Mak Keiser razmatra Altcoins, investicije i političke poremećaje | RS.democraziakmzero.org

Mak Keiser razmatra Altcoins, investicije i političke poremećaje

Mak Keiser razmatra Altcoins, investicije i političke poremećaje

U leto 2014. Godine je zaista zagrijava u alternativnom criptocurrenci svetu. Šta će narednih nekoliko meseci doneti za altcoins? Svi možemo složiti da, dobro, niko nije siguran.

Da bi dobili pogled na mogući put napred, kad se sve Alternativni sustigla Mak Keiser, domaćin Keiser Report, gurua za makcoin, i jedan od vodećih glasova iza StartCOIN, novi altcoin-povered crovdfunding inicijative.

Čitajte na da vidimo šta Keiser imao da kaže o alt investicija, makcoin i inherentnu političke prirode digitalnih valuta.

Slučaj za altcoins

Keiser predložio da altcoins su odličan način za investitore da prošire svoje digitalne performanse valute. On je rekao da je održava "široku paletu kovanica, sa Bitcoin je najveći deo", i dodao da veruje "Alts nude odličan način da imaju izloženost različitim segmentima".

Objasnio je:

"Altcoins nude načine da steknu izloženost različitim segmentima kripto-univerzuma. Darkcoin je sjajan novčić koji se bavi stvarnu potrebu. Kao što sam rekao ranije, tržište u celini je postavljen za 100k rast, tako da je dosta naopako."

Na pitanje da li je ili nije etički da promoviše altcoin investicije, kao veliki ljuljaške cena može dovesti do gubitaka, Keiser ponudio, "Ja sam kao Varren Buffet. Ja govorim o kovanicama ja sam poseduju uključujući makcoin".

Budućnost makcoin

Neki kritičari kažu da Keiser napuštena makcoin, ostavljajući svoju reputaciju - i cenu - do hirovima tržišnih predlagača.

Keiser priznao da je razvojni tim je bio "preplavljen na promociji". Međutim, on je odbacio ideju da je projekat bio neuspeh i rekao da se stvari i dalje dešava iza kulisa, koje mogu neke pozitivne rezultate ako uspe.

On je obrazložio:

"U slučaju makcoin, ovo je novčić koji je započeo studente Bristol Univerziteta koji ja ne mislim bili pripremljeni za ogromnog interesovanja su dobili, ali ih je podržavao sam i nastaviti da radi jer su veoma talentovani i mi 're i dalje veoma rano u igri. "

Keiser dodao da misli da "ćemo videti povratak na stare into pre kraja godine" i da je "to je verovatno dobra kupovina na ovim nivoima".

Bitcoin i dalje kralj

S druge strane, Keiser smatra da dok altcoins imaju ulogu, konačno je Bitcoin da će ostati na vrhu digitalni valuta.

On je rekao:

"Da budem jasan. Svako bi trebalo da ima, kao svoj osnovni održavanja, neke Bitcoin. Bitcoin je tu da ostane i postavljena na vrh 400 milijardi $. Slažem se sa Vinklevos blizancima na to."

Ipak, Keiser je rekao da Alts ostane značajan deo budućnosti digitalne valute. On je dotakao na političke posledice digitalnih valuta koje veze u koncept decentralizacije koji se realizuje u crovdfundingand eCommerceprojects trenutno u razvoju.

Osim toga, Keiser je rekao da Alts - zajedno sa Bitcoin - će doprineti šire, dugoročno udaljavanje od fiat valute u korist digitalnih valuta.

On je zaključio:

"Dokle god Amira [Taaki] i njegovi sledbenici su oko, Bitcoin i alt kovanice će biti guranja političku kovertu i Bog ih blagoslovio. Moramo koliko političke poremećaje kao što mogu dobiti ovih dana."

Čudno alt nedelje

Prošle nedelje, pogledali smo nekoliko altcoins koji je proslavio dolazak Svetsko prvenstvo u fudbalu. Dok oni ne spada u "neobičnu" kategorija po kažu, bili su poznati po tome što su u velikoj meri postojala da promovišu privremeni događaj.

Možda ovo pripada klasi kovanica unironicalli nazvan 'prigodni kovani novac ", a to je moguće da vidimo još novčiće ove prirode kao značajni događaji razvijati.

Predstojeći novčić izdanje dobro uklapa u ovaj trend. Cantorcoin je alt koji navodno slavi značajan (i, u mnogim knjigama, istorijski) politički gubitak američkog kongresmena i bivši Dom lider većine Eric Cantorin primarni izbora.

Sa sloganom "Umereno RARE - konzervativno Secure", cantorcoin je zaradio ove nedelje Strange Alt o dodeli tjedna.

Naime, cantorcoin je najveća ponuda datoteka je 100,614 novčića. Prema saopštenju objavljenom na razvoj CriptoCoinsTable.com, ovaj broj predstavlja "na 10. Dan u 6. Mesecu 2014. Godine", koji je dan Republikanske primarne u kojoj Erik Kantor izgubio mesto u Kongresu, svi ali ga tera da podnese ostavku lidersku post.

Osim toga, investitor tvrdi da nema premine, očekujući da će ukupan iznos cantorcoins brzo minirana i postala "naplatiti novčić", i dodao da će svi raspoloživi kovanice "nestati brže [od] kapi vode na Route 66".

Imaju dojavu o primetno dešavanja u altcoin svetu? Email CoinDesk u [email protected]

Napomena: Ovaj članak ne treba posmatrati kao odobrenje. Molimo Vas da svoj opsežno istraživanje pre nego što razmislite o investiranju u altcoin prostoru.

Slične vesti


Post Altcoin

Mt. Gok Revival Plan je dobio prigovor od CoinLab-a

Post Altcoin

Perseus Telecom partneri sa GoCoin-om prihvataju Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin treba agresivnu pravnu odbranu

Post Altcoin

Coinkite uklanja granice na multisig Bitcoin novčanik u servisu Shakeup usluge

Post Altcoin

Islandski Auroracoin tržišni poklopac propušta Litecoin

Post Altcoin

Tri Bitcoin startupa Pitch za finansiranje na Boost VC Demo Dai

Post Altcoin

Coinalitics Rebrands As Skri, zapošljava IBM Vet to Go Blockchain

Post Altcoin

Sanj o DAO tvrdoglavo živi

Post Altcoin

MakerDAO i više: potraga za stabilnom stabilnom produkcijom se nastavlja

Post Altcoin

BitInvestov Coincard je Prepaid MasterCard za Bitcoin Lovers

Post Altcoin

LeetCoin omogućava stručnim igračima da osvoje bitke

Post Altcoin

Razvijaci iza DAO-a pokreću novi DAO