Platforma za trgovinu derivata bitcoin Coinarch proširuje se u Kinu | RS.democraziakmzero.org

Platforma za trgovinu derivata bitcoin Coinarch proširuje se u Kinu

Platforma za trgovinu derivata bitcoin Coinarch proširuje se u Kinu

Derivati fokusiran Bitcoin trgovanje platforma Coinarch pravi podsticaj u kineskom tržištu, sa lansiranjem posvećene lokalne brendiranja i pomoćnog osoblja.

Nova operacija, sa adresom Coinarch.cn, biće imenovan 币 琪 (izgovara se "BI-či"). Coinarch je sada u procesu registracije lokalni ogranak i ima za cilj da se percipira kao lokalna kompanija, kako bi se bolje izazov osnovana konkurenata kao što su Huobi, OKCoin i BTC Kini.

Coinarch tim će zadržati prisustvo na popularnim kineskim društvenim mrežama kao što Veibo, VeChat i KK.

Novi pogon je jedan od najvažnijih značajnih poteza a opet u kinesko criptocurrenci trgovanja tržištu od preko okeana kompaniji. Coinarch je osnivačima su australijski državljani, dok je firma registrovana u Singapuru.

Međunarodna dostupnost

Coinarch platforma prihvata Bitcoin samo i ne trguje na bilo koji Fiat valutama. To oslobađa firma iz mnogih propisa i čini uslugu dostupnu svim međunarodnim klijentima. Postavljanje prioriteta kompanije iz Kine sa svojim brendiranje i marketing napora odražava potencijalni značaj tog tržišta je.

Servis je već dostupan na engleskom, portugalskom, španskom, arapskom i Srpski. Rival derivati platforma BTC.sk ima opcija interfejs za oba pojednostavljeni i tradicionalni kineski, ruski, španski i poljski.

Direktor Coinarch Džeremi Glaros izjavio je da njegova kompanija "dobila veliko interesovanje iz kineskom tržištu", jer je pokrenula i bilo mi je drago da iskoriste priliku.

Trading proizvodi

Coinarch je dva glavna offeringsare zadužene trgovinski proizvod "pobuđivač" i obrnuto-kabriolet investicija proizvod "Makimiser '. Oba su dizajnirani da budu lako razumljiv i jednostavan za relativnih početnike, ali takođe imaju napredne opcije interfejs za više iskusnih trgovaca.

Coinarch će privući kineske trgovce sa više atraktivnih uslova, Glaros dodao, sa merama za zaštitu profita trgovaca.

Rekao je:

"Za razliku od nekih alternativa Bitcoin trgovinskih proizvoda, naši leverage proizvodi ne podležu scale-leđa, što znači da zadržavaju 100% profita koje zaradite u svim tržišnim uslovima. Ovo je ogroman razdvajanja u Bitcoin trgovanja areni."

Skala-nazad, ili 'družili se dobit' je kada razmena uklanja određena sredstva od osvajanja "profit da pokrije" trgovaca gubitak sistema ", koja je izazvala consternationamong kineske Bitcoin trgovce u prošlosti.

Coinarch će sada fokusirati na izgradnji "sledeću generaciju Bitcoin-povezane proizvode", rekao je Glaros, da se obezbedi špekulante u Bitcoin prostoru alate za upravljanje svoje rizike i po meri povratak.

Slične vesti


Post Altcoin

Coinplug osvojio nagradu od 45.000 dolara za uslugu Blockchain ID

Post Altcoin

BitInvestov Coincard je Prepaid MasterCard za Bitcoin Lovers

Post Altcoin

Bitcoin cena koči 10% dok kineske berze zaustavljaju depozite banaka

Post Altcoin

6.000 trgovaca u Rumuniji mogu sada da se uključe u plaćanje bitkoina

Post Altcoin

Možete povezati Monero transakcije - ali koje? I kakav je uticaj?

Post Altcoin

3 sile koje oblikuju razmenu bitkoina sledeće generacije

Post Altcoin

Zašto je Bitcoin Fungibiliti Essential

Post Altcoin

2017: počinje Drugi period Bitkoina

Post Altcoin

Izbegavanje digitalnog fevdalizma izgrađenog na blokovima

Post Altcoin

Buttercoin Folds Uprkos 1.3 miliona dolara ulaganja

Post Altcoin

Blockchain Pros Debate izazivaju izazove za pametne ugovore

Post Altcoin

Ideje Blockchain-a istraživane na CoinDesk Makeavon Dai One