Odluka američkog suda može podnijeti više Mt. Ponude Gok Revival | RS.democraziakmzero.org

Odluka američkog suda može podnijeti više Mt. Ponude Gok Revival

Odluka američkog suda može podnijeti više Mt. Ponude Gok Revival

Američki Stečajni sud odbacio je podnesak sa sedištem u Sijetlu digitalni valuta usluga CoinLab Inc. U najnovijem razvoju u slučaju propustio iz Japana Bitcoin ekchange Mt. Gok.

CoinLab pokušao da stopinvestor grupe Sunlot Holdings od kupovine Mt. Gokin dokumentima podnetim tokom 27. Rasprave maja u SAD stečajnom sudu u Dalasu, Teksas.

Prema TheVall Street Journal, CoinLab je podnošenje je komplikovano kada Mt GOKS advokati izjavio je da je dogovor koji uključuje Sunlot nije dat nikakav poseban status od strane sudova, i da kao što se može smatrati takvi, druge ponude koje se odnose na vlasništvo i upravljanje razmene.

Naime, odluka sudije Stacei Jernigan mogao da otvori vrata za više kupuju ponuda za Mt. Gok, uključujući i jedan iz samog CoinLab.

Ponuda da se zaustavi Sunlot ne

CoinLab je podnošenje naizgled ima za cilj da se zaustavi ili bar odloži napor SunLot Holdings, grupu investitora koji uključuje kapitalista Džon Betts i Vilijam Kuiglei and the Bitcoin Fondacije Industrija direktor Novoizabrani Brok Pirs, od kupovine Mt. Gok i njegovi obaveze.

U svom podnesku, CoinLab rekao da Sunlot je ponuda za kupovinu Mt. Gok nije bio kvalifikovan da vodi istragu potrebno da traži lokacije nestalih bitcoins propalog Berze, objašnjavajući:

"Sunlot nije ostvarila prikazivanje svojih kvalifikacija za upravljanje i sprovođenje takvu istragu, a kamoli odgovorilo pritiskom pitanja u vezi sa potencijalnim sukobima interesa je pretrpio ili može da pretrpi."

Osim toga, kompanija prigovor na planu grupa investitora da zadrži deo bilo kakvih sredstava izdvaja iz Mt. Gok i njegovi entiteti tokom predstojeće otkrića.

Novo u ponudi moguće

Možda najznačajnije, sudovi navedeno, po prvi put barem eksplicitno, da druga ponude za razmenu smatra, izjavu koja može dovesti do interesovanja investitora u Mt. Gok.

Na primer, tim uključen u kineski linkove OKCoin je izrazila interesovanje za kupovinu ugašenog razmenu. Međutim, ostaje nejasno da li je ta grupa i dalje aktivno razvija ponudu.

Osim toga, CoinLab može na kraju da podnese formalnu ponudu za kupovinu Mt. Gok.

U sudskim dokumentima, kompanija je predložio, ali zaustavio kratko da kažemo otvoreno, da bi nastojati da kupi Mt. Gok, uz napomenu:

"CoinLab nudi efikasnost tržišta prema poveriocima, jer može da se obrati raspored svojih prava intelektualne svojine u razmeni, kao i na tržištu znanja. Međutim, postoji proces trenutno postoji za konkurentnih overbids."

Prethodne izjave iz Nobuaki Kobaiashi, japanske stečajnog funkcioner nadgleda slučaj ranije u toku dana da je japanska sudovi navedeno - koji će imati konačnu reč o odobravanju nikakve mere - nisu trenutno razmatra predloge investitora.

Slične vesti


Post Altcoin

Instalacije bankomata Bitcoin u Kanadi

Post Altcoin

Nova Bitcoin pozicija Kovačnica Garners Global Attention

Post Altcoin

Usluga Bitcoin-to-Gold se suočava sa klasterima zbog navodne prevare

Post Altcoin

Možete povezati Monero transakcije - ali koje? I kakav je uticaj?

Post Altcoin

To podiže $ 3,25 miliona za izgradnju platforme za trgovanje bitkoinom finansijskog nivoa

Post Altcoin

Criptocurrenci Ekchange CoinMKT objavljuje američki bankarski partner

Post Altcoin

Indijsko Bitcoin Ekchange Unocoin pokreće 1,5 miliona dolara

Post Altcoin

Bitcoin treba agresivnu pravnu odbranu

Post Altcoin

Advokati BEZ DAMNEDA: Andreas Antonopoulos se bavi Arbitražom sa predlogom DAO

Post Altcoin

Bitcoin Developers se upoznaju u Cirihu za pregled velikih brojeva kodova

Post Altcoin

Novo Bitcoin Softvare Update ima 55 popravaka

Post Altcoin

Partneri Apriva sa GoCoin-om ponudiće Bitcoin i Altcoin Paiments