Kongres dnevnog lista 1. dan: rasprava o zakonu u Njujorku | RS.democraziakmzero.org

Kongres dnevnog lista 1. dan: rasprava o zakonu u Njujorku

Kongres dnevnog lista 1. dan: rasprava o zakonu u Njujorku

Dan jedan od Coin Kongresa, održan u Hilton Hotel Union Skuare u San Francisku, okupio je poznata lica iz criptocurrenci industrije da ponudi nove perspektive i poučni trenuci na raznim vrućim temama.

Međutim, kako na severu američke Bitcoin konferencije proteklog vikenda u Čikagu, i ovde diskusije koja se odnosi na Nev Iork Department of Financial Services "(NIDFS) je predložio plan za regulisanje digitalne valute dominiraju postupak.

Predmet pod uslovom gorivo za različita mišljenja, kao i advokati, investitori i članovi pokretanje svi su izrazili različite misli u vezi sa potencijalnim pravila.

Boost VC je Adam Draper, koji je rekao publici da 12 njegovog najnovijeg Tribe 4 počeci su Bitcoin kompanije, možda je ponudio najviše sažeto mišljenje.

Draper said:

"Pravila The Nev Iork sisati. Bilo je grozno. Najgori mogući ishod. To je gore od bankarske regulative."

Ova tema je vrhunac prvog dana konferencije, koja nastavlja sa drugim rasporedom prepunoj, 24. Jula.

NIDFS okvir secirao

Panel sadrži neke od najboljih Bitcoin pokretanje akceleratora nije imao sunni raspored na tu temu i šta će to značiti za Bitcoin preduzeća.

"Oni bukvalno navedene gomilu pravila", rekao je 500 Pokretanja partnera Šon Persival. On je dodao da je korisnik rast je i dalje ogroman izazov. "Gledamo adresibilne publici", rekao je Persival. "I upravo sada adresira publika je malo."

Skot Robinson Plug and Plai tehnologija Centeradvised iko razmišlja o ulasku u Bitcoin prostor da počne s obzirom kako će u skladu sa budućim regulatorne politike. "Definitivno treba znati KIC / AML jako dobro", rekao je on.

Entoni Di Iorio, koji vodi Toronto zajednički radni i gasa prostor Bitcoin Decentral, rekao je alternativni kovanice koje nude napredne osobine su uzbudljiva izgledi za budućnost uz neverovatne tehnologije Bitcoin doveo do masama.

"Ja sam veliki Bitcoin fan, ali ja sam vernik u appcoin sistemi izlazi sada", rekao je Di Iorio.

Advokati nagon saradnju

Bez razmišljanja propis Panel je to poznato da u njihovom mišljenju, Bitcoin zajednica će morati da se pridržavaju zahtevima usklađenosti regulatora bez obzira na sve.

Dan Viler, regulatorni partner u Brian Cave LLP, rekao ne uzimaju problem regulacije ozbiljno može biti vrlo problematično za Bitcoin preduzeća nije u skladu sa pravilima.

Viler je rekao:

"Ovo je oblast u kojoj su regulatori su veoma dobri. Oni su veoma sofisticirani gledajući na KIC programa. Nažalost postoje posledice za to da rade u redu."

Tim Binum, glavni oficir saglasnost za BitPai, zamolio publiku da ponudi povratne države Njujork regulatora. "Molimo vas da pročitate sve 40 stranice za KIC obiluje celom dokumentu.. Treba nam vaš komentar", rekao je on.

Binum dodao propis samo da budu dio učešća u Bitcoin ekonomija ide napred:

"Mislim da je koncentrat o tome šta je problem i šta je rešenje. Mislim da je [propis] će biti troškovi poslovanja."

Hose Caldera potpredsednik marketinga i proizvoda za IdentitiMind Global, rekao IRS odluka o Bitcoin klasifikaciju ga kao vlasništvo pokazuje različite mogućnosti Bitcoin ima preko redovnog novca - i da je nova paradigma za regulatora za razmišljanje.

Caldera said:

"Mislim da zaslužuje svoju klasu finansijske imovine. Zato je vlasništvo, zato je potrebno da se klasifikacija."

Nova ekonomija

ZipZapCEO Alane Safahi, iskusni operater u industriji platnom, sproveo je uvodno za Coin Kongresu. "Mislim da sam najstariji čovek na ovom prostoru, pa su me pitali da govore o stanju Bitcoin", rekao je u šali primetio.

