NEM fondacija: Ukinuti fondovi za koinchek nisu poslali na razmjenu | RS.democraziakmzero.org

NEM fondacija: Ukinuti fondovi za koinchek nisu poslali na razmjenu

NEM fondacija: Ukinuti fondovi za koinchek nisu poslali na razmjenu

Na 58 milijardi jena u vrednosti od kem tokena su u pokretu, u skladu sa NEM Fondacije, ali ne pokušaj da ih proda na berzi je ostvaren od srede.

Oko 500 miliona KSEM su prošle nedelje ukradeno iz japanski criptocurrenci linkove Coincheck u onome što su neki posmatrači nazivaju najveći razmena piskaralo do sada. Međutim, uprkos izveštajima suprotno, one koji stoje iza napada još uvek nisu pokušali da ih proda, prema statementreleased od strane Fondacije sredu ujutro.

"Nijedan od ukradenih sredstava su poslati na bilo razmene. Dokle god ta sredstva su van javnog razmene oni će biti veoma teško da likvidira, posebno u velikim količinama", navodi se u grupi.

Rojters je ranije reportedthat NEM Fondacija potpredsednik Džef Mekdonalds je rekao da haker ili hakeri su počeli pokušavaju da se ukradene žetone na šest različitih razmene kako bi ih prodali.

Međutim, ova informacija nije u potpunosti tačno, promotera NEM Evropa Pol Rieger tvrdi. U e-pošte na CoinDesk je NEM Fondacija podružnica član je rekao:

"Bilo je jedanaest 100 KSEM transakcije iz jedne od hakera računa na" random "računi. Ništa nije prodat. Bilo je i nema pokušaja transakcija na berzi."

Rieger je ranije rekao CoinDeskthat njegova grupa je označavanje računa koji sadrže ukraden kem. Njegov tim je pomogao razviti sistem za automatsko flag bilo ukradeno kem, kao i račune su se pojavili na.

U sredu, Japansko Nevsreported da je ukraden KSEM je prebačen u 20 različitih računa tokom pet dana, sa nizom transfera na oba 26. Januar (petak) i 30. Januara (utorak). Novine dalje navodi da je mitropolit Policija je istraživala ove transfere kao mogući pokušaj usporava istragu o stvarnom hack.

Japanska Vesti dalje tvrdi da je devet različitih računi svaki primljeni najmanje 11.000 jena.

Nejasno je gde Japansko vest dobila informaciju od. NEM Fondacija je odbio da potvrdi tvrdnje ovog izvještaja.

U svom saopštenju NEM Fondacija istakao da će to biti teško za haker da likvidira većina ukradenog kem, i programerima Tokenovi nastavljaju da prate račune bez obzira.

Iako vest o krađe nije imala veliki uticaj na kem cena, vest o tome da će Coincheck nadoknaditi svoje investitore za svoje ukradenih sredstava poslao cenu novčić da lokalnoj srednjoj od $ 1.22. Međutim, od tada je počelo ponovo pada, pada na oko $ 0.76as vremena za štampu usred širem kripto medveda tržištu.

Slične vesti


Post Altcoin

Robocoin Bitcoin bankomat za debit u najvećem Mallu u Severnoj Americi

Post Altcoin

Bitcoin Sign-Ups za Intuit KuickBooks više od očekivanog

Post Altcoin

Marc Hochstein, američki banker, pridružio se CoinDesk-u kao uredni urednik

Post Altcoin

Bitcoin treba agresivnu pravnu odbranu

Post Altcoin

Bitcoin startup Coins.ph pokreće se sa dva glavna filipinska trgovca

Post Altcoin

500 startups Funds Five Bitcoin startups sa $ 100k Svaka

Post Altcoin

Bitcoin Ekchange Operator Optužen za snimanje kreditnih unija

Post Altcoin

Bitcoin cena pada preko 250 dolara Mark

Post Altcoin

Partneri Apriva sa GoCoin-om ponudiće Bitcoin i Altcoin Paiments

Post Altcoin

UNOCS pokreće uslugu mosta za pružanje trenutnih plaćanja trgovcima

Post Altcoin

Andreas Antonopoulos se pridružio CoinSimple platformi za e-trgovinu

Post Altcoin

Bitcoin lideri razmene traže obnovu poverenja u posljednje vrijeme od Mt. Gok