Tajvanski regulatori blokiraju Robocoin Bitcoin bankomate | RS.democraziakmzero.org

Tajvanski regulatori blokiraju Robocoin Bitcoin bankomate

Tajvanski regulatori blokiraju Robocoin Bitcoin bankomate

Tajvana Finansijski nadzor Komisije (FSC) je izjavio da će sprečiti instaliranje Robocoin Bitcoin bankomata tamo, odgovara gotovo odmah planovima kompanije da introducemachines u Tajvanu i Hong Kong.

Zeng Mingzong FSC predsednik, dao izjavu u intervjuu Centralne novinske agencije (CNA) u. Prema članku objavljenom na internet stranici CNA u 14:56 Taipei danas vrijeme: bitkuick

". Centralna banka i FSC nedavno objavili zajedničku izjavu upozorenje Bitcoin Prema podacima Centralne banke, Bitcoin nije valuta, finansijske institucije i javnost ne bi trebalo da ga koriste kao medij plaćanja."

"Status ne-valute s obzirom Bitcoin je, nema depoziti treba da se u njoj, a banke nisu dozvoljeno da primaju ili pružaju (bitcoins). Da biste instalirali Bitcoin bankomata bi potrebno odobrenje FSC, koji neće biti dati. Dakle, to je nemoguće Bitcoin bankomat da dođu ili se pojavljuju u Tajvanu. "

Robocoin je tek najavio planove za proširenje u istočno azijskim tržištima, projektovanje novih korisničkih interfejsa za kineski-maternji jezik. Tajvan je takođe vidi kao svetao nade za Bitcoin u Aziji nakon Kini počela sa izdavanjem svoju snažnu upotrebu statementson Bitcoin u decembru. Kao i da napredne privrede i lokalne hardver industrije visoke tehnologije, to je i jedan od retkih mesta (osim Hong Kong i Makao) gde banke legalno mogu razmijeniti kopna kinesku valutu (CNI, ili Renminbi).

Hong Kongu, koji zadržava pravni autonomiju od ostatka Kine, do sada uzdržala od intervenisanja u Bitcoin poslu ili usvajanje.

Tajvan ima razmenu Bui-Sell Bitcoin pod nazivom BitKuick.tv, i digitalnu zabavu kompanije Vaii objavila njen intentionsto prihvatiti Bitcoin i postane sama razmenu u decembru prošle godine. Online Retail ruka Vaii je, Vmall, i dalje karakteriše Bitcoin logoprominentli na njenom zastavom i na naslovnoj strani.

Las Vegas na bazi Robocoin postao famousin oktobra prošle godine, kada je svetu prvi "Bitcoin ATM" je na mreži u Vankuveru kafiću. Njegove mašine su takođe dvosmerni, doziranje i kupovine bitcoins korisničkih za gotovinu.

Kompanija je uvek istakao poštovanje finansijskih regulatora kao prioritet u bilo kom tržištu njene mašine ulazi. Oboje biometrijskih podataka (Palm skenira i prepoznavanje lica) i vlada izdala ID biti potrebno da trguju.

Bankomati da je bio veliki uspeh. Usamljeni mašina u Vankuveru navodno preuzeo CAD $ 1M i obrađuju preko 1.500 transakcija u prvih 29 dana rada. Robocoin kaže da je preduzela "desetine" naređenja od tada i kompanija planira da distribuira 39 jedinica na međunarodnom planu u januaru.

Bitcoin je uticalo je na Tajvan FSC vidu nedavno. Tek što kalendari označeno više od kada je izdao prvu Bitcoin upozorenje 2014. Na svetu, koji sadrži sve uobičajene mere opreza o nestabilnosti i nepostojanja pravne zaštite. Zatim je otišao korak dalje rekavši Komitet može da traje "neophodne korake" ako finansijske institucije uključe u Bitcoin operacijama.

Finansijski nadzor Komisije Tajvana postoji tek od 2004. Prema tothe Taipei Times, imenovala i zamenjuje četiri različite predsednike pre 2007. Godine i nekoliko visokih osoblje su uključeni u skandalima u istom periodu.

Ovaj članak je ko-autor Jon Southurst i Eric Mu.

ATMsRobocoinTaivan

Slične vesti


Post Altcoin

7 grafikona koji pokazuju godinu rasta za Bitcoin bankomate

Post Altcoin

Kalifornija parlamentarac brani Bitcoin Bill

Post Altcoin

Pravno online kockanje je sledeće glavno Bitcoin tržište

Post Altcoin

Zašto bitkoin je anoniman koliko želite

Post Altcoin

CoinDesk Objašnjenje: Kako BIP 91 Enacts SegVit dok izbjegava Bitcoin Split

Post Altcoin

7 najvećih kripto skandala 2018

Post Altcoin

Zašto je Bitcoin Fungibiliti Essential

Post Altcoin

Vodič za CoinDesk na svetskim nacionalnim Altcoins

Post Altcoin

Citi se vraća kao sponzor naslova za konsenzus 2017

Post Altcoin

Punom parom? Segvit2k potvrdjuje Bitcoin Hard Fork Plan

Post Altcoin

2018: godina koja nije bila za Bitcoin

Post Altcoin

LeetCoin omogućava stručnim igračima da osvoje bitke