Plaikei ICO pokreće $ 10,5 miliona za Cloud-Povered Gaming | RS.democraziakmzero.org

Plaikei ICO pokreće $ 10,5 miliona za Cloud-Povered Gaming

Plaikei ICO pokreće $ 10,5 miliona za Cloud-Povered Gaming

Najbolji video igrice zahtevaju stalno moćnije računare da ih vodi, ali se više ne može biti potrebno za igrače i sami da kupuju uvek skuplji opremu.

PlaiKei, sa sedištem u Rusiji, je izgradio mrežu servera koji omogućavaju mašine da rastereti veliki deo računarstva u oblaku, tako da sporije mašine mogu pokrenuti kvalitetne igre. Da regrutuje još više uređaja na mrežu, kompanija je zatvorio $ 10,5 miliona početnu novčića ponudu, u obliku 23,665 etra i 221 bitcoins. To podiže dodatnih 3,9 miliona $ u pretprodaji, prema portparola.

Prihodi će biti stavljen "u pravcu razvijanja PlaiKei je decentralizovan blockchain P2P model zasnovan kao i proširenje u američkim i azijskim tržištima", rekao je generalni direktor Egor Egor Gurjev u saopštenju. Dodao je on:

"Podizanje preko $ 10 miliona za nekoliko meseci bio je izazov, ali to je bio dokaz kvaliteta naših proizvoda i performanse naše kompanije."

PlaiKei stvorio fiksni snabdevanje 100.000.000 ERC20 tokena pod nazivom "pkt," od kojih 60 odsto bili dostupni za prodaju. Uncharted Kapital, Allrise i G2H2 Kapital svaki kupio više od $ 1 milion u tokena, prema izdanju.

Ljudi i kompanije koje posjeduju sistema za obradu gaming spreman će biti u stanju da ih staviti na PlaiKei mreži i zaradite tokene za pokretanje prerade za igru gejmerima, omogućavajući igračima da zadrže postojeće uređaje dok igramo sa mnogo više preporučeni minimum procesorske snage.

PlaiKei nije prva kompanija u ovoj niši. U 2014., igranje gigant THK je pokrenula FIM, koji takođe iskrcani obradu u oblaku, ali projekat je prekinut 2016. Godine.

Postojeći servis PlaiKei je radi na mreži od 120 NVIDIA GRID-povered serverima. Kroz decentralizaciju, kompanija će moći da dobiju više servera na svojoj mreži, podržava više igrača u više delova sveta.

Glavni tehnološki direktor Aleksej Likov, rekao je u saopštenju, "U početku su tokeni će se koristiti za plaćanje za igranja na servis, ali na kraju oni će takođe biti korišćena da kupovine u igri."

Platforma trenutno podržava igre kao što su Grand Theft Auto: V, Bioshock Infinite, Skirim i EVE: Online, prema TechCrunch. Pretplata planovi se kreću od $ 10 mesečno, sa skupljim nivoa za boljom grafikom.

Grand theft auto foto ljubaznošću Shutterstock

Početni Coin OfferingsVideo igre

Slične vesti


Post Altcoin

Australian Bitcoin Ekchange oslobađa od 10% državnog poreza

Post Altcoin

Kineske finansijske kompanije pozivaju regulatore da pomognu zrelom blokchain-u

Post Altcoin

Indijsko Bitcoin Ekchange Unocoin pokreće 1,5 miliona dolara

Post Altcoin

Bitcoin treba agresivnu pravnu odbranu

Post Altcoin

Zaboravljeni član fjorda nalazi slavu - Veekli Bitcoin Reviev John Lavs

Post Altcoin

Banke prekidaju vezu s industriom bitkoina Ostrva Man

Post Altcoin

500 startups Funds Five Bitcoin startups sa $ 100k Svaka

Post Altcoin

Accenture: Apsolutna nepropusnost će ubrzati napredak bloka

Post Altcoin

Bitcoin procesor plaćanja GoCoin vozi Singapurski talas

Post Altcoin

Prva bitkainova knjiga o stripu: lov za Satoshi Nakamoto

Post Altcoin

3 sile koje oblikuju razmenu bitkoina sledeće generacije

Post Altcoin

Bitcoins Lightning Netvork je sada Digital Asset Compatible