Sve stvari Alt: kripto kongres i rođendan za Feathercoin | RS.democraziakmzero.org

Sve stvari Alt: kripto kongres i rođendan za Feathercoin

Sve stvari Alt: kripto kongres i rođendan za Feathercoin

Još jedna nedelja u nepredvidljive svetu alternativnih digitalnih valuta je dalo neke zanimljive događaje. Čitajte na za samo ukus mnogih stvari koje se dešavaju u altcoinvorld danas!

Srećan rođendan, feathercoin!

Feathercointurned godinu dana prošle nedelje. Script-based dokaz-o-radu moneta debitovao 16. Aprila 2013. Godine, a već dugo je posedovala strastvenu i podrazumevao zajednicu.

In a messageposted na zvaničnom feathercoin forumu, glavni programer Bushtar zahvalio zajednicu za svoju vjernost i meditirao na neke od događaja iz prošle godine. Istovremeno, on je priznao neke od izazova koji leže napred za feathercoin.

CoinDesk je saznao da će godišnjica stranke biti održana na Okford Blue u Velikoj Britaniji u subotu, 26. Aprila.

Zajednica je takođe podigao 6.000 FTC, ili oko $ 900, da se donira prostate Velikoj Britaniji.

Nova igra za caishencoin

Ove nedelje, Mali Elementals- animirani trkačke igre za Android i iOS platformi - postala dostupna za preuzimanje. Projekat je razvijen od strane pripadnika caishencoincommuniti, i ima za cilj da obezbedi ne samo način da korisnici troše svoje caishencoins, ali i vrati vrednost za zajednicu u celini.

Kao programer Stuhlman rekao CoinDesk, korisnici će moći da razmenjuju svoja caishencoins za kodove koji se kasnije može otkupiti u igri za bodove. Bodova može biti potrošen na sposobnosti i pojačanja na raspolaganju u malim Elementals.

Upitan o odnosu na ekipe sa Apple, Stuhlman je rekao da nije bilo zvanična komunikacija sa kompanijom. Jer nema caishencoins zapravo prođe kroz igru - kodovi se otkupi preko posebnog portala van igre, kažu da je koncept ne uvredi Appleov nadzora digitalnih valuta.

Said Stuhlman:

"Mi želimo da izgradimo Zinga u kripto, ali istovremeno ne dovede u previše teret na developera Apple su bili veoma strogi u vezi sa korišćenjem Bitcoin ili druge criptocurrencies tako želimo da igramo po pravilima za sada."

Zajednica će takođe biti drži nedeljne turnire, sa nagrade se nudi u caishencoins i drugim Alts.

Mastercoin tim izgleda da se širi

Mastercoindevelopment tim je objavio na svom zvaničnom blogu da je traži novog menadžera zapošljavanje.

Mastercoin tim i poslali druge otvorene pozicije, uključujući i direktora proizvodnje i veb team lead, početkom aprila.

U blogu, član tima Ripper234 izložio perspektivu kvalifikacija kandidata treba da predstavi. Položaj nije puno radno vreme, ali bilo kandidati treba da imaju iskustvo u radu kao menadžera tech zapošljavanja, poseduju razvijene veštine komunikacije i biti "površno upoznati sa Bitcoin".

Više informacija o položaju možete naći ovde.

Čudno alt nedelje

Čudno Staro nagrade tjedna Ovonedeljni ide houseofcoins (znak: hoc). Stiled nakon popularnog Netflik emisije u glavnoj ulozi Kevin Spacei, novčić je dizajniran da stvori institucije vlasti u okviru svog zajednica zasnovana obračunati posede nekog vlasnika.

Hoc koristi script dokaz-of-rada algoritma i sport limit obezbedi 21 miliona novčić. Novčić će debitovati sa 50% premine da se deli među učesnicima u inicijalne javne ponude. Vreme blok je dva minuta, uz nagradu po-blok 50 houseofcoins po bloku i bez nagrade prepolovljavanja planiranog.

Svako ko poseduje houseofcoins dobija proporcionalni glasanje o odlukama zajednice, uključujući i projekte koji se finansiraju. Osoba koja poseduje najviše houseofcoins smatra predsednik, sa potpredsjednikom i predsjedavajući Doma mjesta predviđenih za druge i treće najvećim vlasnicima novčanik. Svi ostali coinholders se smatra delom kuće. Dok ne postoje ograničenja na vlasništvo, nijedan nosilac može da ima više od 10% glasačke moći.

U postu na Bitcoin Talkforum, programer BitOffer napisao da će glasovi u Domu određuju većinu odluka. Kasnije poruka predložio koncept ulaganja u rudarstvu hardvera kako bi se stvorio prihod.

Za razliku od većine novih kovanica, u saopštenju je predložio da listing houseofcoins na berzi nije bio primarni cilj i da će ostati u zajednici da odluči.

Slične vesti


Post Altcoin

Konzenzus 2018 Pobednici meceva Kreirajte rešenje za osiguranje blokova

Post Altcoin

Bitcoin ATM u Nev Iorku mogao je da udari BitLicence Snag

Post Altcoin

User-Generated Currenci: Bitcoin i IouTube novca

Post Altcoin

Full Steam Ahead za Segvit2k, programer Jeff Garzik kaže

Post Altcoin

CoinJar ne plaća naknade za Bitcoin debitnu karticu

Post Altcoin

OKCoin objavljuje novu, punu verziju verzije Android aplikacije

Post Altcoin

Zašto bitkoin treba biti razbijen u bitove

Post Altcoin

Trgovački sajt BTC.sk primio 500 bitcoins u finansijskom krugu za sjemenke

Post Altcoin

OKCoin izvršni direktor za proširenje i kineski konkurentni kraj

Post Altcoin

Ekpresscoin se širi u Kanadu, nudi platne kartice za debitne kartice

Post Altcoin

Australijski autobuski putnici uskoro mogu platiti tarife sa Bitcoinom

Post Altcoin

Nova valuta Primecoin traži prave brojeve kao dokaz rada