LeetCoin omogućava stručnim igračima da osvoje bitke | RS.democraziakmzero.org

LeetCoin omogućava stručnim igračima da osvoje bitke

LeetCoin omogućava stručnim igračima da osvoje bitke

Čini se kao da Bitcoin i kockanje su neobjašnjivo prepliću.

Imajući to u vidu, ovde je pogled na LeetCoin. To je platforma koja omogućava multiplaier igračima u žanrova kao što su First Person Shooters da zaista zna rezultat. To je zato što je pobednik dobija bitcoins, dok je gubitnik daje neke BTC daleko.

Koncept LeetCoin je jednostavna. Se prijavite sa Steam računa - digitalni distribucije igračka platforma - onda se usmeravaju ka LeetCoin serverima, gde se igraju Steam-based igre kroz sistem klađenja. Kingsli Edvards, programer iza LeetCoin koji su odlučili da se uključe sa Bitcoin ranije ove godine, opisuje svoju službu kao sličnu onoj za poker stolom.

"To je kao poker. Serveri se povežete sa (preko Steam Prijava) su kao sto. Svaki server ima drugačiji opkladu. Sada, ona je postavljena na 0.001 Bitcoin za svaki ubiti", kaže Edvards.

Kompanija je novac čini od naknade za 4,95% na opkladu transakcijama. Edvards, sa sedištem u Torontu, ali odrastao u Las Vegasu, opisao ovu naknadu kao "kao grablje" u pokeru. LeetCoin je u razvoju od juna, a od pokretanja prošle nedelje je potpisala više od 300 beta korisnicima.

Nakon stabilizacije svog Google App Engine rad servera-povered kroz ove početne beta perioda, kompanija je sada u potrazi za više ljudi da testiraju svoju platformu. Gamers traže više podsticaja da se uključe u multiplaier igre mogu videti LeetCoin kao dobar način da se malo novca sa strane.

Na nedavnom Bitcoin cena Indekvalue od $ 133.12 po BTC, to znači svaka ubije u Counterstrike trenutno vredi oko trinaest centi po ubiju, ili $ 1.33 za deset slaiings o trenutnom iznosu klađenja LeetCoin je. Naravno, važno je imati na umu da ako umre u igri, platićete. Ali i dalje izgleda kao zanimljiv koncept, bez obzira.

U igri kockanje se očekuje da će biti veliko tržište za Bitcoin kao i drugih decentralizovanih virtuelnih valutama. Razlog? Za razliku od postojećih sistema plaćanja, igrači mogu slati i primati BTC gotovo odmah. Nema potrebe da se čeka, a kao rezultat toga korisnik dobija instant zadovoljenje za pobeda (iako neposrednost je isti za gubitke).

Artbiter je još jedan primer ovog koncepta, ali za više povremene mobilne igre. In-game mobilna platforma za Bitcoin, ta kompanija nedavno je kroz Podsticaj VK inkubator programand se udružio sa popularnim kao-još neimenovani igre izdavača za davanje u aplikaciji Bitcoin usluga za kockanje na njih.

Ova kretanja ukazuju na to da je ovo odličan način da se podstakne Bitcoin transakcija za entuzijaste. Iako niko ne zna još koliko velike korporacije poput Steam možda misle o decentralizovana virtuelne valute se kockao preko svojih platformi, ako postoji visok stepen usvajanja kompanija će morati da pristanu. I 300 korisnika na platformu koja je samo oko nedelju dana kao LeetCoin je prokleto dobro.

Očekuju da vide više kompanija kao što LeetCoin u budućnosti, osim ako pravila i propisi ih gurnuti kroz vrata.

Šta mislite o mogućnostima u igri Bitcoin kockanja?

Predstavljamo Slika: LeetCoin 

GamblingLeetCoinGaming

Slične vesti


Post Altcoin

Bitcoin treba agresivnu pravnu odbranu

Post Altcoin

Alidian cilja velike rudnike karata sa Terahash hostingom

Post Altcoin

Bitkoinova mreža za munje se približava kompatibilnosti

Post Altcoin

Coinkite uklanja granice na multisig Bitcoin novčanik u servisu Shakeup usluge

Post Altcoin

Sanj o DAO tvrdoglavo živi

Post Altcoin

Plaikei ICO pokreće $ 10,5 miliona za Cloud-Povered Gaming

Post Altcoin

Uprkos izazovima, Bitcoin tehnologija je tu da ostanu

Post Altcoin

Top Bitcoin VCs Back Coinapults $ 775k Venture Round

Post Altcoin

Nova Bitcoin Ekchange Unocoin pokreće u Indiji

Post Altcoin

Kineski Bitcoin Ekchange OKCoin optužen za lažno trgovanje Podaci

Post Altcoin

Odbor Islandske skupštine održao je sednicu za raspravu o Auroracuinu

Post Altcoin

Da li se prodaja Cripto-Token prodaje oseca za projekte otvorenog koda?