Sve stvari Alt: Vertcoin dobija vruće, novčanicu pod binkom i kripto priznanje | RS.democraziakmzero.org

Sve stvari Alt: Vertcoin dobija vruće, novčanicu pod binkom i kripto priznanje

Sve stvari Alt: Vertcoin dobija vruće, novčanicu pod binkom i kripto priznanje

Ove nedelje, videli smo nove kovanice, stari idi i, između, pumpe i baci ili dva.

Usponi i padovi na stranu, kao i svake druge nedelje u alternativnom digitalnom valuti, to je bila nedelja koja je proizvela neke zanimljive vesti. Čitajte na za samo parče od beskrajnih iznenađenja dolaze iz alt svetu.

Mineable alt podržala Bitcoin rudarstva

Digitalni valuta podržana nekom vrstom sredstva nisu nužno novo. Postoji nekoliko altcoins koje su vezane za vrednost zlata, srebra i drugih plemenitih metala. Drugi podupiru tržišnu cenu kroz multipool aranžmane - ovo se najčešće vidi među dokaz-of-udela kovanica.

Virtualminingcoingoes direktno na izvoru, koristeći gigahashes (GH / s) kupljene na razmeni rudarske roba CEKS.ioto generišu Bitcoin koji se kasnije koristi za kupovinu virtualminingcoins.

Script-N Adaptive monetki debitovao sa IPO, prihod od kojih su koriste da financiraju inicijalnom GH / s investiciju na CEKS.io. Virtualminingcoin tim namerava da reinvestira u dodatnom hashing vlasti na osnovu buduće vrednosti kovanice i ukupne profitabilnosti rudarstvo BTC.

U vreme novinare, virtualminingcoin tim je kupio 1,6 th / au rudarstvu vlasti, u skladu sa svom sajtu.

Vertcoin dobija kuvanje

U potrazi za dodati malo privlačnost sledećeg obroka? Su neke vertcoins sedi u svom novčaniku?

Ako je tako, imate sreće zahvaljujući VTCal sos, novi ponude od PEKS Peppers, a prenosioca čili semena, soseva i želea sa sedištem u Pensilvaniji.

VTCal Sauceis naplaćeno kao način da se "zapaliti sve svoje tacos u plamenu".

Sos ima JALAPENO Chilies, beli luk, kim i brz lajma soka. Pek Paprika mu daje četiri-out-of-10 na toplom skali, što znači da neće zapaliti svoj jezik na loše sa ovim kripto-središtu ljuti sos.

Vlasnik PEKS Peppers rekao CoinDesk da VTCal je dizajniran da bude sve oko veliki ljuti sos odražava prednosti iza digitalne valute tehnologije, govoreći:

"Ukusi su savršeno izbalansiran, kao bloka lanac."

VTCal nije prvi kripto-tematske sos Pek Pepper '. Takođe, prodaje To The Moon Shibe Sauce, koji je kompanija Dubs "svakog shibe san sos".

Pumpa i smeća bluz

To je nekako Podrazumeva se da Alt svet je video svoj deo pumpi i deponija. Samo u protekloj nedelji, bogatstvo su napravljene i mnogi Bitcoin su izgubili od trgovaca jurili dobitke u nekim od najprometnijih tržišta.

Pumpa-and-dump događaja, za bolje ili na gore, da je vozio interesa i kupovne moći oko određenih Alts.

Iako ovi događaji ne nužno razgovara sa širim prednosti i slabosti određene altcoin, nema sumnje da takva okolnost može da dovede do pogoršanja u percepciji - i dugoročno cena zdravlja - od novčića.

Altcoin pumpa-i-deponije krenuti naopako kada dobronamerni kupci nađu drži zalihe kovanica koje su daleko manje vredan nego što je možda nekoliko sati pre. Trgovci koji stiču veliku količinu kovanica u relativno nelikvidnosti tržišta imaju moć da bukvalno pomeri tržišta. Kada su izašli, oni koji su ostali ", držeći kesu" suočavaju veliki stepen teškoće u obustavljanju originalni vrednost kovanica koje su kupili.

Na primer, liberticoin (potpisati: KSLB) je imao impresivnu seriju ove nedelje na MintPaldigital valute razmenu.

Samo 24 sata pre vremena za novinare, cena jednog liberticoin lebdio oko 0.00005 BTC. Nekoliko sati, cena skočila na vrh 0.00018999 BTC, koji čine više od 1.500 BTCin volumen. U roku od dva sata od vrha, cena je odbio da 0.0001 BTC pre malo penjanja.

U vreme štampanja, cena jednog liberticoin je oko 0.00011 BTC-.

Čudno alt nedelje

Osećaju krivicu zbog prodaje nekoliko novčića? Bih da nije potrošio sav novac na GPU?

Ako je tako, sada mogu da priznam da svoje grehe - i plati za njih - sa novim altcoin.

Confessioncoin je izgrađena na pretpostavci da korisnici mogu da podnesu svoje nedavne nedela, a onda koristili novi dokaz-of-rada script novčić da se oslobode svog greha.

Novi sajt, koji tek treba da bude pokrenuta, je dizajniran da tumači priznanja krivice i onda odlučiti koliko confessioncoins treba da se potroši pre nego što korisnik je oprošteno.

Za stvaranje platforme krivice oprost i valute da bi se olakšalo ovaj oproštaj unutar blockchain, confessioncoin osvojio Strange Alt o dodeli tjedna ovonedeljni.

Sa 70 miliona maksimalno ograničenje snabdevanja, 45-drugi put blok i 10-novčića blok nagrade, confessioncoin je razapeo onima koji žele da obrisati svoje grehe.

Investitor je napisao na Bitcoin Talkforum:

"Mir uma je svakako vredna mala cena! U zamenu za tvoj posao, vaš priznanje će biti anonimno čuvaju u bloku lancu, ovekovečio zauvek."

Confessioncoin je postavljen za 26. Maj pokretanja. Bez obzira da li je ovaj koncept skida ostaje da se vidi, ali po rečima jednog Bitcoin Talk korisnika, projekat je svakako zanimljivo u tom svakoj priznanja će biti "tajna samo blockchain zna".

Napomena: Ovaj članak ne treba posmatrati kao odobrenje. Molimo Vas da svoj opsežno istraživanje pre nego što razmislite o investiranju u altcoin prostoru.

VertcoinMintPal

Slične vesti


Post Altcoin

Hemant Taneja: Kvalitetni preduzetnici uvode bitcoin investicije

Post Altcoin

Švedski Kickboker osvojio nagradu za borbu protiv bitkoina, Mak Keizer KO-Bankster

Post Altcoin

Kanie Vest otvara pravnike za Coinie Altcoin

Post Altcoin

SegVit ide uživo: zašto Bitcoin Big Upgrade je Blockchain Game Changer

Post Altcoin

MakerDAO i više: potraga za stabilnom stabilnom produkcijom se nastavlja

Post Altcoin

Florida grupa se suočava sa optužbama za prevaru za navodno pumpu Altcoin i deponiju

Post Altcoin

Donesite FUD: 2017. Da li je godina bitkoin postala anti-krhka

Post Altcoin

Spanish Chain Celebrates Robocoin ATM Launch

Post Altcoin

Kako tužiti decentralizovanu autonomnu organizaciju

Post Altcoin

Micki Malka o tome kako bitkoin može pomoći svetskim bankama

Post Altcoin

Izvršni direktor Kineske berze povlači konferenciju

Post Altcoin

Kanie Vest sudi Coinie Altcoin u Oblivion