Kako bi Vlada SAD-a od 30.000 BTC mogla uticati na cene bitkoina | RS.democraziakmzero.org

Kako bi Vlada SAD-a od 30.000 BTC mogla uticati na cene bitkoina

Kako bi Vlada SAD-a od 30.000 BTC mogla uticati na cene bitkoina

U petak, 27. Juna, vlada SAD je postavljena na aukciju 10 blokova Bitcoin, jednak otprilike 30.000 BTC oduzetu za vreme zatvaranja zloglasnog onlajn Black Market svile.

Kada se završi, pobednici će dobiti račun prodaje od strane vlade, a novac će zatim biti prebačen iz vlasništva vlade na privatnim zabavama. Ovi finalni pokreti će se videti na blok lancu.

Međutim, tačno koliko informacija će na kraju biti na raspolaganju za aukcije i njegovi pobednici preko zvaničnih kanala još uvek nejasno. Obraćajući se CoinDesk, predstavnikom SAD maršala službe (USMS), savezne agencije tereti za obavljanje prodaju imovine, ukazuje na to da nije sigurno da li će organizacija izda bilo kakvu informaciju o pobednicima.

Treba takva izjava bude od USMS, predstavnik predložio, to neće biti distribuiran do 30. Juna, u ponedeljak nakon aukcije.

Potencijal Odsustvo zvaničnog puštanja je značajan, jer je verovatno uticati na cenu Bitcoin identitet kupaca i konačna prodajna cena od bitcoins. Ipak, čak i bez tih detalja, dan Događaji su verovatno u velikoj meri opteretiti trgovaca i investitora.

Hari Sasa, upravljanje partner Binarni finansijskog San Francisko zasnovan, firmi koja se nadmeće na svih 10 blokova BTC, rekao je onih koji su uključeni na tržištu bi trebalo da se nanese da reaguje, navodeći:

"Očekujemo na dan da postoji povećanje obima trgovine i teške prodajne pritiska."

Očekujte nestabilnost

Jedan od centralnih razloga mnogi sumnjaju da je licitacija će uticati na cenu bitcoinis istorijskih dokaza da su takve vesti događaji izazvati turbulencije na tržištu. Na primer, navodi da će vlada prodati oko 30.000 oduzetu Bitcoin od svile izazvao cenu na nepravilno ponaša 18. Juna.

Razvoj je samo jedna od brojnih novinskih događaja koji su uticali na cene, a zapravo priznato od Gil Luria, generalni direktor Bitcoin-prijatan investiciona firma Vedbush hartija od vrednosti.

Obraćajući uticaj konačna aukcijska vest može imati na tržištu, Lurija rekao CoinDesk:

"Bitcoin ima tako širok spektar ishoda. Bio bih veoma iznenađen ako se cena Bitcoin nije variraju mnogo."

U periodu od 24 sata sledeće saopštenje početne aukcijske, cena Bitcoin pala više od $ 60 od $ 633,84 do 565,28 $ - pad od 10% u ukupnom plasmanu.

Kao što grafikon pokazuje, oporavak su se nakon tog dana niskom nivou.

Tokom tog narednog vikenda, cena pala dalje, udaranje $ 553,28 pred lebde vratiti oko $ 600 opsega.

Kao takva, bilo struje nestabilnost na tržištu mogu biti uvećane su trgovci i investitori koji su i sami u strahu od kontinuiranih fluktuacija. Ne želeći da rizikuju svoje donje linije, neki mogu isplatu tržišta Bitcoin da bi se smanjile potencijalne gubitke.

Ipak, Bret Stapper od Falcon Global Capital, koji je ranije tražio da kupi oduzete novčiće, ali se ne učestvuje na aukciji, rekao CoinDesk on veruje što neizvesnost je prisutna na tržištu već neko vreme:

"Spekulacije Osećam da vlada ima tako veliki broj bitcoins u njihovom kontrolom je stvorio dosta neizvesnosti u industriji. Kao da da, kada i kako će likvidirati je bio tema razgovora od oktobra."

Komentari Stapper, pokazuju da se trgovci čak pozdravljaju konačnu reljef znajući da je 30.000 BTC-je pronašao dom na otvorenom tržištu i potencijalno u skladu sa reaguju.

Kupac prednost

Ieh rekao CoinDesk da čak i iz njegove perspektive kao ponuđač, proces aukcija je puna neizvesnosti. Na primer, on kaže da njegova organizacija nije dobila nikakav jasnoću o tome šta iznos bi trebalo da licitira na aukciji ili ako je njegova ponuda će biti prihvaćena.

Uprkos tome, on veruje da je učestvovao u aukciji je bolje nego pokušava da kupi velike količine BTC na otvorenom tržištu.

Binarni Finansijski i druge investicione firme kao što je SecondMarket su sve stavlja u ponudi za oduzetih zlatnika delom zbog unutrašnjih prednosti u najveći Bitcoin kupovine. Mnoge od ovih tipova organizacija kupiti velike količine Bitcoin over the counter ili isključivanje centrala za glavnih investicionih fondova, i oni opisuju ovo iskustvo kao problematično.

Ieh rekao je razmena red u hiljadama ne mogu popuniti, ili u najmanju ruku koštala bi ogroman premiju za kupce.

Ieh rekao CoinDesk:

"Ako pogledate digitalnog dubine tabeli, što je veoma jedinstven za Bitcoin, da ti stvarno kupiti reći 3.000 BTC na tržištu sada, ti bi na kraju platiti $ 50 na proklizavanje naknada po Bitcoin."

