Marc Hochstein, američki banker, pridružio se CoinDesk-u kao uredni urednik | RS.democraziakmzero.org

Marc Hochstein, američki banker, pridružio se CoinDesk-u kao uredni urednik

Marc Hochstein, američki banker, pridružio se CoinDesk-u kao uredni urednik

Odlazeći američki bankar glavni i odgovorni urednik Marc Hochstein se pridružio CoinDesk Inc, vodeći digitalnih medija, događaje i informacionih usluga kompanije za blockchain industriji.

17-godine veteran SourceMedia, Hochstein će služiti kao urednik CoinDesk je, a uloga u kojoj će raditi zajedno urednik u glavnom Pete Rizzo i Nev Iork redakcije CoinDesk, dok pomaže da dovede sledeću fazu u medijima startup je u ekspanziji.

At American Banker, Hochstein je bio odgovoran za neke od najranijeg mainstream pokrivenosti Bitcoin i inovacija je kasnije inspirisala. Njegov mart 2014 igrani članak, "Vhi Bitcoin pitanja za bankare," osvojila regionalnu avardfrom Američko društvo poslovnih izdavača i urednika i bio je Nil avardfinalist.

Njegov zapošljavanje dolazi usred talasa rasta za CoinDesk, osnovana 2013. Godine, koja je videla da postane jedan od vodećih veb sajtova širom sveta zbog svoje posvećenosti koja prati evoluciju blockchain tehnologije.

"Počašćen sam i oduševljen da se pridruže CoinDesk graditi na uspjesima brenda i da platformu na viši nivo", rekao je Hochstein. "Bitcoin, criptocurrenci i distribuira knjiga tehnologija predstavlja fascinantan novo tržište sa neverovatnih dugoročne implikacije za budućnost digitalne trgovine, i CoinDesk je postavio standard za uređivačku kvaliteta, prefinjenosti i integriteta u pokrivanju ove ubrzano razvija prostor."

Ovaj potez prati niz vrabotuvava za CoinDesk, koji se brzo ulaže da učvrsti svoj status kao lider u blockchain tržišta u vestima, podataka i informacija.

Hochstein sledi PaimentsSource veteranBailei Reutzel i Rubini analistAsh Bennington kao poslednji da se pridruže urednički tim sa sedištem u Njujorku kompanije.

"Sa bogatog stručnost Marc je, CoinDesk je spremna da uđe u novu fazu rasta, u kome će zaista biti u stanju da ispune svoje razlike kao vodeće svetske novinske i analize sajta za blockchain", rekao je Rizo.

Za više informacija o otvorenim uloge i mogućnosti u CoinDesk, posetite našu Jobs Board.

Lider u blockchain vesti, događaje i informacije, CoinDesk je koja prati tehnologiju od 2013. Citirano od vodećih publikacija i veruju preduzeća širom sveta, vodeći u industriji, nezavisno izveštavanje CoinDesk je gleda milioni čitalaca mesečno. Saznajte više o našem brendu ovde.

CoinDeskHires

Slične vesti


Post Altcoin

Cripto Securiti u 2018: Priča o dve slabosti

Post Altcoin

Ideje Blockchain-a istraživane na CoinDesk Makeavon Dai One

Post Altcoin

Zašto bitkoin je anoniman koliko želite

Post Altcoin

Spark Capital, Aleph uložio 2,5 miliona dolara ulaganja u Coloured Coins startup Colu

Post Altcoin

Ne SegVit Bump? Bitcoin cena trguje sa nadogradnjom sa bočnim trgovanjem

Post Altcoin

Singapurska centralna banka opisuje kada ICO su i nisu hartije od vrijednosti

Post Altcoin

Platforma za trgovinu Bitcoin Vaurum podiže 4 miliona dolara za finansiranje semena

Post Altcoin

Unutar MAST: Mali poznati plan za unapređenje Bitcoin Smart ugovora

Post Altcoin

Proizvođač ASIC-a pokušava da donese nemačku efikasnost u rudniku Bitcoin

Post Altcoin

Segvit2k je propao

Post Altcoin

2018: godina koja nije bila za Bitcoin

Post Altcoin

500 startups Funds Five Bitcoin startups sa $ 100k Svaka