Kalifornija parlamentarac brani Bitcoin Bill | RS.democraziakmzero.org

Kalifornija parlamentarac brani Bitcoin Bill

Kalifornija parlamentarac brani Bitcoin Bill

Zastupnik Met Dababneh, koji je napisao Kalifornije je AB-1326 zakon traži da reguliše virtuelne valute preduzeća, je branio svoj predlog protiv kritičara.

Prošle nedelje, Electronic Frontier Foundation (EFF) je rekao da je zakon, koji bi zabraniti virtuelne valute preduzeća iz poslovnih ukoliko nema potrebnu dozvolu da to uradi od strane Odeljenja za poslovnu nadzora (DBO), pretili futureof digitalne valute eksperimentisanja i inovacije u Kaliforniji.

Dababneh navodi se u saopštenju:

"Prvo, EFF se malo ekspertizu u oblasti finansijske regulative i generalno je izvan njegovih dubina na odgovarajućim nivoima bezbednosti i regulisanja ispravnost potrebnih davalaca finansijskih usluga."

On je nastavio: ". BORBI OT tvrdi da je jezik u AB-1326 je nejasno, što je nejasno ko bi trebalo da budu licencirani i da sadrži uslove koji će prigušili inovacije Jezik na računu je veoma jasan i da je po dogovoru sa firmama koje zapravo razvijaju platforme u virtuelnom valute ekosistema. "

Upravo subjekti koji će biti licencirani, Dababneh dodao, bilo prijatno sa jasnoćom sadržane u zakonu, koji tvrdi, sadrži odredbe inovacije-prijatan.

BORBI OT ranije izjavio da je imao filozofskih pitanja sa računom, rekavši da je regulacija bila preuranjena i da imaju različite državne propise će dokazati zbunjujuće za potrošače.

Zastupnik odbacio EFF tvrdnje, ističući regulacija je neophodna kako su potrošači izgubila više od pola milijarde dolara zbog prevare i Hackings u Bitcoin prostoru do danas. «AB-1326 tretira virtualne valute kompanije kao i bilo koji drugi finansijski servis. Ako držite vrednosti za potrošača, onda potrošač mora da ima zaštitu i potencijalnu naknadu ako nešto krene naopako."

Udaljenost od BitLicense

Dababneh distancirao njegov račun iz njujorškog BitLicense, komentarišući da je AB-1326 je "daleko prijatniji za inovatora i dugoročna budućnost virtuelnog novca".

Kako je nastavio da brani svoj račun od daljeg kritika EFF, Dababneh zaključio:

"Ne samo da je BORBI OT nikada nije angažovan sa mojom kancelarijom, ali je njihova taktika se ne može menjati ni jednu reč o Predlogu zakona o jeziku. Umesto toga, ja sam radio sa grupama koje su zainteresovane za postizanje napretka nego onih koji nemaju pozitivno ulaz da ponudi i samo da prividna argumente. "

Kopiraj Instituteis takođe se protivi račun.

Slične vesti


Post Altcoin

Plaikei ICO pokreće $ 10,5 miliona za Cloud-Povered Gaming

Post Altcoin

Split na Forksu? Lideri Blockchain-a naučite teške lekcije od skaliranja bitkoina

Post Altcoin

Bitcoin Tool Tool CoinShuffle se vidi prva transakcija

Post Altcoin

Bitcoin Ban Fear bade na Tajlandu sa Ekchange Launch

Post Altcoin

Cripto Securiti u 2018: Priča o dve slabosti

Post Altcoin

Izveštaj o BitLicense-u CoinDesk-a sada dostupan

Post Altcoin

Nail in the Coffin: Dai US regulatori su ugušili startovanje Bitcoin-a

Post Altcoin

Zašto bitkoin je anoniman koliko želite

Post Altcoin

Bitcoin procesor plaćanja GoCoin vozi Singapurski talas

Post Altcoin

Samo SegVit? Bitcoin Core je već radio na novoj nadogradnji za skeniranje

Post Altcoin

Instalacije bankomata Bitcoin u Kanadi

Post Altcoin

Bitcoin Industri Leaders zvuče na Nev Iork BitLicense Predlogu