Južna Koreja Ekchange Coinplug pokreće prve Bitcoin aplikacije u zemlji | RS.democraziakmzero.org

Južna Koreja Ekchange Coinplug pokreće prve Bitcoin aplikacije u zemlji

Južna Koreja Ekchange Coinplug pokreće prve Bitcoin aplikacije u zemlji

Coinplug, Južne Koreje Bitcoin razmena i trgovac programer, je objavio tri aplikacije za Android uređaje koji sadrže Bitcoin novčanik, a trgovinski aplikaciju, i POS sistemfor trgovaca. Oni su prvi mobilni Bitcoin aplikacije dostupne u korejskom.

Vebsitealso kompanije sada ima kartu da pronađe trgovci prihvatanje Bitcoin i koristeći svoj POS softvera. Karte će biti ažurirana svakodnevno da obuhvati sve nove poslove, koji Coinplugalso snabdeva sa korejskog jezika 'Bitcoin prihvaćenim ovde prozoru znakova.

Coinplug je razvio sopstveni maternji softver za obradu plaćanja, trenutno raspoređen većinom Koreje Bitcoin-prihvatanje preduzeća. Obećavajući "sigurnost finansijska institucija na nivou", omogućava trgovci na transakcije bez korišćenja platnih procesora.

Coinplug je korisnik karta (krajnje desnice link na traci plave naslovne) nudi drugačiju izbor preduzeća u Coinmap, koja pokriva šire geografsko područje i pokazuje samo one koji koriste Coinplug-ov softver - ali koji još uvek izgleda prilično impresivno.

Coinplug je aplikacija je Android-samo i dostupan u međunarodnom Google Plaistore. Rival iOS je Bitcoin-phobiais mnogo manji problem u Južnoj Koreji, gde Android ima na shareof 93% smartphone tržišta i Apple samo 5,1%. To je delom zbog lokalnog proizvođača Samsung dom-prizemlju prednost, i nedostatak firme u vlasništvu Apple prodavnicama u Južnoj Koreji.

Južnokorejski Bitcoin zajednica stalno raste. Postoje najmanje dva zavičajnih razmene, Coinplug i Korbit, plus ekchange fiksnom cenom Bitcoins.co.kr. Krakenhas korejski kancelariju i nudi korejski kao jedinu opciju ne-engleskog jezika.

Coinplug u Koreji

Coinplug je počeo u junu 2013. Godine i zvanično pokrenut u decembru ciljati Korejskog i susedne azijskog tržišta. U novembru je dobila $ 400.000 u finansiranju semena od Silikonska dolina novajlije Silverblue, Inc., pola u Bitcoin i polovina u novcu, koji je nekada da razvija svoje aplikacije i platforme za trgovanje.

Ona ima tim od preko 17 zaposlenih sa dosta mobilnog iskustva. Osnivač i direktor Rajan časov takođe osnovana mobilnih usluga bazirane na lokaciji čvrstu Celizion, i bio glavni oficir tehnologija u San Hose bežični kompanija Eksio komunikacije, koja Cisco stečene za $ 165m u 2000. Godini.

Slične vesti


Post Altcoin

CoinTerra za izdavanje GSKS I vodenog hlađenog PCIe bitcoin mining kartice

Post Altcoin

Odbor Islandske skupštine održao je sednicu za raspravu o Auroracuinu

Post Altcoin

Mastercoin Foundation omogućava virtualne valute da koriste Bitcoin protokol

Post Altcoin

FBI je zabrinjavajuće kriminalce moglo da koristi privatnu kriptocurrenci Monero

Post Altcoin

Punom parom? Segvit2k potvrdjuje Bitcoin Hard Fork Plan

Post Altcoin

Šta bi se moglo dogoditi bitkominu? Vizuelni vodič za skaliranje ishoda

Post Altcoin

Vodič za CoinDesk na svetskim nacionalnim Altcoins

Post Altcoin

Partneri Apriva sa GoCoin-om ponudiće Bitcoin i Altcoin Paiments

Post Altcoin

Optimizacija SegVit-a: Kako novi Bitcoinov novi softver daje skaliranje poboljšanja

Post Altcoin

Mogu li Kineski Ekchange OKCoin Rescue Mt. Gok Creditors?

Post Altcoin

Kako je 2018. postala godina multisig

Post Altcoin

Kako Bitcoin Banking Crunch drži Back US startups