Safahi istakao je u svom izlaganju da je criptocurrenci predvodnik, Bitcoin, raste u dramatičnom tempom u odnosu na svoje kolege, uprkos regulatornih pretnji. On je rekao, u smislu ukupnog rasta Bitcoin je: "Bitcoin prevazilazi sve altcoins."

Kao još jedan dokaz toga, on je ukazao na niz kompanija koje su se pojavile oko tehnologije Bitcoin je - jedan ekosistem drugi metalni novac još nije razvijen. Safahi eksplicitno govorili o rešenjima usluga kao što su Coinbase i krug pomaže doneti dodatne legitimitet.

"[Sada] postoji čitava kategorija rešenja provajdera", dodao je on.

Njegovo izlaganje je istakao da kompanija kao što su BitGoand Krakenas ključnih operatora koji pomažu da se upotrebe dodatne Bitcoin je kao nova tehničkih inovacija.

Ipak, još uvek postoje stvari drže Bitcoin nazad. Nakon Safahi prezentacije, GoCoin direktor Stiv Boregard se požalio na poteškoće u KR kodova.

Rekao je:

". Niko ne voli KR kodove mislim da je izreka kaže," Volim KR kodove - nikad '. "

Trading Bitcoin

Binarni Financialmanaging partnera Hari Sasa ponudio zanimljiv razgovor prema kraju dana na temu Bitcoin trgovine. On nije upozoravaju, međutim, da je pravljenje kupovinu novca i prodaje BTC za profit nije lako.

Ieh istakao da je potrebno određenu količinu uzavrelost za trgovinu Bitcoin, govoreći:

"Upravljanje Novac je veoma, veoma važna stvar, kada trgovanju Bitcoin. Smanjite gubitke rano, i neka vaši dobici radi."

Ieh govorio o različitim strategijama i alata koji se mogu koristiti za trgovinu Bitcoin. Jedna taktika je razgovarao je tehnička trgovanja sa kartama sam, i rekao publici da je njegova firma Binarni Finansijski koristi RTBTCto analizira tehničke informacije grafikon.

Drugi metod trgovanja za Bitcoin koji Sasa voli da koristi je fundamentalna analiza, trgovanje na vesti razvoju. "Fundamentalna analiza mogla biti [trgovanju na] u NIDFS, ili Kina vest", rekao je on. "[Ali] pazite na bitcointalk i Reddit", dodao je on.

Ieh preporučuje pomoću ZeroBlock, Google Nevs ili CoinDesk kako bi pronašli tačne informacije o dešavanjima u criptocurrenci industriji.

Rekao je:

"Bitcoin cena reakcija na vest je mnogo, mnogo teže nego kita [veliki investitor] da dođu u i kupuje Bitcoin."

Tokom svog K & A Ieh dodao da komisije su problem za investitore koji žele da započnu od trgovanju malu količinu. Trgovac počevši sa samo jednim Bitcoin može da pretrpi na račun criptocurrenci razmene komisija, rekao je on.

Proverite ponovo u sa sutra CoinDesk za podsetimo na Coin Kongresa Dana 2.

Slične vesti


Post Altcoin

Samo 400%? Villi Voos Mathematics for Insane Cripto Returns

Post Altcoin

6.000 trgovaca u Rumuniji mogu sada da se uključe u plaćanje bitkoina

Post Altcoin

Prva bitkainova knjiga o stripu: lov za Satoshi Nakamoto

Post Altcoin

Kalifornijski političar se suočava sa podnescima o ostavci usred nesreće Altcoina

Post Altcoin

BitOcean izdaje dvosmerni Bitcoin bankomat za konkurisanje sa tržišnim liderima

Post Altcoin

Brojevi ili ne, ne zavisi od Mt. Gok

Post Altcoin

Bitcoin Ekchange Coinsetter Blizu podizanja dodatnih 1,5 miliona dolara

Post Altcoin

Bitcoin i Litecoin stavljaju Bounti na Mac Bug

Post Altcoin

Sve stvari Alt: Internet blokiranih lanaca i injekcija protiv Moolah

Post Altcoin

Najnoviji projekat Pieter Vuille: Izgubiti bitkoin teže da se izgubi

Post Altcoin

Bitcoin Sign-Ups za Intuit KuickBooks više od očekivanog

Post Altcoin

Cripto Securiti u 2018: Priča o dve slabosti