Sve stvari Alt: blokirani lanci notari, novčići sa podmetačima i Darkcoin ažuriranje | RS.democraziakmzero.org

Sve stvari Alt: blokirani lanci notari, novčići sa podmetačima i Darkcoin ažuriranje

Sve stvari Alt: blokirani lanci notari, novčići sa podmetačima i Darkcoin ažuriranje

Posle male zapremine leta u zajednici, mi smo samo mogli da vidimo neku aktivnost koja, fige, mogao KickStart alternativni digitalni valute tržište.

Iako je rizik od kolapsa projekta je još uvek tamo, pošto nedavna neuspesi poput ghostcoin su pokazali, nedavni događaji u prostoru ukazuju da altcoin priča je daleko od kraja.

Viacoin tim sprovodi blok notara usluge lanca

Jedan od slučajeva upotrebe sledeće generacije predloženih za blok lancu da od notara. Umesto da se oslanja na centralnom organu da potvrdi autentičnost dokumenta, blok lanac može da se koristi da potvrdi dokaz o njegovoj istinitosti preko distribuiranih kriptografske potvrde.

Viacoindevelopment tim je razvio notarski sistem blok lanca kao deo svog ClearingHouseprotocol, a infrastruktura pametno-ugovora izgrađen na viacoin blok lanca. Notar sistem, pokazao je u nedavnom video postavljen na IouTube, sada je dostupan za korišćenje u okviru realizacije ClearVallet.

Viacoin programer BTCDrak objašnjava u videu:

"Dakle, blok lanac notar ima vremena pečat na novi nivo. Takođe, koristi dokaz-of-publikacije da ugradite kriptografskih hash fajlova u blok lanac. Ali isto tako daje mogućnost da poseduju i prenese ovo drugim učesnicima u isti način na koji bi bitcoins. "

Sistem funkcioniše umetanjem predstavljanje dokumenta u pitanju u blok lanac. Ovo pomaže obezbedi privatnost dokumenta i one koji traže sertifikat.

Prema viacoin tim, notar na bazi lanac blok a predstavlja rešenje u stvarnom svetu problema - skupe i neefikasne infrastrukture za overu i prenosi dokumentacije. Pošto je notar je ugrađen u viacoin blok lanca, naknade u vezi sa uslugom su ograničeni na mrežu rudarske naknade.

Demonstracija viacoin bloka lanca notara može se naći ovde.

Sitdovn sa darkcoin developer Evan Duffield


Darkcoinproject je video neke značajne događaje u protekle dve nedelje, počevši od otvorenog izlaska svog izvornog koda na nedavnom bezbednosti incidentthat dovelo privremeni gubitak većinskog kontrole darkcoin masternode mreže.

Uprkos izazovima, razvoj darkcoin tim ostaje posvećena gura napred. U novom intervjuu, programer Evane Duffield uramljena suđenja i iskušenja kao uobičajena toku za bilo dugoročno tehnologije projekta.

Dafild rekao CoinDesk da je open source izdanje bio dugo u planiranju, dolazi kao rezultat procesa u tesnom i konkurentnog tržišta korak-po-korak. Zbog fluida prirode razvoja altcoin je darkcoin tim nastojao da izbegne otpuštanja bilo problematično kod ako bi mogli da pomognu.

Dafild objasnio:

"Pitanje je kada otvorite izvor, ako nešto nije u redu sa njim, da će se kopiraju u celom kripto zajednice. Ne želim zaista loše privatnosti grešku u 20 ili 30 novčića, pa smo odlučili da uradimo ovo raspoređen pristup. "

On se zahvalio criptocurrenci savetnik i autor Kristov Atlasfor njegov rad o reviziji kod darkcoin, što je rezultiralo brojnim bezbednosnim ispravkama. Više informacija o reviziji, koja uključuje odgovor od Duffield Što se tiče grešaka napravili, mogu se naći ovde.

Tokom razgovora, on je objasnio instant transakcija inicijativa otkriven je prošle monthbi razvojni darkcoin tim se. Korišćenje masternode mrežu kao drugi sloj autentifikacije, predloženi implementacija bi delovati kao međufaze potvrđivanje prije prve potvrde blok.

