prenos novca licensessimpli ne pokrivaju firme bave na svom nivou, kaže on. "U SAD, počinje na $ 1,000 po osobi dnevno. Mi prodajemo $ 20 za jednu osobu, nikada." Kada se osoba je kupio njihov $ 20 bitcoins, oni će morati da idu negde drugde.

Iz tog razloga, on je podjednako neuzbuđen nedavnim komentarima Kanadski ministar finansija Džim Flaherti oko hisplans da reguliše bitcoinin domovinu Tinkercoin je.

Ovo izgleda da ide protiv većine onlajn poslovne modele, koji se fokusiraju na zadržavanje potrošača nego sticanja kupaca, što je često aktivnost visokih troškova. Ali ne postoji manjak od voljnih korisnika, tvrdi Meklaud.

"Imam 25 prijateli sa vrha moje glave koji misle da Bitcoin je zanimljivo, ali ne znaju odakle da počnem. Nismo zabrinuti da će biti nikakav nedostatak novih korisnika Bitcoin u narednih pet godina banka. Amerika je rekao da je bilo 1 miliona ukupnih korisnika Bitcoin u Severnoj Americi sada, tako da još uvek postoje 329 miliona da odem. Mi smo zadovoljni što za sada. "

Naknade firma su relativno visok. Većina KIC razmene će servisirati potrebe Bitcoin-kupovina kupaca za grubo rez 3%. Tinkercoin uzima ravan $ 5 naknadu, tako da korisnici predaju $ 25 da im $ 20 u kovanicama.

To je neverovatnih 25% naknade za usluge koje cene sama na osnovu kursa Bitstamp je. "Mi smo ga videli kao ravnu naknadu za super-lakog korisničkog iskustva", rekao je on.

Međutim, Macleod kaže da je mnogo resursa firme je na obezbeđivanju procesor kreditne kartice za plaćanje koji je spreman da radi sa Bitcoin preduzeća (više o tome ovde). Troškovi suočavanja sa procesorom su "izuzetno skupi", rekao je on, smanjujući svoje marže na oko 5-6%.

"Postoje 1 milion Bitcoin korisnicima u Severnoj Americi sada, tako da još uvek postoje 329 miliona da odem."

Tinkercoin radi sa najmanje jednim prevare sa kreditnim karticama provajdera prevencija usluga da pomogne da se smanji rizik od prevare sa kreditnim karticama, kaže Meklaud, koji je proveo kratko mandata kao softverskog inženjera specijalizovan za bezbednost na Facebook.

Mjere uključuju poklapa sa zemljom koja je povezana sa IP adrese jednog korisnika protiv izdaje zemlje kartice koje se koriste, na primer.

To bi bio jasan biznis velikog obima, male vrednosti ako svi firma radila je žvakaće kroz nove korisnike. Međutim, tu je još jedan aspekt: kupci morati da se registrujete za nalog, što znači da će firma imati svoju e-mail adresu, potencijalno pretvara posao u velikoj operaciji lista za izgradnju Bitcoin-fokusiran. Servis okuplja svoju e-mail adresu tako zahteva vezu sa vašim Facebook nalog.

Brokerska servis

Makleod kaže da opcije otvorene za Tinkercoin u budućnosti uključuju postajala potpuno funkcionalan posredovanje usluga, kao BTCKuick.

Ta usluga, koji nudi prodaju debitne ili kreditne kartice na bazi (ali bez jedinstvenog kupovne ograničenja), ima 26.000 korisnika. Kao davno u oktobru prošle godine, pokazalo CoinDeskdocuments ukazuju da je udario $ 2m u prodaji. BTCKuick sledi protiv novac prakse novca.

Tinkercoin mogu naći u konkurenciji bankomatima koji se otvaraju (i privremeno zatvaranje) širom zemlje, iako Meklaud kaže da one služe neznatno različita tržišta.

U svakom slučaju, "rastuća plima podiže sve brodove", kaže on. Drugi takmičar može biti KuickBT, još jedan posao zasnovan severno od granice, koja prodaje Bitcoin preko Interac, Kanade onlajn plaćanja mreže. Servis, izgrađena uglavnom na Pithon i domaćin na Heroku, pokrenut je danas.

BitstampTinkercoin

Slične vesti


Post Altcoin

Micki Malka o tome kako bitkoin može pomoći svetskim bankama

Post Altcoin

US dolara na Blockchain? Fed VP kaže da još uvek nije na MIT događaju

Post Altcoin

100 dolara napred? Monero cena je snažno iznad ključnog nivoa podrške

Post Altcoin

Akademija za kovanice pokreće Online klase za dopunjavanje bitkoinera

Post Altcoin

Reakcije zasnovane na tržištu na novu regulativu o bitkuinima

Post Altcoin

Bitcoin treba agresivnu pravnu odbranu

Post Altcoin

Razvijaci iza DAO-a pokreću novi DAO

Post Altcoin

Drugi život? Neuspeli DAO kreatori se bave povratkom povratka

Post Altcoin

Bitcoin u 2018: Godišnja politika izazvala apolitički novac

Post Altcoin

G-Eazi, Mariah i još mnogo toga za prodaju albuma za Monero

Post Altcoin

Robocoin prvo debituje na putovanju Bitcoin bankom na SKSSV interaktivnom festivalu

Post Altcoin

Full Steam Ahead za Segvit2k, programer Jeff Garzik kaže