Scottish Tech Store CeKs Drops UK funta za Bitcoin | RS.democraziakmzero.org

Scottish Tech Store CeKs Drops UK funta za Bitcoin

Scottish Tech Store CeKs Drops UK funta za Bitcoin

Razmena tehnologija i trgovac Cek pravi talase u Velikoj Britaniji je Bitcoin ekosistema ove nedelje, pokretanje Bitcoin samo plaćanje inicijativu, kao i prvi Bitcoin bankomat Škotske.

Cek je dodao Bitcoin plaćanja svom veb sajtu, navodi se u postu na blogu juče kompanije. U znak sećanja na inicijativu, trgovac na malo preduzima niz projekata, koji uključuje ATM lansiranje na svom Sauchiehall Street, Glazgov, lokacija.

Bankomat, podigao Lamassu, će naplatiti 0% provizije na Bitcoin transakcija, što je daleko ispod stope od drugih sličnih mašina u Velikoj Britaniji, kako bi privukli kupce koji nisu upoznati sa mladom valute.

Dvodnevna-long funta-slobodna zona "će takođe biti u Glazgovu prodavnici od 13. Do 15. Maja, čime će kupci moći da posluju u Bitcoin prilikom kupovine ili prodaje svoje elektroniku.

Scottish nezavisnosti

Predstavnik Cek rekao CoinDesk da je projekat, u duhu, povezan sa ponudom Škotske za finansijske i ekonomske nezavisnosti od šireg Velikoj Britaniji, kaže:

"Suđenje se pretvara škotske visoke ulicu u Bitcoin laboratoriju, naglašavajući alternativne oblike novca treba Škotska glas 'da' na predstojećem referendumu."

Erik Benz iz Velike Britanije Digital valuti Associationhailed plan prodavnici kao "napred razmišljanja", dodajući da Škotske apetit za Bitcoin je veliki i "raste eksponencijalno" svakodnevno.

On je takođe istakao da je valuta ima potencijal kao visoko političko sredstvo:

"Uzimajući korak napred i promoviše ovu neverovatnu novu tehnologiju bi [.] Dozvoliti Škotska da eventualno postane jedna od vodećih zemalja finansijskih tehnologija u svetu."

Budding rast za Bitcoin

Cek Bitcoin lansiranje predstavlja neke od najznačajnijih vesti za Bitcoin da izađu iz Škotske. Međutim, bilo je i drugih dešavanja Bitcoin se odnose u regionu koje su uvedene lokalno stanovništvo na digitalni valutu.

U januaru, lokalno Bistro Bruklin Kafe, nalazi se u Shavlands okrugu Glazgo, najavio je da će prihvatiti Bitcoin kao oblik plaćanja. U to vreme, menadžer Džoni Mekdonalds rekao CoinDesk da, iako su mnogi kupci čuo za to, nekoliko stvari je znao kako Bitcoin radio.

Ovo je situacija koja može da se promeni The Cek-domaćin Bitcoin ATM je Škotska je prvi, a sigurno će delovati kao centar za Bitcoin u oblasti, podizanje svesti i dostupnost.

U Velikoj Britaniji, Cek novom Lamassuis novi konkurent u brzo rastućem Bankomat ecosistemoccupied od poznatih imena kao što su Robocoin.

Slične vesti


Post Altcoin

Italijanski zakonodavci se susreću sa vjerenicima bitkoina na sjednici na utvrđivanju činjenica

Post Altcoin

Galerija: Robocoin, italijanska bitkoinska zajednica praznuju dan bez gotovine

Post Altcoin

Južna Koreja pokreće svoj prvi dvosmerni Bitcoin bankomat

Post Altcoin

CoinMade je novi Bitcoin trgovački direktorijum od strane CoinJar tima

Post Altcoin

Partneri LHV banke sa Bitcoin Ekchange CoinFloor

Post Altcoin

Investitor Tim Draper vodi SnapCard-u 1.5 miliona dolara semena

Post Altcoin

$ 2.000 bitkoina (i 9 drugih 2017 blokchain predviđanja)

Post Altcoin

Kovani novac za bendove nadaju se da će poremetiti muzičku industriju

Post Altcoin

Kod diskonta i Primecoin mining izazivaju preopterećenje servera oblaka

Post Altcoin

CEO eToro pridružio se odboru na startu Bitcoin Colu

Post Altcoin

CoinJar pokreće Bitcoin debitnu karticu

Post Altcoin

G-Eazi, Mariah i još mnogo toga za prodaju albuma za Monero