"Mi smo u razgovoru sa provajdera ATM sada - mi tražimo tipa preduzeća Point-of-sale koja će biti spremna da ga podrži", rekao je on.

Dafild je dodao da je brza ekspanzija kripto ekonomije je korisno za altcoin projekte kao što darkcoin, obezbeđujući sredstva za oba edukuju šire tržište i pomogne inicijative za sticanje šire izlaganje.

Čudno alt nedelje

To je često kaže da je ključ u velikoj novčića je još veći razvojni tim. Mnogo uspeha - i čak bih, vrednost - jednog altcoin leži iu sposobnosti i integriteta onih koji su stvarno ovaca projekat.

Jednako važna kao sposobnost je ukupna vizija novčića. Da bi napredovali, teorija kaže, projekat treba da bude usmerena dovoljno da se stvari obave, ali ne previše uske u okviru da postane usko grlo na prvi znak nevolje.

Novi projekat pod nazivom cocacolacoin (znak: ICOKE) je deo inicijative krovne poznat kao NILIcoins, koji su predstavljeni kao na kojima je prikazan robnih marki tzv 'Art kovanog novca ", kao što su Apple, eBai i Coca-Cola. Developer iza projekta tvrde na Bitcoin Talkthat on ili ona ne krši zakon o autorskim pravima stvaranjem novca, navodeći:

"Novac je bio opisuju kao dela, a koji se primenjuju takve nema imovinska pitanja. Kada ću izdati Coca-Cola kovanice ili Toiote novčiće, ja ću iskoristiti svoje logotipa i novčić će imati sve funkcije koje pravi Coca Cola novčić ili pravi Tojota novčić treba da ima jedan dan, samo što će biti obeležen sa NILIcoins žiga da ga označiti umetničkog dela. Ipak, ova kovanica će nositi svoju vrednost na osnovu njega je umetnost komad. "

Za ovaj neobičan pristup koristi materijal zaštićen autorskim pravima za altcoins, cocacolacoin osvojio Strange Alt o dodeli tjedna ovonedeljni.

Novčić koristi "klin" od 1 bocu koka-kolu, iako je post u Bitcoin Talk navodi da "ova boca je umjetničko djelo ne [A] pravi sok boca". Onda predlaže vrednosti 0,01 BTC po ICOKE sa vrednošću po-slikarstvu 0.1 BTC.

"U stvarnom kovanica slučaju Coca-Cola, to će imati smisla da zadrži mnogo manji jaz između tržišne cene i kupona kovanica", objašnjava programer.

Imaju dojavu o primetno dešavanja u altcoin svetu? Email CoinDesk u [email protected]

Napomena: Ovaj članak ne treba posmatrati kao odobrenje. Molimo Vas da svoj opsežno istraživanje pre nego što razmislite o investiranju u altcoin prostoru.

Sve stvari AltDarkcoinViacoin

Slične vesti


Post Altcoin

Coins.ph pokreće aplikaciju Cash-to-Bitcoin za jugoistočnu Aziju

Post Altcoin

Bitcoin Firm Omogućava povlačenje doznaka na 450 bankomata filipinske banke

Post Altcoin

Može li Bitcoin nadvišiti kreditne kartice za zaštitu od prevare pri prevarama?

Post Altcoin

Smešno ime ili ne, Schnorr je veliki posao za Bitcoin

Post Altcoin

Kako Auroracoin primorava diskusiju o digitalnoj valuti na Islandu

Post Altcoin

Kako Bitcoin brokeri trguju milionima bez razmene

Post Altcoin

Kalifornija parlamentarac brani Bitcoin Bill

Post Altcoin

Buttercoin Folds Uprkos 1.3 miliona dolara ulaganja

Post Altcoin

Prva bitkainova knjiga o stripu: lov za Satoshi Nakamoto

Post Altcoin

NEM fondacija: Ukinuti fondovi za koinchek nisu poslali na razmjenu

Post Altcoin

Zakoni o hartijama od vrednosti nisu jedina pravila Moraju se razmatrati prodaja žetona

Post Altcoin

ATB kovanica najnovije u lice za klase i akciju nakon ICO-a