Ieh se odnosi na dubinu grafikona koji su razvijeni da pokaže ponudu i pitati strane tržišta Bitcoin.

To je vizualizacija Bitcoin naloga koji on kaže da je potpis na criptocurrencies.

Što više bitcoins kupio, viša cena će porasti - i prilično stabilno kada pokušavaju da nabave hiljade kovanica na otvorenom tržištu, kao što je Bitstamp.

Ieh takođe nije sama u misleći da, bez obzira na sve cena posledice, aukcija predstavlja primarni kupovini priliku.

Jaron Lukasievicz, generalni direktor Bitcoin ekchange Coinsetter, rekao je:

"To će biti mnogo jeftinije kupiti bitcoins putem licitacije nego na otvorenom tržištu. Ovo je velika prilika za svakoga ko želi da napravi više miliona dolara Bitcoin kupovine."

Preovlađujuće cene

Teško je prognozirati šta cenu ili cene će 10 blokova Bitcoin ići, ali od aukcije ponude će biti prihvaćena samo na jedan dan, petak, 27. Jun - tržišna cena tog dana će verovatno biti polazna osnova za izradu ponude.

Ieh je rekao da vidi na tržište ide u oba pravca:

"Mislim da će samo da postoje dva scenarija. Nema ni će biti smešan premija, ili tamo će biti smešan popust."

Iako potencijalni investitori mogu dobiti velike blokove Bitcoin iz vlade, bez bilo kakve razmene ili over-the-counter dodao troškove, može biti premija iznad tržišne cene tog dana.

Ipak, neki ponuđači mogu da kupuju u rasutom stanju na aukciji će rezultirati u slabom konkurencijom za premijum ponuda.

Uzimajući kocka za natjecanje mnogo niža od tržišne vrednosti je sasvim moguće s obzirom znanje vlada će profitirati od aukcije, bez obzira.

"Da sam nadmetanja, verovatno bih [go] sa sniženoj ponude", rekao je Dan Held, menadžer proizvoda za Bitcoin informacije resursa Blockchain.info.

Avish Bhama je direktor Vaurum, razmene Bitcoin izgrađen za finansijske institucije. On je potvrdio da je njegova kompanija pomaže najmanje dva ponuđača na aukciji.

Bhama rekao CoinDesk:

"Ja mislim da će ponuda biti veoma konkurentna sa cenama na tržištu, tako da će biti miting nakon aukcije."

Druga aukcija

Uprkos strahu od poveliki tržišta reakcije, struja aukcija je samo prikaz onoga što može postati veći druga aukcija. Na osnovu novčaniku sa oznakom "DPR Zaplijenjeno Moneti 2", vlada ima kontrolu nad dodatnih 144.000 oduzete bitcoins oduzetih od navodnog Silk Road mastermind Ross Ulbricht.

Ulbricht tužio američku vladu u znak protesta zbog prodaje imovine, privremeno zadržavanje ovaj veliki blok kovanica sa tržišta.

Sa ovim ukupno uračunat, vlada trenutno ima 174.000 BTC u svom posedu. I sa 12,922,425 BTC u opticaju sada, američka vlada javno poseduje preko 1% svih Bitcoin stvorio.

Kao takav, ovaj aukcija može poslužiti kao uzorak za to kako će buduće prodaje oduzete Bitcoin utiču na svoju cenu.

Međutim, strahovi o ovom veće količine kovanog novca dostiže na tržištu može biti preterana, predložio Lurija, koji je napisao četiri izvještaja istraživanja o Bitcoin za Vedbush:

"Bitcoin trguje više od 30.000 BTC dan na običnom osnovi. Tako da je aukcija predstavlja samo jedan dan, ili manje od toga, od obima prometa. Dakle, [to aukcija] ne bi trebalo da ima toliko uticala."

Ali, Lurija priznao da kada vesti izađe u vezi sa koliko ponuđače plaćeni za blokova Bitcoin, ona će imati uticaj na tržištu.

"Ako se aukcija završava uzimajući vrši po ceni nižoj od tržišne cene", rekao je on, "kada se najavio, da će verovatno staviti malo veći pritisak na cenu Bitcoin. Ako aukcija se vrši i cena završava biti na premije, mislim da će imati pozitivan uticaj na cenu ".

Slične vesti


Post Altcoin

Centralvai Ventures ulaže $ 250k u bitcoin startup Buttercoin

Post Altcoin

Izvršni direktor Kineske berze povlači konferenciju

Post Altcoin

Kako Auroracoin primorava diskusiju o digitalnoj valuti na Islandu

Post Altcoin

Konzenzus 2018 Pobednici meceva Kreirajte rešenje za osiguranje blokova

Post Altcoin

CoinJar pokreće Bitcoin debitnu karticu

Post Altcoin

Bitcoin startup Inkubator seedcoin podiže 2.000 BTC za finansiranje

Post Altcoin

Cena Bitcoin-a se smanjuje nakon glasina kineskih banaka

Post Altcoin

MaidSafe COO razmišlja o lekovima naučenim iz Crovdsale-a

Post Altcoin

CoinJar ne plaća naknade za Bitcoin debitnu karticu

Post Altcoin

Spanish Chain Celebrates Robocoin ATM Launch

Post Altcoin

Fondacija Rainforest za podršku novoj digitalnoj valuti u zaštiti životne sredine

Post Altcoin

Kako tužiti decentralizovanu autonomnu organizaciju