Konzenzus 2018 Pobednici meceva Kreirajte rešenje za osiguranje blokova | RS.democraziakmzero.org

Konzenzus 2018 Pobednici meceva Kreirajte rešenje za osiguranje blokova

Konzenzus 2018 Pobednici meceva Kreirajte rešenje za osiguranje blokova

Konsenzus 2015 Makeathon skrenuo u bliskoj danas kada je Tim 15 je nagrađen manifestacijom $ 5,000 nagradu za aplikaciju koja predviđen kako bi se blockchain se koristi za proizvodnju proverljive, nepromenljive potvrde za upotrebu tokom procesa potraživanja osiguranja.

Na čelu sa TierionCEO Vaine Vaughan, tim sa četiri član uključen Citi kredit i saradnik za upravljanje rizicima portfolija Thulasi Nambijar; Njujork Univerzitet kompjuterskih nauka glavni Dipak Atal; Apttus inženjer prodaje dom Steil; i Coin Cafe Emili FABER.

Uvođenje koncepta, Von je rekao:

"U ovom trenutku u našem trenutnom sistemu osiguranja postoji visok rizik od grešaka i visoki troškovi za integraciju sa dobavljačima. Naše rešenje je da generiše potvrdu blockchain za svaki zapis koji se prikuplja. To će potvrditi sve usput."

Tokom dvodnevne makeathon u, tim je stvorio Mobile Android aplikaciju brendirani za finansijsku giganta USAA.

Aplikacija je integrisan sa prijem blockchain tehnologije i Google tabele Tierion tako da tvrdnje može biti i automatski proverava protiv Bitcoin blockchain i organizovana u dokumentima za krajnje korisnike.

Naoružani sa $ 5,000 nagradom, Von je izrazio nadu da će tim u Usaa kontaktira svoju kompaniju za potencijalno izgradnji takvo rešenje.

"Nadam se da će ljudi iz Usaa mi se javi, mi ćemo se vratiti dole u ​​San Antonio i govore o pokušava da sprovede ovako nešto", rekao je on CoinDesk.

Prezentacije su ocenjivani na originalnosti ideje, mogućeg uticaja na rešenje i da li je problem tim je pokušavao da reši neophodno upotrebu blockchain.

Sudije uključen ChainCEO Adam ludvin; Iale Lav School je Elizabet Štark; Međunarodni komitet spasa ekonomski oporavak koordinator Alane Grandi; Citi viši potpredsednik Ian Li; Coinbase direktor za poslovni razvoj Nik Tomaino; i KeepKei osnivač Darin Stančfild.

Sponsored bi Braintree, lanac, Coinbaseand KeepKei, događaj je video 15 timova takmiče da otkrije nove blockchain aplikacija koje mogu da promovišu poboljšanje finansijske infrastrukture ili povećati globalnu finansijsku inkluziju.

Ukupno, većina ispitanika su bili fokusirani na finansijsku infrastrukturu, sa 10 timova izbora kratak i pet izbora da se fokusiraju na projektima koji promovišu finansijsku inkluziju.

Takmičenje je dizajniran da promoviše konsenzusa 2015, CoinDesk vodeći konferencija koja će se održati sutra, 10. Septembra u vremenu centru u Njujorku.

Slične vesti


Post Altcoin

Upoznajte 5 finalista za CoinDesks Consensus 2017 startup Contest

Post Altcoin

Bitcoin cena se smanjuje nakon lažnog izveštaja o kineskoj zabrani bitkoina

Post Altcoin

Zakoni o hartijama od vrednosti nisu jedina pravila Moraju se razmatrati prodaja žetona

Post Altcoin

Coinalitics Rebrands As Skri, zapošljava IBM Vet to Go Blockchain

Post Altcoin

Bitcoin Platform Coinifi širi uslugu u 34 zemlje

Post Altcoin

Banke, korupcija i kripto: Može li Bitcoin promijeniti Indiju?

Post Altcoin

Cena Bitcoin-a se smanjuje nakon glasina kineskih banaka

Post Altcoin

Bitcoins Lightning Netvork je sada Digital Asset Compatible

Post Altcoin

Barclais Collaboration postavlja četvrtu viziju za budućnost Smart Contracts

Post Altcoin

Bitcoin Sign-Ups za Intuit KuickBooks više od očekivanog

Post Altcoin

Coinffeine pokreće Ekchange Bitcoin P2P u preko 70 zemalja

Post Altcoin

Bitcoin startup CoinJar navodi porez kao uticaj na UK premještanje